مشکلات تهیه GTA IV !!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
آقا پیام توی فروشگاه مجازی کنسول می فروشه و داره میره دوبی جنس بیاره.بگو برات یه نسخه آوریجینال بازی برای Region PAL بیاره... ;)

دیدم تاپیکشون رو ولی اگه از ایشون بگیرم یه 2 هفته ای طول می کشه تا به دستم برسه! خواستم ببینم که همین الان توی تهران جایی یا کسی هست که بتونم اورجینالش رو ازش بگیرم یا نه؟!

بچه های تهرانی هر کسی که هنوز بازی رو نخریده من یکی از دوستام تو جمهوری مغازه داره که بازی GTA IV رو هم آورده البته متاسفانه فعلا فقط NTSC/J و PAL رو داره ، هر کسی که می خواد بگه که من ادرسو بذارم ، من خودمم معمولا اونجام.

نسخه PS3 رو هم داره؟

بالاخره امروز Gti iv من اومد ولی اقا کسری من که Uc خواسته بودم چرا پال فرستادین اخه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

M3M عزیز شما از روی سایت خریدی یا پولو به حساب ریختید
راستی تکین اصلا روی سایت به اسم UC چیزی نداره!

اقا یکی بگه وقتی دیسک بازی رو میزاری اون پیغام که میگه دیسک را تمیز کنید چیه؟ در حالی که دیسک تمیز است

M3M عزیز شما از روی سایت خریدی یا پولو به حساب ریختید
راستی تکین اصلا روی سایت به اسم UC چیزی نداره!
فرستادن پولو پست گرفت
uc نداره!!!!!!!!!!! :eek::eek:شما برو اینجا ببین چی نوشته

http://www.irmc.ir/Card/index.php?d...ttp://www.hitakgame.com/news.php?readmore=169

بعدش شما وقتی میری Gta 4 رو از سایت سفارش بدی 2 تا ریجین هست 1- جی و پیل 2 طرف چپ یو سی و همینطور زیرش نوشته خرید پستی

من شنبه اخر وقت از سایت تکین gta iv-uc رو سفارش دادم هنوز که هنوزه میزنه اماده ارسال
میخواستم بدونم ایا این هفته به دستم میرسه یا نه....

سلام
برای من هم پال فرستاد در صورتی که یو سی سفارش دادم /باهاش تماس گرفتم قرار شد با اتوبوس برام بفرسته

من شنبه اخر وقت از سایت تکین gta iv-uc رو سفارش دادم هنوز که هنوزه میزنه اماده ارسال

شما اگر که تهران هستی با شماره 09354428300 تماس بگیر سفارشات تهران اماده به ارسال نداره.... میبایست با پیک براتون ارسال کنیم

اقا یکی بگه وقتی دیسک بازی رو میزاری اون پیغام که میگه دیسک را تمیز کنید چیه؟ در حالی که دیسک تمیز است

میتونه چند دلیل داشته باشه یکیش بد بودن نوع DVD خام میتونه باشه یکی هم بد رایت شدن دیسک و شاید هم با سرعت بالا رایت شده باشه
از همه اینا دردناکتر فقط این احتماله که لنزتون مرخص شده باشه که در ان صورت باید اول یه تنظیم لنز برید و بعد هم اگر درست نشد تعویض کنید

راستی مگه گریه نمیکردی میگفتی دستگات 3 چراغ شده؟؟؟

منم مثل ایشون شنبه ولی صبح سفارش دادم ولی هنوز آماده به ارساله در ضمن سه روز کشید که آماده به ارسال بشه :confused::((:confused:

دوستان سلام سفارش من مثل اینکه برگشت خورده :(
و اقا کسری فرمودند که فردا برام با تعاونی میفرستند ;) امیدوارم که تا فردا عصر دیگه دستم باشه:love:
دوستانی که عجله دارند این راهم خوب راهیه:)
حالا امید وارم مشکلی پیش نیاد و اقا کسری فردا با تعاونی بفرسته:cool:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or