مشروح کنفرانس "آینده خارق العاده PC گیمینگ" در PAX East

A.R.A.$.H

کاربر سایت
76888593979706214076.jpg

دیروز در نمایشگاه PAX East شهر بوستون کنفرانس بسیار جالبی تحت عنوان "آینده خارق العاده PC گیمینگ" برگذار شد که در آن به بحث پیرامون اینکه در آینده چه چیزهایی از PC گیمینگ می توان انتظار داشت صحبت شده است.
افرادی که سخنرانی را انجام داده اند عبارتند از:
- بنیانگذار Oculus VR آقای Palmer Luckey
- Creative Director بازی Planetside 2 آقای Matt Higby
- Creative Director بازی Star Citizen آقای Chris Roberts
- مسئول بازاریابی فنی شرکت Nvidia آقای Tom Petersen
- سردبیر تحریریه PC Gamer آقای Evan Lahti به عنوان مدیر در کنفرانس
کنفرانس با یک سری نوشته که به مانند سرود ملی PC گیمینگ است آغاز شد و در ادامه موارد مهم تری ذکر شد:
PC گیمینگ باز، قدرتمند و انعطاف پذیر است که که امکان ماد سازی هم برای آن وجود دارد. این مهم فقط به یک اندازه برای در بر گرفتن تمامی نیازها نیست این پلتفرم عظیم ترین محیط آزمایشات دنیای گیمینگ و ایده های اصیل را شامل می شود. هیچ پلتفرم دیگری وجود ندارد که قیمت، تنوع، قدرت و عملکرد PC را داشته باشد.
سخنرانی با آقای Petersen آغاز شد و ایشان معتقند که آینده PC گیمینگ بیش از پیش به سمت Cloud محور بودن خواهد آمد با این امکان که بازی هایتان را به هر جایی از طریق PC خود Steam کنید و اینطور نباشد که در زیر زمین بنشینید مگر اینکه خودتان بخواهید. آقای Petersen می گویند که آینده طوری خواهد شد که کیفیت بی نظیر PC گیمینگ را می توان بر روی هر دستگاهی آورد. آقای Luckey در پاسخ به این موضوع، با مسرت ایده های ذکر شده را خوش بینانه توصیف می کنند.از آنجایی که تقاضا در بازار موبایل بالا است، آقای Petersen گفته اند که Nvidia تلاش خواهد کرد تا PC گیمینگ را بر روی هر دستگاهی ارائه کند.
آقای Roberts دلیل علاقه خود به PC گیمینگ را دریافت بهترین تجربه ممکن اعلام می کنند و سخت افزار همیشه در حال تغییر آن کمک خواهد کرد تا کارهایی را انجام دهد که در گذشته ممکن نبوده. بدون اینکه صبر کنند تا یک کنسول به پایان عمر 6 تا 7 ساله خود برسد. او می خواهد در زیر زمین یا اداره خود به همراه قدرتمندترین ماشین ممکن باشد که البته به Cloud آن هم به خاطر مشکلات سروری زیاد باور ندارند. ایشان زیبایی Star Citizen در کیفیت 4K را می خواهند بر روی یک دستگاه با توانمند تجربه کنند در حالی که چنین چیزی بر روی موبایل و یا با Steam کردن ممکن نخواهد بود.

