mori_morteza
کاربر سایت
اکثر DVD ها جواب میده فقط نکته ی مهمی که باید دقت کنین اینه که بازی رو با کمترین سرعت ممکن رایت کنین.سلام
من می خوام بازی های wii رو دانلود کنم می خواستم بدونم رایتش باید روی چه دیسکی باشه dvd معمولی با ...و اینکه رایت کردنش برنامه خواصی داره یا نه
ممنون
یه وسیله است که جرکات رو دقیق میکنه .موشن پلاس چیه ؟ یه دوه روی وی بهم دادن که اکسترا میچسبه ته موشن کنترلر خود وی !
به طور کلی بازی های گیم کیوب اصل رو اجرا میکنه . ( البته این طور که به نظر میرسه )توی سیو ها به صورت خودکار یه بخشی داره برای سیو کردن بازی های گیم کیوب ! مگه وی دستکاری نشده هم میتونه گیم کیوب اجرا کنه ؟
تو صفجه اصلی دکمه home رو بزن بعد تو تنظیمات دسته بیارش پایین .چه طوری میشه ویبراتور دسته رو خاموش کرد ؟! پدر باطری در میاد !
کدوم میله ها ؟اون میله هه فقط برای تشخیص کنترلر هست یا کار دیگه ای هم میکنه ؟
اون میله هه فقط برای تشخیص کنترلر هست یا کار دیگه ای هم میکنه ؟
مرسی
ی
کدوم میله ها ؟
سلام دوستان! من بازی FIFA 2010 رو گرفتم..بعد با NEOgamma که اجراش می کنم، ( با USB) یه ذره مشکوک میزنه! بازی اجرا میشه، ولی بعضی وقتا یه نوار سبزرنگ پایین صفحه میاد، و وقتی هم که می زنم خروج، ویی به حالت مشکوکی میره!! و مجبورم دکمه پاورو 4 ثانیه نیگر دارم...
فکر می کنید مشکل خاصیه؟ یا اهمیت ندم!؟:cheesygri
سلام.سلام دوستان! من بازی FIFA 2010 رو گرفتم..بعد با NEOgamma که اجراش می کنم، ( با USB) یه ذره مشکوک میزنه! بازی اجرا میشه، ولی بعضی وقتا یه نوار سبزرنگ پایین صفحه میاد، و وقتی هم که می زنم خروج، ویی به حالت مشکوکی میره!! و مجبورم دکمه پاورو 4 ثانیه نیگر دارم...
فکر می کنید مشکل خاصیه؟ یا اهمیت ندم!؟:cheesygri
با نرم افزار NUSD فایل WAD چنل رو دانلود کن و با HBC نصبش کن. چنل اینترنت هم داره.سلام .
یه سوال دیگه من اگر بخوام Channel های مختلف وی رو دانلود کنم باید کجا برم ؟
از شاپ که نمیشه چون میگه میخواد آپدیت کنه و من هم آپدیت از اینترنت و هم از روی دیسک رو بلاک کردم که یه وقتی جالمو نگیره .
Channel های خود وی جایی برای دانلود هست جدای اینهایی که ملت براش نوشتند .
الان یه چنل برای اینترنت میخوام ، ریجن فری باشه یا پال باشه !
مرسی
نه وی فرق میکنه. لنزش بعضی مواقع حساسه.یک سوال من دارم در مورد این که اگه با خود دیسک بازی کنیم و از هارد استفاده نکنیم ضعیف شدن لنزش در چه حدی هست و باعث این میشه که بازی ها را نخونه یا نه فقط در حد کمی هست که قابل ملاحظه نیست.مثلا من ps2 دارم که الان حدود 4-5 ساله کار میکنه و لنزش یکم فرق کرده وی هم ضعیف شدن لنزش در همین حد یا نه؟
سلام.
ببین برو تو نئوگاما بعد برو قسمت region Option اون Force Video رو بزار رو گزینه ی پال یا NtSC هر کدوم بهتر بود رو بزار باشه.
با نرم افزار NUSD فایل WAD چنل رو دانلود کن و با HBC نصبش کن. چنل اینترنت هم داره.
فکر نکنم از یه وی به ویه دیگه بتونین چنل رو انتقال بدید. اون SD Channel برای جلوگیری از پر شدن حافظه ی وی هست و اجرای چنل از روی SD.خیلی ممنون .
NUSD رو دانلود کردم ، ورژنم 4.2 هست مشکلی که نمیخورم ؟
و یه سوال دیگه ، چنل ها رو میشه کپی کرد توی SD ، اگر من از یه Wii دیگه چمل کپی کنم میتونم بریزم روی مال خودم یا الکی هست ؟
روی بعضی هاش این ایرور رو میده : Note: This title has no ticket and cannot be packed/decrypted!
چه باید کرد ؟