مشكلات و سوالات شما در مورد Wii

خب دوستان اگه میشه قیمت رو هم بگین لطفا.مال تمام مدل ها
خیلی ممنون
ویه سفید 300 تومان (UC)
ویه مشکی 350 تومان (UC به همراه موشن پلاس داخل پک)
سلام. میخواستم ببینم بازی just dance با دسته های معمولی هم اجرا میشه یا وسیله جانبی هم میخواد؟
سلام.
فکر کنم با دسته ی اصلی هم بشه بازی کرد ولی یه صفحه ی سفره مانند واسه این بازی ساخته شده.
با سلام خدمت اساتید بخش
من میخواستم بدونم چطوری میتونم آیکون های توم هوم بریو رو بیارم توی صفحه اصلی و چطور آیکون های توی صفحه اصلی رو پاک کنم
با تشکر از شما .
سلام.
برای آوردن نرم افزار ها تو صفحه ی اصلی باید بگردید فایل WAD اونها رو پیدا کنید و با WAD Manager نصب کنید.
برای پاک کردن چنل از تنظیمات استفاده کنید.

خوب من یک wii خردیم از 2 تا مغازه اونورتر فتحی با تمام آپگریدها به قیمت 290 و باید بگم بازی باهاش خیلی جالبه. سوالی که دارم اینه که از کجا فریمور دستگاه رو بفهمم چیه؟
برای برنامه‌های بک آپ حتما باید رم داشته باشیم؟ رم‌ها تا چند گیگ ساپورت میشه؟
اگه لنز دستگاه ضعیف بشه باید چه کار کرد؟
بازی آنلاین با این دست‌گاه امکان داره؟یعنی به adsl وصل کنیم و بازی رو اجرا کنیم بازی راحت اجرا میشه یا دنگ و فنگ داره؟
من دو تا جنل دارم به اسم‌های neogamma r6,ios294 و backup loader channel
این دو تا کارشون دقیقا چیه؟ می دونم برای اجرای بازیاهستند اما neogamma یه سری گزینه‌های دیگه داره و کارایی اونا رو نمی دونم و برای بازی‌ها از دومی استفاده می‌کنم.

آخرین ویرایش:
ببخشید دوباره سوال میکنم
چون وارد نیستم میشه توضیح بدید wad چیه و wad maneger رو از کجا و چه جوری نصب کنم .
با تشکر از شما .
wad فورمتی هست که برنامه هایی که دارای چنل هستند و بعد از نصب اون ها یک چنل به چنل ها اضافه میشه .
خیلی سرم شلوغه و الا لینکش خیلی آسون پیدا میشه . یه ذره بگردی هست ...
خوب من یک wii خردیم از 2 تا مغازه اونورتر فتحی با تمام آپگریدها به قیمت 290 و باید بگم بازی باهاش خیلی جالبه. سوالی که دارم اینه که از کجا فریمور دستگاه رو بفهمم چیه؟

برو تو setting بالا سمت راست نوشته .
حداقل 1 گیگ باید بگیری .
من تا 2 گیگ رو تست کردم مشکلی نداشته ...

:-" نمیدونم ! خب بازی ها رو از هارد بیار که از این مشکلا نداشته باشی ... ( البته من تا حالا ندیدم کسی این مشکل رو داشته باشه )

بازی آنلاین با این دست‌گاه امکان داره؟یعنی به adsl وصل کنیم و بازی رو اجرا کنیم بازی راحت اجرا میشه یا دنگ و فنگ داره؟
با wifi باید Adsl رو تبدیل کنی و راحت با بازی هایی که میشه آنلاین بازی کرد بازی کنی ...

