مشكلات و سوالات شما در مورد Wii

اگه بشه فهمید که میشه درستش کرد ولی خوب شرط داره دیگه. اونی که کپی خور کرده باید کامل این کار رو میکرد یعنی IOS ها رو مثل 60 و 36 و یه چندتای دیگه رو باید پچ میکرد. اکه این کارا رو کرده میشه درست کرد اگه نه که باید به صورت سخت افزاری NAND رو ریخت.
ارزش درست کردن داره ولی به شرط اینکه کم هزینه باشه.
مادربورد جدید هم راه خوبیه ولی گرونه.
کی میگه مادربوردت سوخته؟؟!! چرت گفته. مشکلتون کاملا نرم افزاریه. ولی چون اون چیپی که توش NAND ریخته شده روی برد اصلی هست با عوض کردن برداصلی NAND بریک نشده هم میاد و ممکنه شما دیگه ریجنتون و سیستم منو تون یه چیز دیگه بشه.

ممنون از راهنماییتون
متاسفانه نمیتونم اون کسی که وی رو کپی خور کرده پیدا کنم . زنگ زدم از کسی که خریدم پرسیدم یه داستان 600 صفحه ای تعریف کرد از اینکه این وی از کجا اومده
حالا شما به نظرتون با توجه به اینکه کسی که اینو کپی خور کرده رو نمیشه پیدا کرد به نظرتون بهترین راه چی هستش ( بدون در نظر گرفتن هزینه ) ؟
چون من حدود 560 تومن واسه این دستگاه دادم با تجهیزات جانبی و وی فیت و ... واسه همین به نظرم می ارزه آدم یکم دیگه بده تا یه استفاده ای از دستگاه بکنه شما اولین نفری هستید که گفتید میشه درستش کرد شاید نفر دهم یازدهمی بودید که ازش پرسیدم خیلی خوش حال شدم چون بیخیالش شده بودم

حالا یه سوال دیگه هم داشتم اگه برای مثال ما بدونیم اون کسی که کپی خور کرده کال ios ها رو پچ کرده روشش چی هستش ؟ باید قطعه خاصی خریداری شه و صل شه به دستگاه ؟

ببخشید من همش سوال میپرسم :">

ممنون از راهنماییتون
متاسفانه نمیتونم اون کسی که وی رو کپی خور کرده پیدا کنم . زنگ زدم از کسی که خریدم پرسیدم یه داستان 600 صفحه ای تعریف کرد از اینکه این وی از کجا اومده
حالا شما به نظرتون با توجه به اینکه کسی که اینو کپی خور کرده رو نمیشه پیدا کرد به نظرتون بهترین راه چی هستش ( بدون در نظر گرفتن هزینه ) ؟
چون من حدود 560 تومن واسه این دستگاه دادم با تجهیزات جانبی و وی فیت و ... واسه همین به نظرم می ارزه آدم یکم دیگه بده تا یه استفاده ای از دستگاه بکنه شما اولین نفری هستید که گفتید میشه درستش کرد شاید نفر دهم یازدهمی بودید که ازش پرسیدم خیلی خوش حال شدم چون بیخیالش شده بودم

حالا یه سوال دیگه هم داشتم اگه برای مثال ما بدونیم اون کسی که کپی خور کرده کال ios ها رو پچ کرده روشش چی هستش ؟ باید قطعه خاصی خریداری شه و صل شه به دستگاه ؟

ببخشید من همش سوال میپرسم :">
ببینید بدون در نظر گرفتن هزینه بهترین کار الان اینه. خیلی کاره راحتیه:
برو توپخونه یه مادربورد دست دوم پیدا کن بده واست عوضش کنن.:d

میخواستم ببینم این بازیهای وی که زبونش ژاپنی هست رو میشه انگلیسیش کرد.؟
راستش من بازی Monster hunter tri English edition رو گرفتم ولی بازم زبونش انگلیسی نبود.....
Deca sporta 2 رو هم نتونستم خوب بازی کنم.....
ممنون

دوست گرامی برای من هم اینطور میشد اما فهمیدم ایراد از کجاست
شما اول cios rev 20 رو نصب کن با database 56 بعد توی prreloder قسمت syetem ios رو 249 بزار اونوقت این مشکلو دیگه نداری من اینکارو کردم و حل شد
سلام
cios rev 20 نصبه و system ios هم روی 249 . ولی بازم نمیشه بازی های wiiware رو روی sd اجرا کرد. فقط وقتی توی حافظه خود wii نصب میکنم و بعد توی sd کپی میکنم بازی ها اجرا میشن . ولی وقتی از روی حافظه wii پاک میکنم دیگه از sd هم اجرا نمیشن .
please help

fبخشید این ارور 003 به چه علت هایی به وجود میاد و چجوری میشه حلش کرد یعنی بر اثر بازی خراب که به موجود نمیاد که
وقتي كنسولي با ريجن تغيير داده شده(مثل كره اي به انكليسي)به فريمو4.2به بالا آبديت بشه كنسول بريك ميشه و ارور003نمايش داده ميشه

میشه wii هم بازی رو بتونه از هارد اجرا کرد و هم از دیسک؟
و برای این که بتونه از دیسک اجرا کنه باید حتما سخت افزاری باشه یا به صورت نرم افزاری هم میشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or