مشكلات و سوالات شما در مورد Wii

این دیگه از عجایبه! حداقل توی اون منوی آپدیت میرفت برای ما...! :cheesygri

001 توش هست دیگه ؟!

با این گفته های بالا معلومه که نیست...
ولی ارور 001 نمی ده ماریو.من تو مرحله رفتم بازی کردم.
نمی دونم خود وست ارورشو برداشته یا نه ولی اون فروشنده اش می گفت اگه wiikey نداری نخر بازی رو.
:((یعنی مال ما هم wiikey نیست.

نمی دونم خود وست ارورشو برداشته یا نه ولی اون فروشنده اش می گفت اگه wiikey نداری نخر بازی رو.
جدی رفت تو بازی ؟! :confused: فکر نکنم وست 001 رو برداشته باشه، فکر هم نمیکنم که مادچیپت آپدیت شده باشه اینطوری که میگی سیاه شد و ...

تو صفحه آپدیت Wiikey ، یه درصدی هم پر میشه که میگی فقط سیاه بود...

جدی رفت تو بازی ؟! :confused: فکر نکنم وست 001 رو برداشته باشه، فکر هم نمیکنم که مادچیپت آپدیت شده باشه اینطوری که میگی سیاه شد و ...

تو صفحه آپدیت Wiikey ، یه درصدی هم پر میشه که میگی فقط سیاه بود...
شاید قبلا آپدیت شده!:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:

می شود روش کار با Freeloader را به زبانه ساده توضیح بدهید لطفا
یک سوال دیگر این ارور 001 چی هست می شود توضیح دهید و چگونه از بین ببرمش

من تو تغییر زبان به یه مشکل برخوردم.
اولا تو دیسک دو تا پارتیشن هست که هر دوتاش main.dol داره کدومش رو تو wii generic patcher بذارم؟
دوما من main.dol پارتیشن دوم رو تو generic گذاشتم بعد زبونش رو EN کردم بعد تو trucha گذاشتمش بعد هم close ISO کار دیگه ای نمی خواد؟چون وقتی دیسک پچ شده رو تو دستگاه میذارم وقتی عکس بازی رو می زنم توش که میره صفحه سیاه می مونه و هنگ می کنه.:(
من wii language patcher رو هم دارم با اون بهتر نیست تغییر زبون بدم؟

من تو تغییر زبان به یه مشکل برخوردم.
اولا تو دیسک دو تا پارتیشن هست که هر دوتاش main.dol داره کدومش رو تو wii generic patcher بذارم؟
دوما من main.dol پارتیشن دوم رو تو generic گذاشتم بعد زبونش رو EN کردم بعد تو trucha گذاشتمش بعد هم close ISO کار دیگه ای نمی خواد؟چون وقتی دیسک پچ شده رو تو دستگاه میذارم وقتی عکس بازی رو می زنم توش که میره صفحه سیاه می مونه و هنگ می کنه.:(
من wii language patcher رو هم دارم با اون بهتر نیست تغییر زبون بدم؟

وقتی فایل رو توی trucha میریزی باید بعدش سر پارتیشن مخصوصش راست کلیک کنی و گزینه ی trucha sign it رو بزنی تا کار کنه.

خب منم با کمک میلاد با این trucha و generic patcher کار کردم و یه جورایی موفق شدم که 001 و زبون رو درست کنم!

تو SMG دیگه اون صفحه سیاه Error 001 نمیاد ؛ اما خب بازی هم نمیاد! یه Error دیگه به زبون ژاپنی (صفحه آبی) میاد!

غیر از اون Resident Evil: Umbrella Chronicles رو هم گذاشتم رو EN با generic patcher. اونم وقتی میذارم میگه:
This game disk could not be read. Please check Wii manual for more information.
اگه اشتباه بود این پیام باید به ژاپنی میومد اما انگلیسی بود! خلاصه اینکه نمیدونم اشکال از کجاس ولی حداقل از بین بردن 001 و زبان موفقیت آمیز بود!! ;)

آقا یکی راه حل این مشکل ما رو بگه:
من بازی SMG رو که می زارم تو دستگاه راحت میاد ولی کلا ژاپنیه. با trucha و wii language patcher و wii generic patcher که انگلیسیش می کنم وقتی بازی رو می زارم تو دستگاه می زنم که بره تو بازی یه صفحه سیاه میاد و دستگاه هنگ می کنه و باید دگمه روشن/خاموش رو 10 -15 ثانیه نگه دارم تا دستگاه خاموش شه.
مشکل از کجای کاره؟:confused:

خب منم با کمک میلاد با این trucha و generic patcher کار کردم و یه جورایی موفق شدم که 001 و زبون رو درست کنم!

تو SMG دیگه اون صفحه سیاه Error 001 نمیاد ؛ اما خب بازی هم نمیاد! یه Error دیگه به زبون ژاپنی (صفحه آبی) میاد!

غیر از اون Resident Evil: Umbrella Chronicles رو هم گذاشتم رو EN با generic patcher. اونم وقتی میذارم میگه:

اگه اشتباه بود این پیام باید به ژاپنی میومد اما انگلیسی بود! خلاصه اینکه نمیدونم اشکال از کجاس ولی حداقل از بین بردن 001 و زبان موفقیت آمیز بود!! ;)
آقا بهنام داخل بازي ميريد error ميده يا قبل از اينكه بازي بياد؟ آخه من اولين بار وقتي بازي رو گذاشتم تو دموي اولش يه ارور ژاپني داخل كادر آبي مي يومد كه وقتي دوباره بازي رو رايت كردم درست شد.
با اين trucha كسي بازي ssbb رو اجرا كرده؟

آقا بهنام داخل بازي ميريد error ميده يا قبل از اينكه بازي بياد؟ آخه من اولين بار وقتي بازي رو گذاشتم تو دموي اولش يه ارور ژاپني داخل كادر آبي مي يومد كه وقتي دوباره بازي رو رايت كردم درست شد.
واسه من همون اولش میاد ؛ من دمویی هم ندیدم! یعنی میگی به خاطر بد رایت کردن بوده ؟! آخه با 2.4x رایت کردم! حالا با 2x هم این دفعه امتحان میکنم. مرسی...
در چه صورت wii می تونه dvd های 9 رو بخونه؟
Wii خودش میتونه DVD9 ها رو هم بخونه ؛ اگه از نظر Backup ها میگی ، فکر کنم Wiikey هم DVD دولایه رو هم ساپورت میکنه...
اگه منظورت SSBB ـه ؛ مشکلی نداره ؛ چون یه نسخه درست کردن رو DVD5.

Wii خودش میتونه DVD9 ها رو هم بخونه ؛ اگه از نظر Backup ها میگی ، فکر کنم Wiikey هم DVD دولایه رو هم ساپورت میکنه...
اگه منظورت SSBB ـه ؛ مشکلی نداره ؛ چون یه نسخه درست کردن رو DVD5.
الان چیپ من که احتمال داره یه چیز درست و حسابی باشه (ای خدا یعنی میشه!!) می تونه SSBB رو راحت اجرا کنه؟؟ منظورم نسخه DVD9 هستش ها... با پچ و تغییر زبون و اینا...
من نمی دونم کجا می تونم نسخه DVD9 این بازی رو پیدا کنم به وست هم گفتم ولی اگه پیدا کردم امتحان می کنم می گم.
اما خودمونیم این اجرا شدن SMG رو دستگاهم یه چیز عجیب غریبی بود:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or