هنوز امتحان نکردم...ولی preloader رو که نصب کردم دستگاه بریک شد که به جاش priiloader رو نصبیدم...OK
اگه تونستی با نصب WAD، اون Shoppin Channel رو درست کنی یه ندایی بده:d
منم همین سوالو دارماین میکروفونهای وی چنده از کجا میشه خرید چه بازی هایی داره؟
این میکروفونهای وی چنده از کجا میشه خرید چه بازی هایی داره؟
متاسفانه وی دوست شما بریک شدهسلام یکی از بستگان بعد از روشن کردن کنسول همچین اروری دریافت میکنه...003
os بالا نمیاد...
و این پیغام رو داره:
Unauthorized device has been detected
مشکلش چیه؟
کنسولش کپی خور نشدست...و از چین گرفتنش...
این ارور نشانه ی بریکه متاسفانه.سلام یکی از بستگان بعد از روشن کردن کنسول همچین اروری دریافت میکنه...003
os بالا نمیاد...
و این پیغام رو داره:
Unauthorized device has been detected
مشکلش چیه؟
کنسولش کپی خور نشدست...و از چین گرفتنش...
خبر ندارید اون هک دسته گیم کیوب (SaveMiiFrii) جواب میده یا نه؟ اگه جواب بده می شه با نصب یه مودچیپ درستش کرداین ارور نشانه ی بریکه متاسفانه.
دلیلشم آپدیت ویه کره ای تبدیل شده به 4.2 هست.
اون روش ممکنه جواب بده باید یا سیو زلدا یا سیو ایندیانا جونز یا IOS پچ شده قبلا رو دستگاه نصب شده باشه تا جواب بده.خبر ندارید اون هک دسته گیم کیوب (SaveMiiFrii) جواب میده یا نه؟ اگه جواب بده می شه با نصب یه مودچیپ درستش کرد
اگه بشه با SaveMiiFrii وارد حالت سرویسش کرد میشه بایه دیسک اتوبوت واد منیجر یا AnyRegionChanger درستش کرد فکر کنم ولی خوب مسلما IOS پچ شده هم باید نصب باشه. درسته؟اون روش ممکنه جواب بده باید یا سیو زلدا یا سیو ایندیانا جونز یا IOS پچ شده قبلا رو دستگاه نصب شده باشه تا جواب بده.
ممنونمتاسفانه وی دوست شما بریک شده
این ارور نشانه ی بریکه متاسفانه.
دلیلشم آپدیت ویه کره ای تبدیل شده به 4.2 هست.
والا این ارور برگشتش خیلی سخته. یه سعی بکن اگه نشد باید انداخت دور.ممنون
ممنون...یعنی بندازه سطل آشغال دیگه؟
واقعاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟فکر می کنم یه جا خوندم تو تهران مادربردشو می تونن عوض کنن. دوستان اگه اطلاع دارتن لطفا بگن