مثلا چی میتونم بگیرم ؟
درود
من میخوام یه گوشی آندروییدی بگیرم موندم از کدوم برند خرید کنم کیفیت ساخت واسم خیلی مهمه انوقت الان گوشی های تو بازار که تازه وارد شدن چقدر زمان میبره تا افت قیمت کنن بودجه من650 تومنه نمیخوام یه گوشی بگیرم که تو یکی دو ماه قدیمی حساب بشه نظر شما درباره برند htc چیه الان بهترین مدلش چیه وقیمتش حدوداً چقدره مدلای جدیدش کی وارد بازار ایران میشن ممنون میشم جواب کاملی بدید:-*:-*
C5 رو من باهاش کار کردم، خیلی مسخره کنده، صفحه touch ـش هم که فک کنم مقاومتی بود، تو اینترنت خوندم خیلی خوب بود (به قیمت) ولی عملا که کار کردم باهاش سه ثانیه نشد پشیمون شدم شدید. ویدئو هاش رو تو یوتوب ببین حتما قبل خرید. ضمنا سیستم عاملش رفت اون دنیا. یه چیزی بگیر android ـی باشه.دوستان بین این دو تا گوشی موندم : X3-02 و C5 .......جفتش مد نظرم هست اما نمیدونم کدوم بهتره......قیمتاش هم که یکیه تقریبا .....میشه یکی راهنمایی کنه........
نه آخه یه گوشی معمولی میخوام........(عشقه جمع کردن آرشیو گوشی های ارزون قیمتم...البته خوباش)......بعد هم اینکه فک کنم شما C5-03 رو میگی اما من C5 معمولی رو میگم که تاچ نداره.......C5 رو من باهاش کار کردم، خیلی مسخره کنده، صفحه touch ـش هم که فک کنم مقاومتی بود، تو اینترنت خوندم خیلی خوب بود (به قیمت) ولی عملا که کار کردم باهاش سه ثانیه نشد پشیمون شدم شدید. ویدئو هاش رو تو یوتوب ببین حتما قبل خرید. ضمنا سیستم عاملش رفت اون دنیا. یه چیزی بگیر android ـی باشه.
اگر بیشتر مد نظرتون روی دوربین ۸ مگا پیکسلی هست تو رنج ۸۰۰ تومان بهترین گوشی غیر سامسونگسلام میخوام یه گوشی خوب زیر 800 تومن بخرم که دوربینش 8 باشه و ترجیحا سامسونگ نباشه
لطفا کمکم کنید
سلام میخوام یه گوشی خوب زیر 800 تومن بخرم که دوربینش 8 باشه و ترجیحا سامسونگ نباشه
لطفا کمکم کنید