mori_morteza
کاربر سایت
نگفتی چند دقیقه طول میکشه تا رایت بشه.هوم...خوب برای من که t-gate خوب نبود...یعنی برای wii....فکر کنم بازم برم سر همون princo...کسی می دونه اینایی که ادم از بیرون میخره..رو چی رایت می کنن که من باهاشون مشکلی ندارم!!؟؟:cheesygri
سرعت رایت هم..من با 1x...2x و 4 ایکس...امتحان کردم...هیچ کدوم کار نکرد...اصلا اجرا هم نمیشد!
پرینکو...با COD که اصلا هنگ نمی کرد...( خوشبختانه!!) با بقیه شون هم بعضی وقتا هنگ می کنه...:cheesygri
تجربه!! ایشون که میگن T-Gate خوب کار نکرده.تجربه رو نمیشه رد کرد !
princo بهترین هست ... بیشتر رو این مانور بده ...شاید مثلا هر نوع دیسکی...روی یه ویی کار بکنه! خوب برای ایشون t-gate بسیار عالی کار میکنه...و دلیلی هم نداره که چون برای من یا چند نفر دیگه کار نکنه، مارک بدی باشه به کل...یا حتی عکسش...
منم باید تلاش کنم..ببینم چه مارک دی وی دی به ویی من می خوره.:cheesygri
سلام دوست عزیز.سلام
ٌWii خروجی HDMI هم داره؟
با کابل Component کیفیت 480p رو میده؟
میشه با تبدیل به مانیتور LCD وصلش کرد؟(VGA,DVI)
این جورییم که بچه ها توضیح دادن ریجن زیاد مهم نیست,درسته؟
سلام.سلام،alimami عزیز من بازی هایی که ازت گرفتم فقط دو یا سه تاشون از disc channel اجرا میشن.همون error disk read رو میدن.گفتین با preloader درستش کنم ولی تنظیمش رو جوری گذاشتم که مستقیم میره تو system menu.چطور میتونم دوباره بیارمش؟
باید System Menu IOS رو بزاری رو 30 .بازی ها با neo gamma درست اجرا میشن،جالب اینه که بازی sport resort رو بدون کار خاصی از disc channel اجرا میکنم!گفتین باید تنظیمات preloader رو چطور تغییر بدم؟
موشن پلاس کار می کنه. شما تو PGA موشن رو دربیار تاثیرش رو می فهمی مخصوصا تو بازی پرتاب دیسک.اامتحان میکنم خبرشو میدم.
یه چیز دیگه:چطور بفهمم تو بازی pga tour 2010 یا grand slam tennis این motion plus کار میکنه؟اخه برعکس بازی sport resort وقتی از دسته جداش میکنم هیچ error نمیده و تغییر خاصی حس نمیکنم....:confused:
---فرجی حاصل نشد،خودش روی ios 32 هستش...
نه فقط بزن Install بشه همین.سلام خدمت دوستان
من CIOs 14 و IOS 38 رو بالاخر دانلودیدم و توی مکان های درست Sd ریختم
حالا میخوام نصبش کنم چطوریه؟
همینطوری برم تو Homebrew؟ آموزش خاصی لازم نیست بهم بدید؟