Pouriahm
کاربر سایت
جواب دادم به دستتون رسید؟
- - -ویرایش - - -
از برنامه نیست
کلا wii در این مورد بدقلقه و هر هاردی یا فلشی رو نمیخونه
جوابی نیومد!
اسم یوزرم همین هست.
جواب دادم به دستتون رسید؟
- - -ویرایش - - -
از برنامه نیست
کلا wii در این مورد بدقلقه و هر هاردی یا فلشی رو نمیخونه
همه این کارهارو کردم اما نشد وقتی فلش یا هارد وصل میکنم کنسول یک صدایی میده مثل وقتی دیسک میزاری میخواد بیاره یعنی شناسایی کرده فکر میکنم مشکل از USB LOADER باشه
چطور میتونم نسخه جدید نصب کنم؟از کجا دان کنم؟
من همه این کارارو کردم اما تو مرحله دوم که اون سه فایل میریزم نصب کنم هیچ چیزی اصلا توی هومبرو من نیست یعنی خالی هومبرو جایی برای نصب نداره چکار کنم؟کنسول شما یه سری ios کم داره چون فعلا فقط قادر به اجرای بازیها از روی دیسک هستید. برای آپدیت به صفحه زیر برید و موارد گفته شده رو انجام بدین. البته قبلش بک آپ بگیرید:
http://forum.bazicenter.com/thread23210/page11/
یا وبلاگم:
World of Emulators & Games - هک کنسول Wii
راستش تا الان هر فلشی تست کردم بدون مشکل جواب گرفتم. اگر ios ها آپدیت باشند مشکلی در اجرا نباید داشته باشید.
بعد از سالها !!! يه سوال مجبورم كرد يه چيزي بنويسم
دوستان كسي مي دونه نسخه ي master questه بازي legend of zelda با نسخه ي عاديش چه فرق هايي داره؟
من 3ds ندارم فکر میکنم اول باید نسخه معمولی رو یکبار ببری تا آخر بعد master quest باز میشه ، الان دوحالتش برای شما بازه ؟ممنون از پاسخت
خب حالا من می خوام رو 3DS بازی کنم از همون اول master quest رو شروع کنم؟لازم نیست یه بار حالت عادی و یه بار هم حالت master quest رو بازی کنم؟میشه به صورت دقیق تر بگید تفاوت این دو تا حالت تو چیه؟
Master Quest
To unlock the Master Quest for Ocarina of Time 3D, the main quest has to be completed first.[SUP][21][/SUP] Upon doing so, the player will have an option to choose between the Main Quest or the Master Quest after starting up the game, allowing a second playthrough of the game with redesigned dungeons. The entire game has been mirrored, similarly to Twilight Princess for the Wii, making Link right-handed as well as flipping the entire overworld map and the dungeons.[SUP][22][/SUP] In addition to the game being mirrored, all of the enemies and bosses cause twice as much damage to Link, which also applies to the Master Quest's own Boss Challenge version.
دوستان ميشه لطف كنيد يه فروشگاه اينترنتي براي خريد بازي هاي وي بهم پيشنهاد بديد
ممنون ميشم
سلام دوستان !
من حدود 20 روز پیش یه کنسول وی از یکی از بکس همین فروم آقا احسان ( delta21 ) خریدم
دستشون هم درد نکنه کنسول بسایر عالی و خوبه و هیچ مشکلی هم نداره
کنارش حدود 30 تا بازی هم بهم دادن که همه سالم و قابل اجرا بودن و خودم هم یه سری از نت دانلود کردم اما سوالام
1 - کنسول من 4.1u هستش چطوری میتونم آپدیتش کنم به 4.3 ؟
2 - چرا بازیای روی هاردمو که با نرم افزار u loader توی وی لیست میکنه و نشونم میده کاور ندارن ؟ دختر من 4 سالشه نمیتونه اینجوری بازیا رو بیاره آخه ...
3 - یه سایت وجود نداره که بشه بازیا رو ازش گرفت ؟ جامع باشه و حتما هم تورنت نباشه؟
4 - الان من just dance 2014 رو دان کردم ولی صفحه سیاه تحویلم میده ؟
5 - تو hbc که میرم فقط حباب بالا میره و هیچ کار خاصی نمیکنه ... اون عکس کره زمین هم هر چند ثانیه یکبار چشمک میزنه و دوباره خاموش میشه
6 - چطور hbc رو آپدیت کنم ؟
7 - اصلا نمیتونم با wifi وصل شم به نت ... با 360 و ps3 خیلی راحت وصل میشد ولی این همه کارو میکنم اما تهش ارور میده که نمیتونم به نت یا شبکه وی وصل شم ینی مستقیم به مودم وصل نمیشه ؟
ممنونم و متشکرم از راهنماییهای دوستان پیشاپیش
خواهش می کنم. مشکل شما هم انشاال... حل میشه.سلام دوست منواقعا فکر نمیکردم تو بازیسنتر کسی اینقدر دلسوزانه و با حوصله بهم جواب بدهخیلی ممنونم دوست مناین تنظیم اینترنت رو هم انجام دادم ولی بازم نشد حتی مودمم رو از حالت جی+ بی+ان دراوردم گذاشتم روجی+بی که قدیمیتره گفتم شاید اینجوری راه بیفته ولی نشد ارور۵۲۱۳۰ میده و جالبتر هم اینکه وقتی وی سعی میکنه اتصالو تست کنه مک ادرسش تو استاتوس مودمم میاد!یعنی مودم وی رو میبینه اما وصل نمیشه!راستش من روی ویم ios36 ,که میخام روش مدیا پلیر نصب کنم ولی میگه باید ios58 داشته باشی و اونم میرم برای نصبش ازروی کارت اس دی توی hbc اول یه چهارپنج دقیقه زور میزنه به نت وصل بشه بعد هم ارور-۱۱۶ میده و میگه به اینترنت وصل نیستیHbc من ورژن ۱.۰.۶ هست اگه خوبه که کاری بهش ندارمخیلی دوست دارم بازیای میکرو و سگا و پی اس وان رو رو کنسول اجرا کنم فکر کنم باید hbcاز ورژنفعلی بالاتر باشه واسه اجرا البته مطمءن نیستم هر چی شما بفرماییدUsb loader gx دارمولی وقتی واردش میشم تصویر سیاه میشه و دیگه کنسول هنگ میکنه باید برم دگمه پاور خود کنسولو چند لحظه نگهدارم خاموش شه دوباره پاور بزنم روشن شه تا بیاد تو منوی ویالان بازیای هاردمو با uloader اجرا میکنم که اونم کاور ندارهمن بچه میدون خراسونم و محل کارم هم اسلامشهرهحالا هر جا میدونین دم دسته برا خرید بازی بفرمایید اگه خودتونم دارین واسه فروش که چه بهتربازم ممنونم از توجه شما
خواهش می کنم. خدا رو شکر که مشکل حل شد.واقعا ممنونم از راهنماییهاتون مشکل اینترنت لاینحل موند منم بیخیال شدم
ولی بقیش با راهنماییهای وبلاگ حل شد
ممنون