مشكل در اوركلاك كردن 6800اولترا

half_life2.5

کاربر سایت
سلام.من يه سوالي دارم.من وقتي كارت گرافيكمو(6800اولترا)رو اوركلاك ميكنم و وقتي توي بازي ميرم به جاي اينكه مثلا سرعت فريم بالا بالا بره پايين مياد و صفحه سياه ميشه.چرا؟البته ميدونم دماي اون بالا رفته.ولي يه راه حل بديد.در ضمن.بگيد كه چگونه ميتونم اين كارتو اوركلاك كنم كه نسوزه.يعني بالا ترين درجه رو بگيد.
در ضمن.كارت من اين بازيها رو در چه حدي ميتونه اجرا كنه(البته خوب اجرا كنه):
2-call of juarez
3-alan wake
4-evil4
5-alone of the dark
6-crysis
7-dark messiah
8-cell factor
9-brothers in arms hells highway
10-battle field2142
11-enemy terorist
12-fifa2007
13-half life2:episode two
14-medal of honor airborn
15-hell gates london
16-splintell cell duble agent
17-time shift

سلام کارت شما باید بتونه تمام اون بازیها رو با بالاترین کیفیت و بدون هیچ مشکلی اجرا کنه چون 6800ultra جزو رده hige-end هست البته fifa 2007 هنوز نیومده:cheesygri شما هم لازم نیست کارتتو آورکلاک کنی چون مقداری که تو خونه میشه آور کلاک کرد بدرد بازی نمیخوره

در ضمن آخرین درایور رو از www.nvidia.com دانلود کن

نوشته شده توسط mehrdad_ati:
سلام کارت شما باید بتونه تمام اون بازیها رو با بالاترین کیفیت و بدون هیچ مشکلی اجرا کنه چون 6800ultra جزو رده hige-end هست البته fifa 2007 هنوز نیومده:cheesygri شما هم لازم نیست کارتتو آورکلاک کنی چون مقداری که تو خونه میشه آور کلاک کرد بدرد بازی نمیخوره

در ضمن آخرین درایور رو از www.nvidia.com دانلود کن
شما بازيهايي كه نيومده رو چه جوري در موردش نظر ميدي؟

محمد رضا.تو مثل اينكه واقعا دل پري از اين كارت داري.

بچه ها.ايشون ميگويند كه كارت7600جيتي كه قيمتش 200تومن هست از كارت من كه بهترين كارت پارسال بوده و دو هفته پيش از نظر رديس انويديا بهترين كارت 6800اولترا انتخاب شده(فقط برد aopen(و قيمتش470تومن است قوي تر است!!!!!!!!!در حالي كه من به ايشون ميگويم كه :برادر من كارت گرافيك 7600جيتي مدل ايسوز داره و من جلوي خودش همزان بازي ابليويون رو گذاشتم و اصلا كارت برادرم تو يه عالم ديگه اي بود!!!!!!!!ولي بازم قبول نميكنن.
مثل اينكه شما وقتيميبيني عدد يه كارتي بيشتره پس اون كارت بهتتره؟
محمد رضا جان.كدوم يكي از اينا بهتره:
x8500xt platinium يا mx4000 ?!!!!!!!فكر كنم شما ام ايكس 4000رو انتخاب كني به خاطر عددش!!!!!
ولي عزيزم.شما ميتوني بري به سايت گيم اسپات و سايت سازنده بازيها.اونجا مشخصات رو نوشته.

بیخیال gamespot شو طرفداری محض از کارتهای nvidia میکنه شما میتونی بری به www.tomshardware.com که 10 سال تجربه داره اما 6800 اصلا با 7600 قابل مقایسه نیست درسته که 6800 قدیمی تره اما در رده hige-end قرار داره اما 7600 برای قشر کم درآمد تره;)

كربن جان به دادم برس.يه سوال؟
ما چند سال قبل در سريه high-end geforce 5900 ultra داشتيم.
بعد چند وقت يه كارت اومد به نام 6600gt در سريه مين استريم.
اين 6600 جي تي توي همه ي تست ها از 5900 كه يه زماني غولي بود و بالاي 400 تومن ميفروختن 10 -15 و الانم 20 فريم فاصله داشت.ببين بحثه تكنولوزي هست كه يه كارت 200 تومني اومد و اون 5900 رو نابود كرد.
احسان جان يه مقايسه ي خوب توي تاپيك بقل گذاشته بودن منم يه بار ديگه براتون ميذارمش.
بد نيست يكم از تعصبات خودمون دست برداريم و با مطالعه ي بيشتر نظر بديم.
پسته احسان جان:
هر کی دوست داره بدون 7600GT قویتره یا 6800Ultra به لینک زیره مراجعه کنه
پاراگراف اول مربوط میشه به امتیاز کلی 3D MARK 05
تفاضل قدرت 6800 ULTRA با 7600GT تغریبا مثل
تفاضل 7600GT با 7800GT هستش

http://www.hartware.de/review_595_8.html

در ضمن به اختلاف 6800GS و 6800GT دقت کنید
یادم خیلیا میگفتند که 6800GT قویر تره ...