36193422617639061377.jpg

در رابطه با بحث رزولوشن 4K آقای Petersen گفته اند که قیمت مانیتورهایی که از این حالت پشتیبانی می کنند در حال پایین آمدن است. به همین دسترسی به چنین کیفیتی بیشتر خواهد شد و انجام آن با چندین مانیتور چیز غیر ممکنی نخواهد بود.
آقای Higby بحث را این طور ادامه می دهند که سخت افزار PC بزرگترین چالش برای بازی سازانی است که بر روی این پلتفرم مشغول هستند و تنوع بسیار بالا در شخصی سازی سخت افزار آنها را به زور وادار می کند تا به میزان دیوانه واری تنظیمات مختلف قرار دهند اما در عین حال همین مورد است که علاقه را به کار بر روی PC افزایش می دهد.
آقای Roberts می گویند که شرکت مایکروسافت راه های زیادی را در عرصه کیفیت PC گیمینگ به وجود آورده است و با وجود Mantle و DirectX 12 ایشان خرسند هستند که می شود حداکثر بهره را از سخت افزار موجود ببرند زیرا این مورد خیلی بد است که یک PC قدرتمند داشته باشید اما نتوانید از آن مانند کنسول نهایت بهره را ببرید. از طرف دیگر شما می توانید تا حد امکان به سخت افزار نزدیک باشید و به میزان کافی کار را ارتقاء دهید. PC گیمینگ همیشه بسیار بزرگ بوده و حضور داشته است و به همین دلیل ایشان درک نمی کنند که چرا یک عده آن را پلتفرم خطاب نمی کنند زیرا آقای Roberts همیشه معتقد بوده اند که PC یک پلتفرم است و آن بزرگترین پلتفرم. فقط آنطور که باید تیترهای خبری مانند کنسول ها نداشته است. بازی World of Warcraft قطعا بیشتر از هر بازی دیگری در طول تاریخ در آمد بیشتری به همراه داشته است حتی از برترین عناوین کنسولی.
آقای Higby ذکر کرده اند که استفاده از بازی ها به صورت پایرت پایین آمده و دلیل آن هم آنلاین شدن عناوین مختلف و تجارت جدید بر روی پلتفرم ها است که باعث می شود یک کمپانی بازی PC نسازد. آقای Roberts با این موضوع موافقند و از توضیع بازی ها به صورت دیجیتالی به عنوان یک نکته مثبت برای سازندگان یاد می کنند که این میان هم دست دلالان کوتاه خواهد شد هم بازار پایرت.
آقای Petersen با آمار و ارقام بحث را ادامه می دهند و می گویند که طی برآوردهای Nvidia، سالیانه 24 میلیار دلار از PC گیمینگ در آمد کسب می شود که شامل فروش، دانلود دیجیتالی، microtransaction و اشتراک ها می شود.
آقای Luckey می گویند که مشکل چند سال اخیر از این بوده که سازندگان بیش از اندازه بر روی fidelity گرافیک تمرکز می کرده اند تا اینکه latency را کاهش دهند. ایشان معتقندکه اگر یک بازی خوب ساخته شود، نیازی به یک بنچمارک جادویی نیست که 60 فریم بر ثانیه داشته باشید. بازی های بسیار زیادی وجود دارند که چنین میزان فریمی را دارا هستند اما نمانده اتفاق عجیب در آن میفتد که همراه آن صدها میلی ثانیه latency ایجاد می شود. ایشان نمی دانند که واقعا مردم چگونه این بازی ها را تحمل می کنند.
آقای Petersen باز هم بحث را به سمت مایکروسافت بردند و از آنجایی که آنها همکار دیرینه Nvidia هستند منابع زیادی را در PC گیمینگ قرار می دهند اما هنوز یک سری چیزها هستند که بایستی درست شود و DirectX 12 می خواهد همین کار را انجام دهد. با این حال کارهای بسیار زیادی حتی فراتر از DX12 می توان انجام داد.

