مشكل در بازي prince of persia 4

به نظر شما شماره جديد prince of persia در مقايسه با سري قبلي چه

• بهتر شده

رای‌ها: 65 57.5%
  • بدتر شده

رای‌ها: 39 34.5%
  • مساوي است

رای‌ها: 9 8.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    113
سلام به همه بچه های گل
من تو یکی از مراح گیر کردم : من پاور سبز رنگ رو ( دو روی دیوار) فعال کردم بعدش مراحلی که مختص او بود رو رد کردم ولی وقتی بر میگردم تا یبام یه پاور دیگه رو مثلا قرمز رنگ رو فعال کنم هنه ی پاور ها خاموش باید چیکار کنم؟؟؟:(
هر Light Seed ــی که میگیرید کنار صفحه میزنه چند تا دیگه لازم دارید باید به اون حد برسونید تا بتونید پاور های دیگه رو ازاد کنید.

سلام بر دوستان!
ممنون از توجه شما به اين تاپيك.
در ضمن خواستم بگم بعد از جست و جو هاي فراوان و كشيدن رنج هاي بسيار(!) تونستم يه ترينر عالي (و امتحان شده) براي اين بازي گير اوردم

ياحق

Attachments

راستی کسی هنوز تو غول سنگی مشکل داره اگه کسی هست بگه تا کمکش کنم:cool:
با سلام خدمت بچه هاي گل بازي سنتر ..
من اونجايي كه بايد اون قول سنگيه كه بزرگه رو بكشي گير كردم " نميدونم چطور بايد بكشمش !!!
اون 4 تا دري هم كه گفتين نيست ! فقط 3 تاس كه اونا هم بسته هست !

اينم عكسه قوله :

untitled177.png

با سلام خدمت بچه هاي گل بازي سنتر ..
من اونجايي كه بايد اون قول سنگيه كه بزرگه رو بكشي گير كردم " نميدونم چطور بايد بكشمش !!!
اون 4 تا دري هم كه گفتين نيست ! فقط 3 تاس كه اونا هم بسته هست !

اينم عكسه قوله :

untitled177.png

سلام بر شما
خواستم بگم اگه بتوني محلت روي نقشه رو برام مشخص كني شايد بتونم كمكت كنم

ياحق

سلام بر شما
خواستم بگم اگه بتوني محلت روي نقشه رو برام مشخص كني شايد بتونم كمكت كنم

ياحق

مشكل ايشون توي تاپيك ديگه حل شد! :cool: ماشالله سايت رو پر كردند! :eek: مشكل اين بود نميدونست چي كار كنه هولش بده پايين! :biggrin1:

شمام دقت کردید؟ وقتی پرنسس می خواد راه رو نشون بده فارسی حرف می زنه!
مثلاً میگه : "مسیر درست" "راه درست" "راه را نشان بده"

يه وقت توي ذوقتون نزنم . اما بله . تو همين تاپيك هم بهش اشاره شده . كلماتي از قبيل راه درست ، راه را نشان بده ، خدمتگزار ارمزد ، لطافت و ... از زبان اليكا بيان ميشه ...

کمک

سلام به همه این اهرم رو چطوری رد کنم اون ورش رو راحت می زونش کردم این ورش که عکس رو گذاشتم هر کاری می کنم درست در نمی یاد کمکم کنید:((:((
wol_error.gif
این تصویر تغییر اندازه داده شده است.برای مشاهده تصویر کامل روی این جایگاه کلیک کنید. تصویر اصلی دارای اندازه 1280x1024 میباشد
25infd5.jpg
praying.gif
praying.gif
praying.gif

من بازیش رو پاک کردم وگرنه برات میزاشتم

ببین کاری نداره خیلی اسونه فقط یادت باشه از طرف بالا شروع کنی همه رو تنظیم کنی بعد بیای بچسبی به پایینی ها

من بازیش رو پاک کردم وگرنه برات میزاشتم

ببین کاری نداره خیلی اسونه فقط یادت باشه از طرف بالا شروع کنی همه رو تنظیم کنی بعد بیای بچسبی به پایینی ها

انجام دادم اما هر کاری می کنم اخرش یه جاش جور نمی شه انقدر این ها رو چرخوندم سر درد گرفتم به خدا یاری کن :((

سلام به همه این اهرم رو چطوری رد کنم اون ورش رو راحت می زونش کردم این ورش که عکس رو گذاشتم هر کاری می کنم درست در نمی یاد کمکم کنید:((:((
wol_error.gif
این تصویر تغییر اندازه داده شده است.برای مشاهده تصویر کامل روی این جایگاه کلیک کنید. تصویر اصلی دارای اندازه 1280x1024 میباشد
25infd5.jpg
praying.gif
praying.gif
praying.gif

منم گیر کردبودم اما شانسی انقدر باید بچرخونی تا درست شه خیلی سخته بتونی با فکر به جایی برسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or