مشكلات و سوالات شما در مورد Wii

هوم...خوب برای من که t-gate خوب نبود...یعنی برای wii....فکر کنم بازم برم سر همون princo...کسی می دونه اینایی که ادم از بیرون میخره..رو چی رایت می کنن که من باهاشون مشکلی ندارم!!؟؟:cheesygri
سرعت رایت هم..من با 1x...2x و 4 ایکس...امتحان کردم...هیچ کدوم کار نکرد...اصلا اجرا هم نمیشد!
پرینکو...با COD که اصلا هنگ نمی کرد...( خوشبختانه!!) با بقیه شون هم بعضی وقتا هنگ می کنه...:cheesygri
نگفتی چند دقیقه طول میکشه تا رایت بشه.
اگه می خوای بفهمی که دیسک بیرون پرینکو هست اون وسطش رو نگاه کن کوچیک باید نوشته باشه Princo16X
تجربه رو نمیشه رد کرد !
تجربه!! ایشون که میگن T-Gate خوب کار نکرده.

ولی من میگم کار میکنه ! 50 تا تست کردم !!!!
ایشون کلا با هر دیسکی مشکل دارند ! من که مشکل ندارم میگم با پک 50 تایی رو 2 تا wii تست کردم درست کار کرده ... من تجربه خودم رو میگم ... شما قبول نمیکنی مهم نیست ...

آخرین ویرایش:
شاید مثلا هر نوع دیسکی...روی یه ویی کار بکنه! خوب برای ایشون t-gate بسیار عالی کار میکنه...و دلیلی هم نداره که چون برای من یا چند نفر دیگه کار نکنه، مارک بدی باشه به کل...یا حتی عکسش...
منم باید تلاش کنم..ببینم چه مارک دی وی دی به ویی من می خوره.;):cheesygri

سلام
ٌWii خروجی HDMI هم داره؟
با کابل Component کیفیت 480p رو میده؟
میشه با تبدیل به مانیتور LCD وصلش کرد؟(VGA,DVI)
این جورییم که بچه ها توضیح دادن ریجن زیاد مهم نیست,درسته؟

سلام،alimami عزیز من بازی هایی که ازت گرفتم فقط دو یا سه تاشون از disc channel اجرا میشن.همون error disk read رو میدن.گفتین با preloader درستش کنم ولی تنظیمش رو جوری گذاشتم که مستقیم میره تو system menu.چطور میتونم دوباره بیارمش؟

شاید مثلا هر نوع دیسکی...روی یه ویی کار بکنه! خوب برای ایشون t-gate بسیار عالی کار میکنه...و دلیلی هم نداره که چون برای من یا چند نفر دیگه کار نکنه، مارک بدی باشه به کل...یا حتی عکسش...
منم باید تلاش کنم..ببینم چه مارک دی وی دی به ویی من می خوره.;):cheesygri
princo بهترین هست ... بیشتر رو این مانور بده ...

آخرین ویرایش:
سلام
ٌWii خروجی HDMI هم داره؟
با کابل Component کیفیت 480p رو میده؟
میشه با تبدیل به مانیتور LCD وصلش کرد؟(VGA,DVI)
این جورییم که بچه ها توضیح دادن ریجن زیاد مهم نیست,درسته؟
سلام دوست عزیز.
HDMI خروجی نداره ولی کابل کامپوننت داره. که 480p هست.
بله با تبدیل هم میشه وصل کرد.
بله ریجن اصلا مهم نیست.
سلام،alimami عزیز من بازی هایی که ازت گرفتم فقط دو یا سه تاشون از disc channel اجرا میشن.همون error disk read رو میدن.گفتین با preloader درستش کنم ولی تنظیمش رو جوری گذاشتم که مستقیم میره تو system menu.چطور میتونم دوباره بیارمش؟
سلام.
الان بازی ها درست شدن دیگه؟؟
وقتی دستگاه رو روشن میکنی دگمه ی ریست رو نگه دار میاد.

سلام.
الان بازی ها درست شدن دیگه؟؟
وقتی دستگاه رو روشن میکنی دگمه ی ریست رو نگه دار میاد.

بازی ها با neo gamma درست اجرا میشن،جالب اینه که بازی sport resort رو بدون کار خاصی از disc channel اجرا میکنم!گفتین باید تنظیمات preloader رو چطور تغییر بدم؟

اامتحان میکنم خبرشو میدم.
یه چیز دیگه:چطور بفهمم تو بازی pga tour 2010 یا grand slam tennis این motion plus کار میکنه؟اخه برعکس بازی sport resort وقتی از دسته جداش میکنم هیچ error نمیده و تغییر خاصی حس نمیکنم....:confused:

---فرجی حاصل نشد،خودش روی ios 32 هستش...

آخرین ویرایش:
اامتحان میکنم خبرشو میدم.
یه چیز دیگه:چطور بفهمم تو بازی pga tour 2010 یا grand slam tennis این motion plus کار میکنه؟اخه برعکس بازی sport resort وقتی از دسته جداش میکنم هیچ error نمیده و تغییر خاصی حس نمیکنم....:confused:

---فرجی حاصل نشد،خودش روی ios 32 هستش...
موشن پلاس کار می کنه. شما تو PGA موشن رو دربیار تاثیرش رو می فهمی مخصوصا تو بازی پرتاب دیسک.
-----------------------------------------
بزارش رو 30 نه 32

سلام خدمت دوستان
من CIOs 14 و IOS 38 رو بالاخر دانلودیدم و توی مکان های درست Sd ریختم
حالا میخوام نصبش کنم چطوریه؟
همینطوری برم تو Homebrew؟ آموزش خاصی لازم نیست بهم بدید؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or