یه گوشی واسه آقام میخوام بگیرم که تاچ خازنی باشه و کار باش آسون باشه...
قیمتش هم بالای 500 نباشه...ترجیحا هم نوکیا یا HTC باشه...
چی پیشنهاد میکنید؟
من 1 ماهه HTC HD mini گرفتم اما بهت پیشنهاد نمی کنم به 2 دلیل :منم همینطور اما برای خودم میخوام.بیشترم نظرم HTC هست.چند تا مدل لطفا معرفی کنید.
گوشیه خوبی هست پشتیبانیه عالی ای هم داره ولی با این قیمت من بهت پشنهاد میکنم بری i9000 galaxy s سامسونگ بگیری چون هم قویتره و هم کیفیت تصویر بهتری داره قویترین گوشیه جهان هستسلام.
آقا به نظرتون نکسوس وان چجوریاست؟
گوشی خوبیه؟میارزه به پولی که میدیم بابتش...؟
با این همه پولی که بابتش دارم میدم میخوام دیگه یه 2,3 سالی رو راحت کار کنه...میکنه به نظرتون؟
یکی از دوستان اولا که N97 اومده بود با حدودایه همین قیمت خریده بود بعد الان بعد از حدود 1سال و اندی باید بندازتش تو آشغالی از بس مشکل پیدا کرده...
بعداش این قضیه ای که میگن دیگه تولیدش نمیکنن چیه؟حقیقته؟چجوریاست؟میخوان مدل جدید بدن بیرون؟
ممنون
این دو خیلی با هم فرق دارن hd2 یک گوشی ویندوز موبایل هست و از لحاظ قدرت پردازنده خیلی سرتر از N8 هست ولی N8 نوکیا سمبین ورژن 3 هست برنامه هاش خیلی طول میکشه تا بیانسلام دوستان.میتونید بگید بین دو مدل htc hd2 و nokia n8 کدوم مدل بهتره؟واگر ممکنه دلایلش رو هم ذکر کنید ممنون میشم.
دوست گرامی فقط میتونم بهتون بگم Galaxy s از همشون بهتره اما یکم صبر کنید تا قیمت متعادل بشه خوبهسلام دوستان اگه میشه یکم به من کمک کنید
من قصد خرید یک کوشی صفحه لمسی خوبدارم اما بین چندتا مدل گیر کردم
مثلاsamsung i9000 galaxy s یا x10 اریکسون . یا گوگل یا اپل 3g3
بنظر شما یکی از اینارو بگیرم یا صبر کنم n8نوکیا بیاد یا شما گوشی بهتری تو فکرتون هست
ااا...hd2 اینقدر شاخه؟این دو خیلی با هم فرق دارن hd2 یک گوشی ویندوز موبایل هست و از لحاظ قدرت پردازنده خیلی سرتر از N8 هست ولی N8 نوکیا سمبین ورژن 3 هست برنامه هاش خیلی طول میکشه تا بیان
یک مزیتی که hd2 داره اینه که تو میتونی روش Android 2.2 بریزی و از نرم افزار های اون سیستم عامل هم استفاده کنی تازه احتمال قریب هم هست که Win7 موبایل براش پورت بشه
دوستان اگر خدا بخواد می خوام یه گوشی بگیرم بین HTC HD2 و IPHONE 4 گیر کردم کدوم بهتره؟؟
دوستان تا 500تومن گوشی چی بگیرم.راهنمایی کنیدددد.