این دو تا کارشون دقیقا چیه؟ می دونم برای اجرای بازیاهستند اما neogamma یه سری گزینه‌های دیگه داره و کارایی اونا رو نمی دونم و برای بازی‌ها از دومی استفاده می‌کنم.
یه چیزی بهت میگم . زیاد wii ت آپگریت نیست ! ولی با همین هم میتونی بیشتر بازی ها رو اجرا کنی .
اون تنظیمات برای مواقع لزوم ( مثلا بازی ها DOL ) استفاده میشه کرد ...

ببخشید دوباره سوال میکنم
چون وارد نیستم میشه توضیح بدید wad چیه و wad maneger رو از کجا و چه جوری نصب کنم .
با تشکر از شما .
wad پسوند چنل هایی هست که در وی نصب میشه.
لینک WAD Manager :
http://gbatemp.net/index.php?showtopic=170295

به جمع ما خوش اومدی.
خوب خریدی فتحی میده 300 تومن.
فریمور دستگاه رو تو تنظیمات زده اگه فریمورت بالای 4 بود SD تا 40 گیگ هم ساپورت میشه.
برای اتصال به اینترنت تاپیک زیر رو بخونین:
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=23645
با این برنامه ها نمیشه گفت ویه شما خوب کپی خور شده یا نه. برید تو نئوگاما و خط پایین رو بخونید ببینید REVISON شما چند هست. اگه بالای 14 بود یعنی به روز کپی خور شده.

من میخوام Wii sport Resort رو بخرم.
میشه با Neogamma که روی Sd (نه چنل )دارمش بازی رو اجرا کنم؟
در ضمن از کجا میتونم موشن پلاس تهیه کنم؟من اهوازیم

آخرین ویرایش:
بچه ها من بازی سایلنت هیل رو تو دسگام گذاشتم بازی نیومد.
عکس بازی میاد ولی وقتی میزنم صفحه سیاه میشه و دیگه تا اخر سیاه میمونه.
وقتی سیاه میشه دیگه خاموش نمیشه و منوی wii هم اصلا نمیاد.(یه حالت قفل)
بازی mad world رو هم گذاشتم ولی بازم همچین مشکلی به وجود میاد.دستگام هم j هست.
پیشاپیش از کمکتون ممنون.;)

بچه ها من بازی سایلنت هیل رو تو دسگام گذاشتم بازی نیومد.
عکس بازی میاد ولی وقتی میزنم صفحه سیاه میشه و دیگه تا اخر سیاه میمونه.
وقتی سیاه میشه دیگه خاموش نمیشه و منوی wii هم اصلا نمیاد.(یه حالت قفل)
بازی mad world رو هم گذاشتم ولی بازم همچین مشکلی به وجود میاد.دستگام هم j هست.
پیشاپیش از کمکتون ممنون.;)
باید از نرم افزار برای اجرای بازی استفاده کنید. مثلا نئوگاما که تاپیک مخصوصش هست.

میشه :
1 - آخرین ورژن usb loader gx رو از اینجا دانلود کنید .
2 - بر روی بازی کلیک کنید . بعد برید توی setting و alternate dol رو به dol from disc تغیر بدید و player.dol رو انخاب کنید ...
3 - Eror 002 fix رو on کنید .
4 - برید به بازی و باید یک فیلم رو نگاه کنید . بعد از پایان فیلم دستگاه ریست میشه ...
5 - دوباره usb loader gx برید و تو قسمت alternate dol ، setting رو off کنید و بعد بازی رو اجرا کنید ...
با
Neogamma :
1 - به قسمت config option بروید و altern .dol را به disc تغییر دهید .

2 - بعد از چند ثانیه در صفحه سیاهی که اطلاعاتی رو نوشه شما میتونید dol رو تغییر دهید .
3 - وارد بازی شوید و بعد از تماشای فیلم ریست کنید .
4 - دوباره وارد neogamma شوید و به قسمت config option بروید و altern .dol را به حالت اول تغییر دهید .
5 - وارد بازی شوید .
نکته : این بازی فقط با موشن پلاس اجرا میشه و بدون اون نمیشه اجراش کرد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or