41904299200678448137.jpg

در رابطه با کاهش فروش PC که آمار آن از شرکت هایی نظیر Dell منتشر می شود، آقای Roberts می گویند که این مورد هیچ گونه تاثیری بر PC گیمینگ ندارد و بازیکنان اکنون دارند سیستم های خود را میسازند به جای آنکه از چنین کمپانی های خرید کنند. آمار این تولید کنندگان قابل قبول نیست و فروش در قطعاتی نظیر کارت گرافیک و مادر بودر نحفته است. آقای Petersen این موضوع تایید می کنند و می گویند که Nvidia به این آمارها توجه دارد و با اینکه بازار PC تکان نمیخورد یا حتی کاهش می یابد، قسمت بازی ها به هیچ وجه آسیبی ندیده و قوی تر هم دارد می شود. PC گیمینگ از دید Nvidia یک پلتفرم تلقی می شود و هم اکنون 26 میلیون نفر از GeForce Experience بهره مند هستند.
در رابطه با SteamOS هم آقای Higby معقتند که PC می تواند یک جا در اتاق نشیمن داشته باشد اما عده ای هنوز ترجیح می دهند که پشت میز قرار گیرند. SteamOS ظرفیت بازی ها بر روی PC و اینکه چه قابلیت هایی دارند را گسترده تر خواهد کرد و آقای Higby فقط متعجب هستند که تولد یک سیستم open source مخصوص گیمینگ چرا انقدر دیر صورت گرفت.
در بخش سوال و جواب نیز نکاتی اشاره شده که نگاهی به آنها می اندازیم:
* آقای Chris Roberts آینده PC گیمینگ را 64 بیت می بینند. Star Citizen به صورت 64 بیت اجرا خواهد شد و اسطوره ای به نام 32 بیت مانع از پیشرفت سازندگان می شود.
* آقای Higby ارتقای SSD را ارزان و موثر خطاب کرده اند که در گیمینگ تاثیر بسزایی دارد.
* آقای Petersen توضیح داده اند هوش مصنوعی در بازی ها تغییرات بسیاری به خود خواهد دید و GPU ها به ماشین های یادگیری واقعی تبدیل خواهند شد و در آینده با هوش مصنوعی مبارزه خواهیم کرد که خودمان آن را تعلیم داده ایم و با دیگران متفاوت است.
* آقای Petersen مشکل Cloud را در پهنای باند downstream نمی داند و این موضوع در upstream نفهته که در مقایسه با Stream یک فیلم سینمایی متفاوت است.
در صورتی که تمایل دارید کنفراس را به صورت کامل مشاهده کنید می توانید از طریق این لینک اقدام کنید. نظر شما درباره وضعیت فعلی PC گیمینگ و آینده آن چیست؟
Dualshockers

Insane Realtime Destruction And Physics

38038737291896322265.jpg

پی سی گیمرهای عزیز ویدئو ایی فوق العاده دیدنی از فیزیک تخریب پذیری به صورت کاملآ Realtime توسط موتوری که اصلآ نیاز به معرفی نداره
CRYENGINE
این ویدئو از قبل رندر نشده و همه چیز کاملآ ریل تایم رندر میشه ، به زودی یه دمو رسمی از طرف کرایتک منتشر میشه که دوستان سیستم هاشونو محک بزنن ( البته همین الان هم یه دمو غیر رسمی از همین ویدئو منتشر شده که هیچ چی کم نداره )

DOWNLOAD LINK
1280x720

آخرین ویرایش:
باز دوباره یه خبر در مورد pc زدن این کنسول بازا مثل اپاچیا ریختن وسط حرفهای صد تا یه غازشون رو باز تکرار کنن. نشد یه بار یکی بیاد از pc تعریف کنه اینا نیان بگن کی میره 3000$ دلار بده، تلو نداره، بازی انحصاری نداره، انحصاریاش مزخرفن، هر کی pc میخره یه چیزیش میشه...حالا بیای به ساحت مقدس تلو توهین کنی بگی هر کسی با این بازی حال نکرده و دلیل خرید کنسول نمیشه ناظم عزیز میاد پستت رو پاک میکنه.
هزار بار هم بگو شمایی که میایی از همه کنسول ها انحصاری مثال میزنی خوب خرید همه کنسول ها میشه قدر یه pc که کسی صرف نداره واسش جواب بده. بعد بامزه اینجاس که اکثرا این شخصیت های عظیم کنسول ها نینتندو رو خط میگیرن از بس hardcore هستن. بعد میگی چرا خیلی با کلاس میگن با سلیقه ام نمی خواند...بعد شما بگی تلو با سلیقه من نمی خونه تاپیک رو میذارن رو سرشون و تبدیلت میکنن به یه گیمر در پیتی.
البته باز هم بگم، این جماعت کنسول فن پیکسل شمار و فریم شمار که چندین بار جنگ و دعواهاشون رو همین جا سر 4 تا فریم بالا پایین دیدیم معلومه مشکلشون چیه. کسی که صبح تا فکر و ذکرش تحلیل resolution و فریم ایناس و فقط بازی رو تو گرافیک میبینه میشه قضیه گوشت و گربه وقتی حرف pc میشه.

