مشكلات و سوالات شما در مورد Wii

ok.
ممنون.
حالا باید چه کارهایی رو انجام بدم؟(برای گرفتن بک آپ که اگه خدای نکرده بریک شد) و یا کارهای دیگه.
ممنون.
بگرد تو تاپیک آموزش همه چی هست. ولی اگه کاری به سیستم وی نداشته باشی چیزی نمیشه. بشینید راحت بازی کنید و تا وقتی هم که به بازی برنخوردید که اجرا نشه کاری با سیستم وی نداشته باشید.

به نظز من بک اپ بگیری بهتره هرچند گاهی بوت می کار نمیکنه مثل الان من که امروز بوت می از کار افتادو اصلا هم دیگه اجرا نمیشه
بعدش گفتم برای اطمینان pre رو نصب کنم که با نصب پریلودر کلا وی از مار افتاد و الان باید دوباره با any region changer سیستم رو دانگرید کنم و امیدوارم که این کار جواب بده
در ضمن دوستان توجه داشته باشن که preloader 0.29 تنها از hbc 1.0.4 پشتیبانی میکنه
البته با پری 30 استفاده نکردم چون از داخل خود پری بخش اپدیتش به نطر میاد درست کار نمکنه و وقتی بخوام که فابل doم پری 30 رو از داخل پری 29 نصب کنم نیاز دارم که دکمهی پلاس رو بزنم که تو پری نمیدونم چرا ولی دکمهی وی کار نمیکنه

سلام به همه ی دوستان
من چند روز پیش وی رو به 4.2 اپدیت کردم و چمد روزی فقط بازی های دمو وی شاپ رو بازی کردم تا رفتم و یه مموری گرفتم تا وی رو کپی کنم
همه چیز به مدت یک روز کار کرد ولی روز بعد بوت می از کار افتاد و دیگه بالا نیومد
هر کاری کردمن هم اجرا نمیشه
دوباره نصب کردم و هر کاری که بگین
وی من هم همیشه به اینترنت وصله
بهتوصیه دوستان گفتم پریلودر رو نصب کنم که یه سوپاپ اطمینانی باشه ولی بعد از نصب پریلودر دیگه به کلی سیستم منتو بالا نیومد و میگفت که فایل های سیستم منو خراب شده
واسه همین وباره وی رو با arc یه 3.2 دان گردم و بهد دوباره به 4.2 اپ خوب تا اینجا که همیچی به نطر درست میومد به جر اینکه سیستم دیر بوت میشد که با پاک کردن بوت می درست میشه( بوت می دیگه اصلا کار نمیکنه به راحتی نصب میشه ولی با روشن کردن بوی بوت می بالا نمیاد )
دیشب کفتم دوباره پریلودر 30 رو نصب کنم تا اطمینانم به هک کردنو نصب واو این جور چیزا بیشتر بشه
ولی این بار هم باز سیستم منو بالا نمیاد و این بار پریلودر ارور میده که الان نمیتونم بنویسم ولی یه چیزای تو مایه های unverifying هست

سلام به همه ی دوستان
من چند روز پیش وی رو به 4.2 اپدیت کردم و چمد روزی فقط بازی های دمو وی شاپ رو بازی کردم تا رفتم و یه مموری گرفتم تا وی رو کپی کنم
همه چیز به مدت یک روز کار کرد ولی روز بعد بوت می از کار افتاد و دیگه بالا نیومد
هر کاری کردمن هم اجرا نمیشه
دوباره نصب کردم و هر کاری که بگین
وی من هم همیشه به اینترنت وصله
بهتوصیه دوستان گفتم پریلودر رو نصب کنم که یه سوپاپ اطمینانی باشه ولی بعد از نصب پریلودر دیگه به کلی سیستم منتو بالا نیومد و میگفت که فایل های سیستم منو خراب شده
واسه همین وباره وی رو با arc یه 3.2 دان گردم و بهد دوباره به 4.2 اپ خوب تا اینجا که همیچی به نطر درست میومد به جر اینکه سیستم دیر بوت میشد که با پاک کردن بوت می درست میشه( بوت می دیگه اصلا کار نمیکنه به راحتی نصب میشه ولی با روشن کردن بوی بوت می بالا نمیاد )
دیشب کفتم دوباره پریلودر 30 رو نصب کنم تا اطمینانم به هک کردنو نصب واو این جور چیزا بیشتر بشه
ولی این بار هم باز سیستم منو بالا نمیاد و این بار پریلودر ارور میده که الان نمیتونم بنویسم ولی یه چیزای تو مایه های unverifying هست
کلا پری لودر نمیاد...؟
ارورش رو کامل بنویس.

سلام مجدد، یه سوال داشتم در مورد
guitar hero world tour
خواستم ببینم کسی kit کاملش رو داره؟ یا حالا غیر کامل! و ایا این هم باید حتما uc باشه ریجنش؟
و از این جور سوالا!:cheesygri

سلام...بازی One piece unlimited adventure رو چجوری میشه انگلیسی کرد؟...با نئوگاما میزنم انگلیسی نمیشه...اگه main.dol ریجن uc یا pal رو داشته باشیم میشه..؟
نه ... فکر نکنم به این راحتیا یه بازی english بشه ...

سلام مجدد، یه سوال داشتم در مورد
guitar hero world tour
خواستم ببینم کسی kit کاملش رو داره؟ یا حالا غیر کامل! و ایا این هم باید حتما uc باشه ریجنش؟
و از این جور سوالا!
سلامی دوباره!
من گیتارش رو دارم. نه ریجنش فرقی نمی کنه. فریه.
سلام...بازی One piece unlimited adventure رو چجوری میشه انگلیسی کرد؟...با نئوگاما میزنم انگلیسی نمیشه...اگه main.dol ریجن uc یا pal رو داشته باشیم میشه..؟
باید یا پچ انگلیسیش بیاد یا UC ش اینجوری انگلیسی نمیشه.

سلام دوستان من چند روز یش یه وی خریدم .از کجا میتونم بفهممکه فریم ویر دستگاه من چنده در ضمن کجا میتونم وی رو به قیمت ارزون اپدیت کنم ..ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or