مشکلات جدید در سر راه ساخت فیلم Uncharted

Augustus

Caesar
کاربر سایت
15726861838367980851.jpg
در حالی که به نظر می رسد ساخت فیلمی بر اساس بازی Uncharted بخاطر دارا بودن این عنوان از پتانسیل بالا کار ساده ای باشد با این حال شواهد حکایت از چیز دیگری دارد. امروز اعلام شد که آقای Neil Burger کارگردان عنوان Limitless که قرار بود سمت کارگردانی این عنوان را بر عهده بگیرد، از این پروژه جدا شده است.البته وی اولین کارگردانی نیست که از این عنوان جداشده است، بلکه پیشتر David O. Russell هم که در سمت کارگردانی فیلم بود در سال 2011 تصمیم به جدایی از پروژه گرفت. David O. Russell به خاطر یک سری از ایده های خود برای فیلمنامه و از جمله قرار دادن مارک والبرگ در نقش ناتان دریک مورد انتقاد قرارگرفته بود. در حالی که Neil Burger از سمت کارگردانی اثر جدا می شود هنوز هم امید ها برای ساخت این فیلم پابرجاست. دو نفر از فیلمنامه نویسان مطرح با نام های Marianne Wibberly و Cormac Wibberly که سابقه فیلمنامه نویسی فیلم National Treasure را دارند برای بازنویسی فیلمنامه به پروژه ملحق شده اند.
منبع
{صفحه اصلی}

هر کس بسازتش آشغال می شه ؛امیدوارم ساخته نشه اصلا ...
تا وقتی ایندیانا جونز در سینما وجود داره ساخت آنچارتد سینمایی زائد هست .

بهتره فیلم این بازی محبوب رو نسازن اخه هر چی فیلم از روی بازی یا بازی از روی فیلم درست شده خراب بود لطفا خاطرات مون با nathan drake رو نابود نکنید

بزرگترین ایراد فیلم سازان و بازیگران اینه که خودشون حتی یبار هم اون گیم رو تحربه نکردن.
مانند فیلم مکس پین یا دووم.
به نظر من پنانسیل آنچارتد اگه از ایندیانا جونز بیشتر نباشه کمتر هم نیست.

هر کس بسازتش آشغال می شه ؛امیدوارم ساخته نشه اصلا ...
تا وقتی ایندیانا جونز در سینما وجود داره ساخت آنچارتد سینمایی زائد هست .
100 درصد تکذیب میشه :dکیوان اینه بینی که هنوز ساخته نشده میگی اشغاله :dمن که خیلی دوست دارم ساخته بشه و احتمال موفق شدن هم زیاده >:d<

تو بین عناوین ساخته شده از بازی فقط فیلم های Batman و انیمه ی Devil May Cry و انیمه ی Dragon Age خوب ساخته شدند.
با این وجود منم امیدوارم فیلمش ساخته نشه!

اگه انیمیشن میساختن امید زیادی بهش بود،ولی فیلم اونم همچین سوژه ای،فک نکنم جالب دربیاد...فرض کن:ناتان دیک با کیفیتی مثل انیمیشن تن تن و یک دور کامل دور دنیا...

---------- نوشته در 10:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:13 PM ارسال شده بود ----------

تو بین عناوین ساخته شده از بازی فقط فیلم های Batman و انیمه ی Devil May Cry و انیمه ی Dragon Age خوب ساخته شدند.
با این وجود منم امیدوارم فیلمش ساخته نشه!
بتمن از روی بازی ساخته نشده ها اولین ظهورش توی کمیک ها بود...

وقتی فیلم شاهزاده ایرانی ساخته شد من همش فکر میکردم قراره مثل بازیش با یک فیلم حماسی طرف باشیم ولی یارو که اسمش هم دستان بود جوکی بود واسه خودش عظمت شخصیت داخل بازی کجا و اون باقالی (جک گینهال) کجا...
همین موضوع برای فیلم مزخرف max payn هم صدق میکنه ولی فیلم های هیتمن و سایلنت هیل تا حدودی قابل تحمل تره سری فیلم های رزیدنت اویل هم بد نیستند.
فقط امیدوارم اگر قراره از روی این بازی فیلمی ساخته بشه درخوره نام uncharted باشه و با یک فیلم مضحک طرف نباشیم نا گفته نمونه من خودم یکی از طرفدارهای ساخت فیلم ها از روی بازی بودم ولی هیچ وقت اون چیزی که فکر میکردم از اب در نیومد

من تا حالا فقط یه فیلم دیدم که از رو بازی ساختن و فیلم خوبی هم از آب دراومده اونم سایلنت هیل بود. البته فیلم DOOM هم خوب بود ولی به سایلنت نمی رسید.

پس بنابر قانون نانوشته ی: "فیلم هایی که از روی بازی ساخته میشن مزخرف از آب در میان" به احتمال خیلی زیاد به این هم گند میزنن.
پس در نتیجه ایشالا کلا ساخته نشه.

آخه من نمیفهمم از هر بازی ای نمیشه فیلم ساخت که. چرا اینا اینقدر اسرار دارن متوجه نمیشم. الان مثلا از Uncharted چه فیلم خفنی میخواد درست بشه؟! غیر از اینه که فوق فوقش میشه یه ایندیانا جونز که اسم کاراکترش ناتان هست؟! کلا بی معنیه اینجور حرکات.

مارک والبرگ؟؟؟؟؟؟ ای بابا مگه قرار نبود Nathan Fillion نقش Nathan Drake رو بازی کنه؟ خداییش خیلی شبیهشه. با طنزی که تو شخصیت Drake هست هم جور در میاد. Fillion تو Castle خیلی خوب بازی میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or