خداوکیلی چند تا انحصاری pc بازی کردید که این حرف ها رو میزنید؟ انحصاری های کنسول هم عالیه کسی شکی نداره اما کم لطفی نکنید.کنسول گیمینگ هم خودش لذتی داره.
اما PC بازی هایی داره که اگه وارد دنیاش شدید خارج شدن ازش تقریباْ غیر ممکن! بازی مثل dota 2 که میتونه هزاران ساعت شما رو سرگرم خودش کنه، وقتی منتقد gamespot میاد میگه یکی از نکات منفی و خطرناک dota 2 اینه که این بازی براحتی میتونه کل زندگیتون به عنوان گیمر رو به خودش اختصاص بده.یا World Of Warcraft بازی که 10 سال پیش عرضه شده اما هنوز میلیونی پلیر داره.
به نظر من مزیت PC نسبت به کنسول 4 تا تکستچر و افکت گرافیکی نیست. MOD ها بازی های MOBA و MMO هست که گیمر رو تا سالها درگیر خودش میکنه.

مگه همه هک اسلش (GOW) و شوتر سوم شخص (Uncharted و Geow) می پسندند؟! :-/

کنسول هم زده تو بازار تماما آنلاین:
Garden Warfare
Destiny
Titanfall
The Division
The Elder Scrolls Online
و ... (که هیچ کدوم از اینها رو هم نمیتونید توی ایران اونطور که باید تجربه کنید :)))

TLOUS الان یک جهش تکنولوژیک و انقلابی داشته نسبت به Uncharted؟!!

بدون شک فعلا که بازار عناوین مفهومی دست بازی های مستقل هستش که اونها همیشه اولین پلتفرمشون هم PC هستش پس لا مشکل :d موسیقی هم واقعا حرفی ندارم با وجود این همه مولتی پلتفرم که آهنگهای شاهکاری داشتند. از Rayman گرفته تا Skyrim! راستی Age of Mythology بازی کردی؟! (کمتر از یک ماه دیگه)

سازندها اگر بخواند جاه طلبانه عمل کنند، کنسول هم براشون کم میاد و شروع می کنند به نق زدن از مشکلات کار با سخت افزار محدود اونها می کنند. همین PC با سخت افزار متغیرش نباشه که هر 8 سال یک بار باید یک جهش ببینیم :))
-------
امیدوارم مجبور نشم کش بدم و این رو میخوام بگم PC گیمینگ بوده، هست و خواهد بود اونم با بیشترین قدرت و انعطاف پذیری ممکن در بازار با قشر منحصر به فرد خودش.
به هیچ وجه با یک سری صحبت Cheap مثل انحصاری و قیمت و این چیزهای نمی تونید بزنید توی سر این پلتفرم! پس نه خودتون رو یک فرد ناآگاه نشون بدید نه اینکه ما را مجبور کنید 5 صفحه براتون نقل کنیم که بکشید بیرون از یک تاپیک PC
ممنون :)
نمیدونم چرا توی همه تاپیکا بحث TLOU میاد وسط:dالبته که همه این سبک ها رو نمیپسندند ولی طرفدارای سبکایی مثل اکشن سوم شخص اول شخص و هک اسلش بیشتره(جمع زدم)
در ضمن موسیقی هایی که کار روی بازی های انحصاری ها کار میشه خیلی خیلی زیباترند!خودتون مقایسه کنید!
بعدم آره TLOU نسبت به Uncharted خیلی تغییر و پیشرفت داشته هم داستان هم گیم پلی هم موسیقی هم مفهومی بودنش هم مولتی پلیرش و و و وو ....
در ضمن من نگفتم PC gaming نابود شده یا نیست مطمئنا هست و خواهد بود و به راه خودش ادامه میده ولی توی زمینه گیم هیچوقت به پای کنسولا نمیرسه چونکه همین بازی های مولتی پلتفرم که دوستان بهش مینازن70 % شون اگه کنسول ها نبودن اصلا ساخته نمیشدن و در حال حاضر لید پلتفرم روی کنسول هاست:d

در ضمن خودتون با یه نگاه ساده از اسم ها متوجه میشین هدف هم پلتفرم چیه!
PC=Personal Computer

سلام به همه بچه های گل و عزیزان دل:bighug:

بنده به عنوان کوچیک همه شما قصد دارم یه مطلبی طولانی رو بهتون بگم و امیدوارم پاک نشه و تو نقل قول قرار نگیرهl-)

