کامپیوتر من یک هفته پیش Spyware گرفت بعد Background هم ابی شده بود و وسطش زده بود Your Computer Is Infected بعد من Nod 32 داشتم اینو پیداش نکرد بعد من کل ویندوز رو پاک کردم دوباره ریختم بعد اومدم اهنگ دانلود کنم دوباره اومد سراغم بعد من دوباره ویندوز رو پاک کردم و دوباره ریختم این دفعه اومدم عکس بگیرم از اینترنت دوباره اومد سراغم . خواهشا کمکم کنید دیگه نمیدونم چی کار کنم . چجوریه که هر وقت میخوام دانلود کنم میاد سراغم ؟ Task Manager رو هم نمیزاره باز کنم . System Restore هم همینطور (خیلی چیز های دیگر هم همینطور) . حتی نمیتونم از Background هم عکس بگیرم براتون بزارم . اگه میشه بگید باید چی کار کنم
درودکامپیوتر من یک هفته پیش Spyware گرفت بعد Background هم ابی شده بود و وسطش زده بود Your Computer Is Infected بعد من Nod 32 داشتم اینو پیداش نکرد بعد من کل ویندوز رو پاک کردم دوباره ریختم بعد اومدم اهنگ دانلود کنم دوباره اومد سراغم بعد من دوباره ویندوز رو پاک کردم و دوباره ریختم این دفعه اومدم عکس بگیرم از اینترنت دوباره اومد سراغم . خواهشا کمکم کنید دیگه نمیدونم چی کار کنم . چجوریه که هر وقت میخوام دانلود کنم میاد سراغم ؟ Task Manager رو هم نمیزاره باز کنم . System Restore هم همینطور (خیلی چیز های دیگر هم همینطور) . حتی نمیتونم از Background هم عکس بگیرم براتون بزارم . اگه میشه بگید باید چی کار کنم
سوالت به اینجا ربط نداره ولی بیا از این کرک استفاده کن:دوستان کمک کنید IDM من بلاک شده همه زندگیم این برنامه هست بعد هر کاری هم میکنم نمیتونم برشگردونم بازم میگه سریالت fake بوده :biggrin1:
هیچ راهی نیست برشگردونی :biggrin1: راستی ورژن برنامه 5.15 بوده
دقیقا نمیفهمم مشکل چیه الان؟ یعنی load subtitle رو بزنی و زیرنویس رو انتخاب کنی نمیشه؟! میتونی زیرنویس رو drag کنی تو صفحه ی فیلم دقیقا همون کار load subtitle رو میکنه...از زمانی که KMPlayer جدید رو نصب کردم نمیتونم خودم روی تصویر زیر نویس بندازم، مشکل اینه که توی GOM Player هم این مسئله رو دارم، کسی راه حلی داره؟
احسان جان، تو قسمت تنظیمات Subtitle، از قسمت Font Rendering Method گزینه (Windows Standard Output (GDI رو انتخاب کن.load میشه توی Subtitle Explorer هم نشون میده ولی روی صفحه نمیاد!
آره میشه.امکانش هست که Update ی ESet Smart Security 3.0 کپی کرد .(من میخوام update از PC خودم بریزیم روی PC کسه دیگه ای ).
یا از جایی بشه دانلود کرد update البته خودم پیدا کردم ولی ننوشته که چه جوری update به eset انتقال بدم