...Sahand...
کاربر سایت
اگه بشه فهمید که میشه درستش کرد ولی خوب شرط داره دیگه. اونی که کپی خور کرده باید کامل این کار رو میکرد یعنی IOS ها رو مثل 60 و 36 و یه چندتای دیگه رو باید پچ میکرد. اکه این کارا رو کرده میشه درست کرد اگه نه که باید به صورت سخت افزاری NAND رو ریخت.
ارزش درست کردن داره ولی به شرط اینکه کم هزینه باشه.
مادربورد جدید هم راه خوبیه ولی گرونه.
کی میگه مادربوردت سوخته؟؟!! چرت گفته. مشکلتون کاملا نرم افزاریه. ولی چون اون چیپی که توش NAND ریخته شده روی برد اصلی هست با عوض کردن برداصلی NAND بریک نشده هم میاد و ممکنه شما دیگه ریجنتون و سیستم منو تون یه چیز دیگه بشه.
ممنون از راهنماییتون
متاسفانه نمیتونم اون کسی که وی رو کپی خور کرده پیدا کنم . زنگ زدم از کسی که خریدم پرسیدم یه داستان 600 صفحه ای تعریف کرد از اینکه این وی از کجا اومده
حالا شما به نظرتون با توجه به اینکه کسی که اینو کپی خور کرده رو نمیشه پیدا کرد به نظرتون بهترین راه چی هستش ( بدون در نظر گرفتن هزینه ) ؟
چون من حدود 560 تومن واسه این دستگاه دادم با تجهیزات جانبی و وی فیت و ... واسه همین به نظرم می ارزه آدم یکم دیگه بده تا یه استفاده ای از دستگاه بکنه شما اولین نفری هستید که گفتید میشه درستش کرد شاید نفر دهم یازدهمی بودید که ازش پرسیدم خیلی خوش حال شدم چون بیخیالش شده بودم
حالا یه سوال دیگه هم داشتم اگه برای مثال ما بدونیم اون کسی که کپی خور کرده کال ios ها رو پچ کرده روشش چی هستش ؟ باید قطعه خاصی خریداری شه و صل شه به دستگاه ؟
ببخشید من همش سوال میپرسم