اول میخوام بگم که بازی فقط گرافیک نیست ،موضوع و تمی که داستان داره، گیم پلی ، کارکتر و شخصیتی که داره، اخلاقیاتش، دیالوگ هایی که رد و بدل میشه، تجربه ی متفاوتی که بهت میده رو در نظر نمیگیرین؟ فقط گرافیک؟میخوام بدونم اون وقت که با اتاری و میکرو و سگا هم بازی میکردین به همچین چیزی فکر میکردین یا نه؟!!! یا اون وقت که کلی بازی دو بعدی و تقریبا بدون گرافیک رو روی pc بازی میکردین؟
ادعایی ندارم که یه گیمیر حرفه ای هستم، من فقط و فقط واسه سرگرمی و تفریح حدودا 6، 7 بار سیستم رو ارتقا دادم و چندین اتاری و میکرو و سگا و ps1, ps2 و کلی دسته رو داغون کردم به عشق اینکه بتونم کلی بازی رو تجربه بکنم و حالش رو ببرم،تا همین چند سال پیش که دیگه گفتم از ارتقا سیستم دست بردارم ، چونکه کلی از پول هام رو حروم میکردم، یهps3 خریدم که فقط 6 ماه این طرفا داشتمش ، خرجش زیاد بود هی باید اوریج میخریدم
دادمش رفت و همون موقع ها xbox360 ه....ک شده بود ، رفتم گرفتمش و تا چند وقت پیش هم داشتمش، باهاش کلی حال میکردم، کلی بازی انحصاری و مولتی، یه رفیق هم دارم که ps3 داشت و میرفتم پیشش و چند تا از انحصاری های اون رو بازی میکردم و تو این محدوده هم یهpsp fat هم گرفته بودم واسه چند تا دونه از بازی هاش
فکر کنم 6، 7 سالی از شر ارتقا سیستم راحت بودم، تا حدودا 2 ماه دیگه ام که با خیال راحت پایان نامه ام رو تموم کرده باشم، با 5، 6 میلیون پولی که جمع کردم یه سیستم 3 و خورده ای میگیرم واسه انجام بازی هایی مثل dota 2 , ،rom,wow, ،cv,lol,,,,,, و یه ps4 که کمه کم تا 5، 6 سال دیگه و یا حتی بیشتر، تا اون موقع که واسش بازی میاد حالش رو میبرم ، این جوری هم اون دسته از بازی های مخصوص pc که گرافیک انچنانی هم ندارن رو به راحتی بازی میکنم و هم انحصاری های ps4 و هم تمام بازی های مولتی که روی ps4 هم میان، من که به گرافیک همین چند تا بازی که اومدن راضیم و تا 10 سال دیگه با همین گرافیک هستند 100 تا بازی متنوع بدن کافیه واسم ،چونکه من میخوام یه بازی رو انجام بدم و تمومش بکنم نه اینکه بشینم میخ نمایشگر بشم و تو کف گرافیکش بمونم، اون فقط لحظه ای هستش ، دقیقا مثل انیمه، کسی اینجا هست که ناروتو یا وان پیس رو دیده باشه؟ قسمت های اولیش رو یادتونه؟ کسایی که عشق گرافیکن و تا حالا ندیدنش اصلا و ابدا نمیتونن از اول نگاش کنن چونکه بهشون حال نمیده ولی یکی مثل من که با تک تک شخصیت ها و داستان هاشون ارتباط برقرار میکنه و باهاش زندگی میکنه گرافیک گزینه ای نیست واسه دیدن یا ندیدنشون، حالا اگر من برم امسال 6 میل بدم واسه سیستم و اون وقت باید همه چی روی اولترا باشه ، فقط حالش به اینه، کلا ببخشیدا من خودمم همین جوریم، کرمم میگیره همه چی اولترا باشه، دوباره سال دیگه ارتقا باید بدم و دوباره سال بعدش، بجای اینکار، کلا گزینه .رافیک رو میزارم کنار و و به بقیه موارد میچسبم، اگر کسی ادعای سیستم بستن داره فقط وقتی حرفش درسته که همیشه سیستم تمام بازی ها رو با اخرین جزییاتش اجرا بکنه و نه حتی کمتر:d

