طریقه نصبشون تو readme هست اگه مشکلی بود مطرح کنید.
اگه درست طبق نحوه ی نصب برید هیچ کدوم مشکلی ندارند ولی همیشه تو کار با وی احتیاط لازمه.
سلام.سلام!
یکی از دوستان من چن وقت پیش داشت کنسولش رو از راه System Menu آپدیت میکرد (مد چیپ نداره کنسولش) که یه دفه ADSL قطع شد و کنسولش ریست شد و چون هنوز آپدیتش کامل نشده بود System Menu بالا نیومد و چون قبلا" Preloader رو نصب کرده بود اون بالا اومد و با اون تونست Homebrew رو بالا بیاره
بعدش به من زنگ زد که برم ببینم چیکار میتونم بکنم ولی وقتی من رفتم دیدم کنسولش دیگه homebrew رو هم بالا نمیاره (نمیدونم خودش کاری کرده بود یا نه) منم گفتم بیام ببینم شما چی میگین
وقتی تو Preloader میزنم System Menu این Error رو میده:
Error autobooting System menu. Could not open boot file
و وقتی میزنم Homebrew این رو میگه:
Error autobooting HBC. Maye title not installed?
به نظرتون چیکار باید کرد؟
اون ویی من که زدم بریکش کردم هم همین طور شده بودسلام!
یکی از دوستان من چن وقت پیش داشت کنسولش رو از راه System Menu آپدیت میکرد (مد چیپ نداره کنسولش) که یه دفه ADSL قطع شد و کنسولش ریست شد و چون هنوز آپدیتش کامل نشده بود System Menu بالا نیومد و چون قبلا" Preloader رو نصب کرده بود اون بالا اومد و با اون تونست Homebrew رو بالا بیاره
بعدش به من زنگ زد که برم ببینم چیکار میتونم بکنم ولی وقتی من رفتم دیدم کنسولش دیگه homebrew رو هم بالا نمیاره (نمیدونم خودش کاری کرده بود یا نه) منم گفتم بیام ببینم شما چی میگین
وقتی تو Preloader میزنم System Menu این Error رو میده:
Error autobooting System menu. Could not open boot file
و وقتی میزنم Homebrew این رو میگه:
Error autobooting HBC. Maye title not installed?
به نظرتون چیکار باید کرد؟
بازی هات رو با برنامه neogama اجرا کن و در قسمت تنظیمات تنظیم مربوط به ارور 002 رو on کن.دوستان من یک دستگاه WII رو پارسال آبان ماه از دبی خریدم و مود چیپ است تا الان مشکلی نداشتم اما هفته پیش دوتا بازی خریداری کردم که هر دو ارور 002 میده آیا راه حلی برای این مورد وجود داره ؟
در ضمن منوهاش انکلیسی است و ورژنش رو هم می نویسه 4.1U
اگر بخوام بازی سیو کنم، خود wii حافظه داخلی داره؟
salam man mikham az tailand wii bekharam :
1-vase kopi khor kardanesh moshkel pish nemiad?
2-vase in ke moshkel vase kopi khor kardanesh pish nayad che regiony begiram?
3-kopi khore sakht afzari che ghadr kharj dare?
4-kopi khore sakht afzari moshkele 001 nadare?
5-ba kopi khore narm afzari mitoonam bedoone moshkele 001 bazi haro ejra konam?
6-kopi khore narm afzari che ghadr kharj dare?
7-wii haye koreii ro mitoonam kopi khor konam?
8-ba kopi khore narm afzari mitoonam bedoone moshkele 001 bazi konam bekhosoos smg1 va 2 va baghieye mario haro?
tnks
دوستان من یک دستگاه WII رو پارسال آبان ماه از دبی خریدم و مود چیپ است تا الان مشکلی نداشتم اما هفته پیش دوتا بازی خریداری کردم که هر دو ارور 002 میده آیا راه حلی برای این مورد وجود داره ؟
در ضمن منوهاش انکلیسی است و ورژنش رو هم می نویسه 4.1U