مشکلات نرم افزاری

سلام دوستان
این ارور برای چيه تو firefox؟
59dc84c86b.JPG

کامپیوتر من یک هفته پیش Spyware گرفت بعد Background هم ابی شده بود و وسطش زده بود Your Computer Is Infected بعد من Nod 32 داشتم اینو پیداش نکرد بعد من کل ویندوز رو پاک کردم دوباره ریختم بعد اومدم اهنگ دانلود کنم دوباره اومد سراغم بعد من دوباره ویندوز رو پاک کردم و دوباره ریختم این دفعه اومدم عکس بگیرم از اینترنت دوباره اومد سراغم . خواهشا کمکم کنید دیگه نمیدونم چی کار کنم . چجوریه که هر وقت میخوام دانلود کنم میاد سراغم ؟ Task Manager رو هم نمیزاره باز کنم . System Restore هم همینطور (خیلی چیز های دیگر هم همینطور) . حتی نمیتونم از Background هم عکس بگیرم براتون بزارم . اگه میشه بگید باید چی کار کنم :((:((:((:((:((:((

کسی پیدا نمیشه که به من کمک کنه ؟؟؟؟؟ این قدر نامرد شدین ؟؟؟؟:((:((:((:((:((

کامپیوتر من یک هفته پیش Spyware گرفت بعد Background هم ابی شده بود و وسطش زده بود Your Computer Is Infected بعد من Nod 32 داشتم اینو پیداش نکرد بعد من کل ویندوز رو پاک کردم دوباره ریختم بعد اومدم اهنگ دانلود کنم دوباره اومد سراغم بعد من دوباره ویندوز رو پاک کردم و دوباره ریختم این دفعه اومدم عکس بگیرم از اینترنت دوباره اومد سراغم . خواهشا کمکم کنید دیگه نمیدونم چی کار کنم . چجوریه که هر وقت میخوام دانلود کنم میاد سراغم ؟ Task Manager رو هم نمیزاره باز کنم . System Restore هم همینطور (خیلی چیز های دیگر هم همینطور) . حتی نمیتونم از Background هم عکس بگیرم براتون بزارم . اگه میشه بگید باید چی کار کنم :((:((:((:((:((:((
درود
راه زیر رو تست کن انشالله که مشکل حل میشه:
1 - کل درایوها رو برای فرمت bmp.* جست و جو کن
2 - عکسی که پشت Desktop ـت هست پیدا کن
3 - سه تا کلمه قبل از Bmp. رو یاد داشت کن ( phccekj0e3cn.bmp)
4 - حالا اون سه کلمه ای که یاد داشت کردی رو تو کل درایوهات جست و جو کن، 3cn*
( احتمالا 4 تا فایل برات پیدا میکنه)
5 - حالا برو توی task manager و سر برگ Process رو انتخاب کن، اون ته مه ها باید یکی از اون 4 فایلی که تو سرچ پیدا کردی باشه (the .exe file
6 - حالا end the process رو بزن.
7 - تمام اون چیز میزهایی که توی جست و جو پیدا کردی رو پاک کن
8 - سیستم رو دوباره راه اندازی کن
مشکل باید رفع شده باشه :smile:

دوستان کمک کنید IDM من بلاک شده همه زندگیم این برنامه هست بعد هر کاری هم میکنم نمیتونم برشگردونم بازم میگه سریالت fake بوده :biggrin1:
هیچ راهی نیست برشگردونی :biggrin1: راستی ورژن برنامه 5.15 بوده

دوستان کمک کنید IDM من بلاک شده همه زندگیم این برنامه هست بعد هر کاری هم میکنم نمیتونم برشگردونم بازم میگه سریالت fake بوده :biggrin1:
هیچ راهی نیست برشگردونی :biggrin1: راستی ورژن برنامه 5.15 بوده
سوالت به اینجا ربط نداره ولی بیا از این کرک استفاده کن:

http://www.speedyshare.com/347783480.html

سلام
من من یه مشکل عجیب پیدا کردم.
وقتی می خوام کرک چیزی رو توی دایرکتوری اون برنامه یا بازی کپی کنم سیستم کرش می کنه و کلا اکپلورر رو ریست می کنه که من نتونم کرک رو بریزم حتی انتی ویروس نود 32 رو آپدیت کردم و سیستم اسکن شده ولی چیزی پیدا نکرده.
الان یه چند روزه هیچی نمی تونم نصب کنم!قبلش که این دکتر واتسن دیباگر میومد و کلا هنگ می کرد سیستم الان اونو خاموش کردم تا حداقل هنگ نکنه.فقط الان اکپلورر رو ریست می کنه و نمی زاره فایل کرک رو کپی کنم.

از زمانی که KMPlayer جدید رو نصب کردم نمیتونم خودم روی تصویر زیر نویس بندازم، مشکل اینه که توی GOM Player هم این مسئله رو دارم، کسی راه حلی داره؟
دقیقا نمیفهمم مشکل چیه الان؟:دی یعنی load subtitle رو بزنی و زیرنویس رو انتخاب کنی نمیشه؟! میتونی زیرنویس رو drag کنی تو صفحه ی فیلم دقیقا همون کار load subtitle رو میکنه...

load میشه توی Subtitle Explorer هم نشون میده ولی روی صفحه نمیاد!
احسان جان، تو قسمت تنظیمات Subtitle، از قسمت Font Rendering Method گزینه (Windows Standard Output (GDI رو انتخاب کن.
اگه جواب نداد، از قسمت Output Method of Subtitles گزینه Draw to Image Itself رو انتخاب کن ببین فرقی میکنه یا خیر

من خیلی وقته این مشکلو دارم نمیدونم چطوری حل میشه .
مثلا اگه فایل وردی رو دانلود یا سیو کنم بخوام بازش کنم مینوسه file is not available یا وقتی که بخوام همین کارو با نرم افزار مایکروسافت اکسل بکنم مینویسه the cannot be opened because your virus scanner has detected a problem with the file باید چی کار کنم تا این مشکل برطرف بشه مرسی :(
چه ویروسیه ؟

امکانش هست که Update ی ESet Smart Security 3.0 کپی کرد .(من میخوام update از PC خودم بریزیم روی PC کسه دیگه ای ).
یا از جایی بشه دانلود کرد update البته خودم پیدا کردم ولی ننوشته که چه جوری update به eset انتقال بدم

امکانش هست که Update ی ESet Smart Security 3.0 کپی کرد .(من میخوام update از PC خودم بریزیم روی PC کسه دیگه ای ).
یا از جایی بشه دانلود کرد update البته خودم پیدا کردم ولی ننوشته که چه جوری update به eset انتقال بدم
آره میشه.
اگه بخوای میتونی Offline Update هاش رو هم از نت پیدا کنی اما فرقی نمیکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or