خلاصه که بعد از این همه حرف یه مورد دیگه هم هست که میخوام بهتون بگم، نگا نکنید که الان پست هام به 10 تا نمیرسه، منم قبلا اینجا فعال بودم کلی دوست و اشنا داشتم و به قولی چند کیلو پست ولی خب بعد از کلی اتفاقات و جریانات و بن شدنم دیگه حسش نیست که دوباره روزی 20 تا پست بزارم و در حال حاضر فقط میام پست های شما عزیزان رو نگاه میکنم ، به یه نکته پی بردم و اونم اینه که چرا من حس میکنم جو بازی سنتر نسبت به چند سال پیش این قدر سنگین شده؟ چرا همه به هم گیر میدن؟تو هر تایپیکی رو میبینی کلی ادم رو میبینم که باهم به قولی کنتاکت دارن، قبلا همه باهم رفیق بودن و سالی یه بار سر یه موضوع خاصی یه بحثی میشد ولی الان چی؟ یادمه اون وقت ها ناظم ها هم این جوری رفتار نمیکردن، جانب داری و نگاه تک بعدی و....
وقتی یکی مثل من میاد همچین جوی رو میبینه رغبت پس دادن و نظر دادن هم ازش گرفته میشه، خواهش میکنم از همه عزیزان دل بیایم با هم دیگه مهربون تر باشیم، به هم دیگه احترام بگذاریم،از هم دیگه کینه به دل نگیریم، فکر نکنیم اینجا یه دنیای مجازی و میتونیم هرچی که بخواین بگیم، نیاز نداریم عصبانیت و خشم و عقده ای که تو زندگی داریم رو اینجا سر بقیه خالی بکنیم، به قولی ما ایرانی هستیم و چه تمدن و فرهنگی....

دیگه همینجا تمومش میکنم، شرمنده که طولانی شد:">

آخرین ویرایش:
خداوکیلی چند تا انحصاری pc بازی کردید که این حرف ها رو میزنید؟ انحصاری های کنسول هم عالیه کسی شکی نداره اما کم لطفی نکنید.کنسول گیمینگ هم خودش لذتی داره.
اما PC بازی هایی داره که اگه وارد دنیاش شدید خارج شدن ازش تقریباْ غیر ممکن! بازی مثل dota 2 که میتونه هزاران ساعت شما رو سرگرم خودش کنه، وقتی منتقد gamespot میاد میگه یکی از نکات منفی و خطرناک dota 2 اینه که این بازی براحتی میتونه کل زندگیتون به عنوان گیمر رو به خودش اختصاص بده.یا World Of Warcraft بازی که 10 سال پیش عرضه شده اما هنوز میلیونی پلیر داره.
به نظر من مزیت PC نسبت به کنسول 4 تا تکستچر و افکت گرافیکی نیست. MOD ها بازی های MOBA و MMO هست که گیمر رو تا سالها درگیر خودش میکنه.
من بازی های Dota1 Dota2 Empire total War Command & Conquer2-4 و خیلی بازی های دیگه که الان اسمشون یادم نیست
باید بگم که 4 سال هم Dota بازی کردم و باید اعتراف کنم که این بازی جز اینکه اعصاب شما رو خورد کنه و وقت شما رو تلف کنه کاری نمیکنه!واقعا پشیمونم که 4 سال از عمرم رو تلف کردم.این مود ها که شما میگین درسته خیلی سرگرم میکنه آدم رو چون خیلیاشون رو تجربه کردم ولی آخر بازی همون بازیه و هیچ حس تازگی به آدم القا نمیکنه

دوما کنسول گیمرها یاد بگیرید اگه میخواید بازی انحصاری به رخ بکشید ..یه پلتفروم باید با PC مقایسه کنید ... نه اینکه مجموع کل بازیها انحصاری هر سه کنسول جلوی ما قرار بدید بعد بگید ما بازی انحصاریمون بیشتره
آخه مشکل اینجاست 2 تا کنسول نسل قبل + 3 تا کنسول نسل حاضر رو بازی های انحصاریشون رو بزارن روی همدیگه بازم از بازی های ما کمتر هستن:lol: FACT.

