مشكل گرافيكي در farcry

bazibaz

کاربر سایت
من يه مشكل در بازي farcry دارم اونم اينكه وقتي وارد بازي ميشم گرافيك ابهاي بازي ناجوره و روي اب هيچ رفلكسي نداره هيچ; يه جور رنگام روش قروقاطي وقتي تنظيمات اب روي low هستش درسته (در حد خودش) اما تا بالاتر ميزارم رنگا ميره تو هم روي xp با اخرين درايو و همچنين اون درايوي كه روي كامپيوتر قبليم اين بازيو تست كردم جواب نداده روي vista هم كه با درايو نويديا مخصوص vista تست كردم باز همونه (با بازي riddick هم مشكل open gl داشتم كه با كمك دوستان و اون پچ رديف شد)ممنون ميشم راهنماييم كنيد مشخصات سيستم من
cpu:intel core2 6300
vga:nvidia 7950 winfast
ram:1.5gb geil

ن يه مشكل در بازي farcry دارم اونم اينكه وقتي وارد بازي ميشم گرافيك ابهاي بازي ناجوره و روي اب هيچ رفلكسي نداره هيچ; يه جور رنگام روش قروقاطي وقتي تنظيمات اب روي low هستش درسته (در حد خودش) اما تا بالاتر ميزارم رنگا ميره تو هم روي xp با اخرين درايو و همچنين اون درايوي كه روي كامپيوتر قبليم اين بازيو تست كردم جواب نداده روي vista هم كه با درايو نويديا مخصوص vista تست كردم باز همونه (با بازي riddick هم مشكل open gl داشتم كه با كمك دوستان و اون پچ رديف شد)ممنون ميشم راهنماييم كنيد مشخصات سيستم من
عزیز شما پچ بازی رو ریختی ؟
حتما باید این پچ نصب باشه در غیر این صورت هیچ کدوم از افکت های بازی رو بطور نرمال واست اجرا نمیشه.معمولا کارتهای سری 6 و 7 و 8 جیفورس هیچکدوم این بازی رو ساپورت نمیکنن و شما اول باید Patch 1.1 رو از سایتش دانلود کنی (حدود 15 مگ) و بریزی به محل نصب بازی و اگه دیدی بازم درست نشد باید ورژن 1.3 رو بریزی که حدود 70 مگ حجمشه.(7950 رو من خودم دارم و با پچ 1.1 مشکل بطور کامل برطرف شد!)

سلام
اتفاقا این مشکل برای من هم به وجود اومده با این تفاوت که کارت گرافیک من 64 radeon 9000 و512 رم است.
یعنی اگه جزئیات آب رو روی مدیوم میگذاشتم رنگ آبها خراب میشد ولی اگه روی LOW می گذاشتم آبها درست میشدند. ولی یکدفعه در محیط باز منظورم در جنگل جزئیات رو روی Medium گذاشتم آب دریا به صورت وحشتناکی قنگ و طبیعی نشون داده میشد. فیلمی هم از این قسمتش گرفتم.
فکر میکنید با دانلود این پچ مشکل حل میشه؟ لنکش هم بذارید
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or