مشکلات در Windows

saeed-crisis2

کاربر سایت
این تاپیکو زدم برای بر طرف کردن مشکلاتتون در ویندوز ( که بعضی هاشون خیلی سادست ولی خوب سخته :cheesygri )
هر مشکلی دارید مطرح کنید تا دوستانی که جوابشو میدونند راهنمایی کنند

خوب خودم مشکلم اینه :

کسی میدونه چرا نوشته هام یکم تارو پر رنگ شدن؟؟؟ این مشکل توی yahoo messenger ام پیش اومده
البته این مشکل فقط توی IE
اگه کسی میدونه لطفا" راهنمایی کنه
ممنون میشم

من کامپیوترم بعضی مواقع یه ارور میده که بعد از شصد ثانیه خاموش میشه باید چه کنم؟
سلام
فکر میکنم این یه نوع ویروسه که سیتم شما بهش مبتلا شده باشه و احتمال میدم که NOD32 بتونه پیدا و پاکش کنه.
یا علی مدد

راجع به اون قضیه شـصــــــــت ثانیه !!
وقتی این صفحه اومد توی run بزن cmd .. اونجا بزنید shutdown -a .. فعلا این صفحه میره

برای اینکه کلا مشکل حل بشه .. ویروس دارید .. safe mode بیاید بالا و با anti virus چک کنید.
یک برنامه دیگه هم هست به اسم wwdc.exe یا firewall LEak tester توی google به همین اسم چک کنید پیدا میکنید .. باهاش پورت های مربوط به RPC رو ببندید.

این تاپیکو زدم برای بر طرف کردن مشکلاتتون در ویندوز ( که بعضی هاشون خیلی سادست ولی خوب سخته :cheesygri )
هر مشکلی دارید مطرح کنید تا دوستانی که جوابشو میدونند راهنمایی کنند

خوب خودم مشکلم اینه :

کسی میدونه چرا نوشته هام یکم تارو پر رنگ شدن؟؟؟ این مشکل توی yahoo messenger ام پیش اومده
البته این مشکل فقط توی IE
اگه کسی میدونه لطفا" راهنمایی کنه
ممنون میشم
با کمی تاخیر چون این تاپیک رو ندیده بودم.
این چیزی که شما می گی مشکل نیست بلکه از خصوصیات IE7 هست که به اصطلاح فونت ها رو smooth می کنه تا زیباتر و صافتر در صفحه نشون داده بشن. شما اگر Vista نصب کنی خود به خود تمامی فونت هات اینطوری می شه حتی خارج از ie.

توی yahoo messenger هم این تغییر به وجود میاد به دلیل اینکه yahoo messenger بر اساس ie کار می کنه یسری از قسمتاش.

سلام...

من يه آلبوم موسيقي دارم كه فكر ميكنم از روي سيدي اورجينال Rip شده چون Protect شده هست.
يعني اجازه Play كردن آهنگ رو هم بهم نميده.
يعني وقتي آهنگ رو Play ميكنم اين لينك باز ميشه و ميگه اول License‌ رو download كن تا بشه آهنگ رو اجرا كرد.
با ّّFirefox كه نميشه دانلود كرد و بايد با IE دانلود كرد كه كلا روي ويندوز من كار نميكنه!!
البته قبلا با يه ويندوز ديگه با IE دانلودش كردم و فايل هم Play شد ولي هر وقت كه ويندوز رو عوض كردم دوباره مشكل مياد سر جاش!
خواستم ببينم راهي هست كه Protect اين چند تا ترك رو برداشت و بي دردسر اين چند تا آهنگ رو گوش كرد؟

سلام...

من يه آلبوم موسيقي دارم كه فكر ميكنم از روي سيدي اورجينال Rip شده چون Protect شده هست.
يعني اجازه Play كردن آهنگ رو هم بهم نميده.
يعني وقتي آهنگ رو Play ميكنم اين لينك باز ميشه و ميگه اول License‌ رو download كن تا بشه آهنگ رو اجرا كرد.
با ّّFirefox كه نميشه دانلود كرد و بايد با IE دانلود كرد كه كلا روي ويندوز من كار نميكنه!!
البته قبلا با يه ويندوز ديگه با IE دانلودش كردم و فايل هم Play شد ولي هر وقت كه ويندوز رو عوض كردم دوباره مشكل مياد سر جاش!
خواستم ببينم راهي هست كه Protect اين چند تا ترك رو برداشت و بي دردسر اين چند تا آهنگ رو گوش كرد؟
با سلام
نمیدونم میشه این محافظ رو دور زد یا نه؟ ولی اینجا یه راهنما برای convert به یه فرمت مثل mp3 وجود داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or