آخه مشکل اینجاست 2 تا کنسول نسل قبل + 3 تا کنسول نسل حاضر رو بازی های انحصاریشون رو بزارن روی همدیگه بازم از بازی های ما کمتر هستن:lol: FACT.
جدا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چقد جالب فکر کنم شما بازی های 2 مگابایتی و مینی گیم ها و حتی ویروس ها و هم جزو بازی حساب کردی:))
خب قبول دارم
منم یه مدتی یه چند تا مینی گیم با Visual basic ساختم اوناهام جزو کیم هستن دیگه:))Pc جلو هست

جدا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چقد جالب فکر کنم شما بازی های 2 مگابایتی و مینی گیم ها و حتی ویروس ها و هم جزو بازی حساب کردی:))
خب قبول دارم
منم یه مدتی یه چند تا مینی گیم با Visual basic ساختم اوناهام جزو کیم هستن دیگه:))Pc جلو هست

یعنی خودتون خسته نشدید از بس خودتون رو زدید به اون راه؟ البته برای بار هزارم، شمای کنسول فن که همیشه دنبال گرافیک هستی دیگه چجور میشه جدی گرفته بشی؟! همین الان برو توی Steam بعد ببین تو 1ماه گذشته چند تا بازی برای PC اومده بعد مقایسه کن با همه کنسول ها رو هم. یه بازی میاد مثل Age of Wonders III که شونصد ساعت سرگرم میکنه برای مثال. حالا برگرد بگو این چیه turn based آدم میاد COD بازی میکنه بکش بکش داره خون ریزی داره خیلی خوفه! این هم برمیگرده به سلیقه شما ربطی نداره که چه بازی خوبه یا نیست.
یا یه بازی میاد مثل Insurgency که hardcore ترین FPS هست که من یکی تا حالا دیدم، حالا شما بیا برو Screenshots هاش رو ببین بگو ای ای گرافیک نداره به درد نمی خوره بعد ما من میگیم BF4 رو PC کنسول ها رو میخوره بگو شما PC باز ها به گرافیکتون مینازید همه چیز گرافیک نیست...بعد یهو بزن به سیم آخر بگو اصلا تلو نداره PC ما بردیم ما بردیم چقدر PC آشغاله.
یحث کردن با شما ها که معلوم نیست هر بار چی واستون مهمه اصلا معنی نمیده. بهتره تشریف ببرید سر و کله هم بزنید فریم بشمرید همدیگه رو تکه تکه کنید که PS4 بهتره یا xboxone بذارید ما هم با Goat Simulator خوش باشیم.

شما بازی های 2 مگابایتی و مینی گیم ها و حتی ویروس ها و هم جزو بازی حساب کردی
اینگلیسی که بلدی انشالله؟
Good Exclusives 75 or higher
البته من که میدونم باز میاید میگید هرکی TLOU نداره خره...

متاسفانه یکی از مشکلات اساسی و لاینحل کنسولها مسئله تطابق معکوسه که ناشی از محدودیت سخت افزاریه.

به قول ان ویدیا کنسولها مثل ماشینی هستند که 8 سال تو یه جاده گیر کردن .شما ببینید سال 2006 دایرکت ایکس 10 اومد تقریبا یه کم بعد از کنسولهای نسل قبل.اما از اون موقع تا حالا کنسولهای نسل قبل بازیهاشون در حد دایرکت ایکس 9 هست.

متاسفانه بخش قابل توجهی از نبوغ بازیسازها تو استودیوهای اختصاصی کنسولها فقط صرف این می شه که برای ساخت بازیهای انحصاری با محدودیتهای سخت افزاری کنسولها با ترفند های عجیب و غریب بجنگنن در حالی که اگه این استعداد ها در دنیای باز پی سی به کار گرفته می شد چه ها که نمی شد

بهترین تعبیری که می تونم بگم اینه که دنیای گیم در جعبه ای به نام کنسول توسط صاحبان اون به اسارت گرفته شده

ای کاش سونی و مایکروسافت به جای محدود کردن خودشون در یک سخت افزار غیر قابل بروز شدن ، اون هم در دنیایی که سرعت پیشرفت تکنولوژی بسیار سریعتر از حتی 10 سال قبله مثلا سیستم عامل اختصاصی گیم میساختن و هر دو سال یکبار اونو به روز و منعطف می کردن که بتونه از جدیدترین قابلیتهای گرافیکی هم استفاده کنه و حد اکثر براش سخت افزار جانبی مثل پد هت ست و .. می ساختن

اما خوب سود جویی و سلطه جویی بر دنیای گیم از طریق وابسته کردن بازیسازها به انتشار بازی بر روی یک سخت افزار این اجازه رو نمی ده باز فکر کنن.