یه چیزه دیگه هم هست اینکه 6800ULTRA در بهترین حالت ممکن این امتیاز را داره
نزدیک به2 سال میگزره که خودش را با نرم افزار ها آماده کرده و درایور پس از درایور اومده ، اگر بخوایم امتیاز 6800 ULTRA را در بدو ورودش با الان مقایسه کنیم
امتیاز خیلی کمتر از این میشه

بري تو چارتهاي قديميه تامز اينا رو هم ببيني نتيجه همينه.در بعضي تستها هم 1800 برتري كاملي به 7800 داره.دليل نميشه كه.
به نظره من اين بخث رو ول كنيم بهتره چون به نظر زياد دوستانه نمياد.

نوشته شده توسط m_unknown_r:
كربن جان به دادم برس.يه سوال؟
ما چند سال قبل در سريه high-end geforce 5900 ultra داشتيم.
بعد چند وقت يه كارت اومد به نام 6600gt در سريه مين استريم.
اين 6600 جي تي توي همه ي تست ها از 5900 كه يه زماني غولي بود و بالاي 400 تومن ميفروختن 10 -15 و الانم 20 فريم فاصله داشت.ببين بحثه تكنولوزي هست كه يه كارت 200 تومني اومد و اون 5900 رو نابود كرد.
سلام ممد رضا :cheesygri
والا ما كوچيكتر از اوني هستيم كه سوال شما رو جواب بديم شما خودت يه پا مخي خداييش فقط پستهاي خودتو ميخونم تو انجمن گرافيك فقط :love:
اگه بحث اينه بايد به اين جناب بگم 7900 GT (كارت خودم:cheesygri ) همونطور كه ميدونيد هر چي باشه از 7800 gtx بهتره امكاناتش بيشتره و به قول استا ممد خنك ترم هست پرفورمنسشم بهتره من خودم اول خاستم 7800 بگيرم ولي وقتي بنچ مارك ها رو از سايت گورو ديدم پشيمون شدم الانم كه 7950 GT داره مياد مطمعنم كه يه چيز تو شهست علاوه بر پرفورمنس كه از سري قبلش بهتره
اميدوارم تونسته باشم كمي از معلومات ممد رضا رو به خودم منتقل كنم (چي گفتم:cheesygri )

محمد رضا جون.زبان انسال ميفهمي؟
اين كارت گرافيك با برد اي اپن با تموم 6800اولترا ها فرق ميكنه.ميفهمي؟رئيس انويديا اين كارتو بهترين كارت 6800 اولترا معرفي كرده.شايد بقيه6800 ها فرق داشته باشن.من خودم 10000000000تا بازي رو با برادرم تست كردم.نصف من هم نيست.7600جيتي 200تومن هست.كارت من البته با اين برد 470تومن هست-با بردهاي ديگه 380-390تومن است.اونوقت شما ميگي بهتره؟برو تو فروم هاي سايت هاي خارجي مثل خودم سوال كن تا بگن كدومشون بهتره.تو بنچمارك رو نشونم ميدي؟؟؟؟بيا به برادرم بگم 1000000000درست كنه كه نشون بده كه كارت من از 7950 هم بهتر هست!!!!
برو بابا.جمع كن اون بنچمارك مسخرتو.اه.اگر اينجوري باشه كارت من از ايكس 1600 هم ضيف تره.الان محمد جون ميگن:بله كه ضعيف تره و......... و كلي توضيحات الكي مسخره.
عزيز تو برو تو فروم هاي خارجي بپرس-برو از همه سوال كن-اخه بنده خدا.با عقل جور مياد كه يه كارت 470 تومني از يه كارت 200تومني شكست بخوره!!!(كاري به قيمتش ندارم).من خودم 100000000000تا بازي رو تست كردم.يعني من خودم نميفهمم كه كارت برادرم بهتر است يا كارت خودم؟
واقعا جواب هاي فوق العاده مسخره و بچه گانه اي ميگي.

نوشته شده توسط mehrdad_ati:
خداییش از 1 جا معلومه که بنچمارکش زیاد اعتبار نداره چون x1800xl از 7800 برده:cheesygri

بابا مهرداد جون.من اين قضيه رو به بچه هاي پرشين تولز و گيم اسپات گفتم و اونا از خنده روده بر شدن.6800اولترا 500تومني از يه 190-200تومني ببازه؟واقعا خنده داره.بنچماركش واقعا مسخرست.جالب اينجاست كه تو هر بنچماركي يه نتيجه اي رو ميبينيم.يه بار قوي تره-يه ببار مساوي-يه بار ضعبف تره.!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or