مشكل با Xfx 7600gs

willi_dns

کاربر سایت
كسي مي دونه حداقل توان منبع تغذيه براي يك سيستم با مشخصات زير چيه؟
MB Asus P5ND2-SLI
CPU Pentium D 2.66 (code 805)
RAM DDRII 512MB X 2
VGA XFX 7600 GS - Extreme
HDD Maxtor SATA2
DVD writer

حق داري. دستگاه من تا موقعيكه توي بازي نرفتم درست كار مي كنه ولي به محض ورود به بازي ها ريستارت مي شه. مي خواستم ببينم مي تونه از منبع تغذيه باشه؟
منبع تغذيه الان : Green 300 watt real

حق داري. دستگاه من تا موقعيكه توي بازي نرفتم درست كار مي كنه ولي به محض ورود به بازي ها ريستارت مي شه. مي خواستم ببينم مي تونه از منبع تغذيه باشه؟
منبع تغذيه الان : Green 300 watt real
سلام

پاورت که کلا نسبت به سیستمت ضعیفه ولی این مشکل شما الزاما نمی تونه از پاور باشه و ممکنه کارتتم ایراد داشته باشه!

كلا پاورت واسه ي اين سيستم مه.بگو چقدر ميخواي پول بذاري واسه ي پاور تا بتونيم راهنماييت كنيم.ريستارت شدن ميتونه از گرم شدن cpu هم باشه چون كلا 805 سي پي يوي گرميه و مصرف برق بالايي هم داره.به نظر من پاورت كم مياره و باعث گرم شدن 805 ميشه كه سيستم ريستارت ميشه.برو تو بايوست هم نگاه كن تو تنظيماتي كه براي سلامت سيستمه.805 تا 75 درجه رو تحمل داره اگه تنظيماتش كمتر بود بيار تا همون 75.
يه اپديت هم كن بايوست رو.اين مي اگه بايوسش اپديت شه تا سي پي يو هاي سري پنتيوم دي 9 ايكس رو هم ميكشه.توي سايتش چيزي نگفته ولي توجه نكن.
مارك رمهات چيه؟

ممنون از جوابت. تا 80 تومان جه چيزي هست؟ در ضمن همه چيزه سيستم نرمال به نظر مياد. فقط به نظر يه خورده حرارت VGA بالاست (75 درجه) كه اون هم توي خوده setting گرافيك نرمال نشون ميده. در ضمن مشكل فقط وقتي وجود داره كه توي 3D mode ميره.

سلام
کلا برای سیستم های پنتیوم 4 و سری جدید تراشه ها پاور 400 و 450 وات رو پیشنهاد می کنن که البته برای سیستم شما پاور 400 وات هم کفایت میکنه . به شما پاور گرین رو پیشنهاد می کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or