مشكل گرفتن خروجي widescreen از خروجي دوم كارت گرافيك لپ تاپ.

• Thread starter Thread starter test84
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

test84

کاربر سایت
با سلام
مشكل حقير اينه كه يه لپ تاپ داريم مدلش اينه Toshiba M115-S3094 و كارت گرافيكشم يه كارت گرافيك onboard هستش كه مدلش Intel 945 GM Express هستش، لازم به ذكره كه مونيتور اين لپ تاپ Widescreen بوده و رزولوشنش 1280x800 هسته.

خوب مشكل چيه؟
مشكل اينه كه وقتي من از خروجي VGA اين لپ تاپ، با استفاده از كابل VGA، ميخوام تصويرم رو رو تلويزيون سامسونگ LA32R71 بگيرم، بوسيله اين كارت گرافيك نميوتم رزولوشن wide بگيرم ازش و فقط 768*1024 رو بهم ميده كه چون wide نيست، رو تلويزيون تصوير كشيده ميشه و اوضاع بيريخت ميشه چون تلويزيونه wide هستش و رزولوشنش 1360x720 هستش.

كسي از بچه ها راه حلي سراغ داره؟
مخصوصا بچه هايي كه از LA22S81 بعنوان مونيتور استفاده ميكنن، لطفا بگن چطوري خروجي wide رو تو كارت گرافيكشون فعال كردن.

پ.ن. آخرين درايورش رو هم گرفتم، افاقه نكرد.

من که رزولیشن روی 1024x768 گزاشتم راحت تصویر گرفتم مشکل خاصی نداشتم البته با کابل VGA !! lcd LA22S81 هم هست !
اما وقتی با کابل HDMI وصل کنی میتونی 1360x720 بگیری !

الان داشتم مشخصات لپ تاب میخوندم نمیتونی از کابل HDMI استفاده کنی ! چون فقط خروجی VGAداره با S-video که اگر خروجی mini dvi داشت میتونستی از تبدیل DVI to HDMI استفاده کنی ! یا اینکه خروجی مستقیم HDMI !

مرسي،
مشكل به كارت گرافيك برميگرده كه بايد اين روزولوشن رو بده، البته مونيتور هاي خوب يه چيزي دارن به اسمه EEID كه اطلاعات گرافيكيشونه و با كابل ميفرستن واسه كارت گرافيك كه بدونه طرف چند مرده حلّاجه ولي رزولوشن nativeش رو نميفرسته لامصّب.

فك كنم بايد برم دنبال هك كردن درايور كارت گرافيك، ميترسم به تلويزيون صدمه بزنه.

گفتم شما يا سياوش شايد توضيح بدين كه چطوري رزولوشن wide گرفتين، كارت گرافيكتون رو PC اين رزولوشن رو داشت از اوّل؟

با سلام
مشكل حقير اينه كه يه لپ تاپ داريم مدلش اينه Toshiba M115-S3094 و كارت گرافيكشم يه كارت گرافيك onboard هستش كه مدلش Intel 945 GM Express هستش، لازم به ذكره كه مونيتور اين لپ تاپ Widescreen بوده و رزولوشنش 1280x800 هسته.

خوب مشكل چيه؟
مشكل اينه كه وقتي من از خروجي VGA اين لپ تاپ، با استفاده از كابل VGA، ميخوام تصويرم رو رو تلويزيون سامسونگ LA32R71 بگيرم، بوسيله اين كارت گرافيك نميوتم رزولوشن wide بگيرم ازش و فقط 768*1024 رو بهم ميده كه چون wide نيست، رو تلويزيون تصوير كشيده ميشه و اوضاع بيريخت ميشه چون تلويزيونه wide هستش و رزولوشنش 1360x720 هستش.

كسي از بچه ها راه حلي سراغ داره؟
مخصوصا بچه هايي كه از LA22S81 بعنوان مونيتور استفاده ميكنن، لطفا بگن چطوري خروجي wide رو تو كارت گرافيكشون فعال كردن.

پ.ن. آخرين درايورش رو هم گرفتم، افاقه نكرد.

خب باید بدونی که پورت VGA آنالوگه و یه مشخصه هایی بدی داره این ال سی دی های سامسونگ با این پورت و اونم اینه که یکسری رزولوشن های واید (HD) تابلو رو اصلا با استفاده از این پورت ساپورت نمیکنه. این رزولوشنها زیادن مثل 1280x720 یا 1280x800 و حتی رزولوشنهای بالاتر اما مثلا 1680x1050 رو بیخودی ساپورت میکنه که کارت گرافیکت قطعا نمیکنه. خلاصه مشکل اینه.

من رزولیشن 1024x768 روی کابل VGA راحت میگیرم به صورت Wide اما 1360x720 با این کابل اصلا تصویر نمیده ! در صورتی با کابل HDMI وصل میکنم میتونم تصویر بگیرم !

سياوش جان و appleseed عزيز،
ميشه بگين شماها با چه پورتي به كامپيوتر وصلش كردين كه به عنوان مونيتور ازش استفاده ميكنين؟

امروز با کابل VGA روی رزولیشن 1360x768 هم تست کردم تصویر خیلی خوبی هم داد !
در این صورت به احتمال زیاد از درایور VGA هست !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or