اما خوب سرعت پیشرفت شاید اونها رو مجبور به این کار بکنه شما دیدید که نسل جدید در همون بدو ورود در اجرای توانمند برخی از بازیها ناتوان بود.

گسترش اطلاعات هم اجازه نمی ده lمثل گذشته در سایه پرده پوشی و بروز ندادن توانایی واقعی و کیفیت حقیقی اجرای کنسولها ، مخاطب رو در هاله کیفیت توهمی فریب بدن
تنها کاری که می تونن راکد نگه داشتن دنیای گیم در حد توانایی کنسولهاست و این همون مصیبت تطابق معکوسه که گفتم.

اینگلیسی که بلدی انشالله؟
Good Exclusives 75 or higher
البته من که میدونم باز میاید میگید هرکی TLOU نداره خره، ولی خوب به هر حال من جوابتونو میدم.

برادر ول کن بابا اصلا این بحث ها فایده نداره. حالا بیا بگو برای مثال الان همین خود الان، من Hawken بازی کردم، بعد رفتم Loadout بعدش Nosgoth زدم. بعد رفتم سراغ Hearthstone چند دست زدم. بعد حس DLC جدید Don`t starve اومد بازی کردم. حالا هم دارم با این Starseed Pilgrim ور میرم که jonathan blow خودش رو خفه کرد از بس ازش تعریف کرد. شاید حس Naval Strike هم اومد رفتم !حالا بیا اینا رو هی توضیح بده آخرش میرسیم به هر کی تلو نداره گامبولی دربیاره!!!

خب قبول دارم

استیمُ از نزدیک دیدی؟! اصن میدونی چیه؟! یه گوگل کن اول :دی
بعد استیمِ نصب کن , چرا نصب اصن , برو تو سایتش , برو قسمت STORE اگه سرت گیج نرفت از تعداد بازیا میتونی بیای باز بحث کنی...اگرم نه دیگه کامل مطمئن میشیم ایرادِ منطقیِ میده مغذت ؛ با عرض معذرت :-j
البته اونجا کپی دونه ای 10 تومن نیست , کمِ کمِ 60 70 تومن واسه هر بازی باید پیاده بشی که همچین چیزی در مخیله ی یه کنسول باز (همشون نه البته :دی ) نمیگنجه ...
در ضمن میخوای انحصاریای تاپ نسل پیشِِ جفت کنسولا رو بشمری ببینی فوقِ فوقش از 40 تا بالاتر نمیره (تازه خیلی بالا گفتم)!؟ (بغیر از نسخه های ریمستر و HD و Ultimate HD و ماورا ساخته شده که هی قالب میکنن)

پ.ن : اگه خواستی نقل قول کنی بگی شماها که TLOU ندارید , زحمت نده , میدونیم که کم آوردین :دی

ما کنسول بازا با کنسول های نسل بعد لذت میبریم.
شما PC بازا هم با این PC های فوق گران قیمت و بازی هاش لذت ببرید. ببینم دست کدومتون به این PC ها میرسه :d

ما کنسول بازا با کنسول های نسل بعد لذت میبریم.
شما PC بازا هم با این PC های فوق گران قیمت و بازی هاش لذت ببرید. ببینم دست کدومتون به این PC ها میرسه :d

تا الان که هی پورت بازیای نسل قبلُ و یه مشت ایندی دارن به خوردتون میدن , Diablo - Tlou - FEZ - Trine 2 - Towerfall و از این دست , انحصاریاشم که قربونش برم خودشونُ کشتن کیلزون 70 اینطورا بود , نک که ترکوند , فایتر ویتین ام که اصن حرفشُ نزنیم بهتره :-j سرجمع یه تایتان فال خوب بوده که PC ام داره , دست مایکرو درد نکنه با یه Infamous که شخصیت پردازیش تو در و دیوار بود ؛ حالا گرافیکش ای بدک نبود!

همین الانش یه Elderscrolls به متای 80 و یه age of Wonder با متای 81 اومده واسه پی سی که سیستم خیلی شاخی ام نمیخواد اومده حالا برید 1500 کنسول بخرید ایندی و پورت شده بازی کنید و صد البته لذت ببرید :)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or