مشخص شدن تعدادی از Heroهای عنوان Heroes of the Storm

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

بلیزارد اولین آرتورک رسمی از بازی Heroes of the Storm را منتشر کرده و با توجه به این تصویر تعدادی از Heroهای قابل بازی در این عنوان به نوعی تایید شدند.
کاراکترهای Anub’arak ،Illidan ،Lady Sylvanas Windrunner ،The Lich King و Chen Stormstout از سری Warcraft
The Witch Doctor و Diablo از سری Diablo
Nova و Tychus Findlay از سری Starcraft
این عنوان که در سبک MOBA خواهد بود، در Blizzcon امسال قابل بازی است.

منبع

در هر صورت امسال سال چنگ بازیهای Mobaست.LOL وDota2 از یه طرف،از اونطرف Infinite Crisis (که WBروش سرمایه گزاری کرده و تو Closed beta هست) و همینطور Strife (که S2 سازنده HON داره روش کار میکنه،که اینم تا چند روز دیگه میره تو C.Beta).
بلیزارد کارش سخته،چون خیلی دیر به فکر افتاد.اماهمینکه شروع کرده باز جای شکرش باقیه.

من دوتا باز نیستم،ولی این عکس سردر تاپیک چقدر خفن و هایپ کننده ـست! :(( منم میخوام! :((
فقط توی این عکس،جای خالی اورک ها حس میشه :-s درسته تو بازی هستن،ولی کاش به جای اون سوسکه(اسمشم یادم نیست:-" ) حداقل ترال بود یکم کیف میکردیم! :d همراه با اون گرگ خوفناکش! :d

من دوتا باز نیستم،ولی این عکس سردر تاپیک چقدر خفن و هایپ کننده ـست! :(( منم میخوام! :((
فقط توی این عکس،جای خالی اورک ها حس میشه :-s درسته تو بازی هستن،ولی کاش به جای اون سوسکه(اسمشم یادم نیست:-" ) حداقل ترال بود یکم کیف میکردیم! :d همراه با اون گرگ خوفناکش! :d

به آنوباراک توهین میکنی؟؟؟/:)
یادت رفته تو لول آخر Frozen Throne یه تنه کل ارتش ایلیدان رو حریف بود؟؟:d

به آنوباراک توهین میکنی؟؟؟/:)
یادت رفته تو لول آخر Frozen Throne یه تنه کل ارتش ایلیدان رو حریف بود؟؟:d
:-"
دقیقا یادم رفته! :d کلا غیر از شخص شخیص ترال و گرگ خوفناک ـش! و خیانت آرتاس تقریبا همه چیز رو یادم رفته! :d
توی بازی هم قهرمان فقط ترال و ایلیدن و اون یارو گاو ـه که با اورک ها بود! (باز هم بنازم به حافظم! :d )

ببینم این بازی میتونه پای من رو به گیم نت ها بکشونه یا نه! :-" خیلی هایپ شدم! :(( آخه چرا انقدر خفنه ؟ :((

سبک MOBA چیه ؟ با MMO فرق داره ؟

MOBA مخفف Massive Online Battle Arena هست، فرقش هم با MMO در همین Battle Arena بودنش هست. تو بازی های MMO یه شخصیت میسازی و باهاش بازی میکنی و هی Level میگیری و به مرور قوی میشی.... اما تو MOBA بازی همش یه سری مسابقه هست. تو هر مسابقه با یه نفر مبارزه میکنی و در حین مبارزه هی قوی میشی اما یه نفر که برنده بشه ان راند تمومه و دوباره همه چیز به حالت اول برمیگرده. پس یعنی کلا MOBA یه سری دوئل های آنلاین هست، عین مثلا Tekken اما با این تفاوت که تو بجای یک شخص یه سری یونیت و هیرو و اینا داری و به سبک بازی های RPG مبارزه میکنی!

عین DOTA یا بهترین بازی این سبک که سلطان همه بازی های آنلاین هست و تو روز 24 میلیون نفر بازی میکنن، League of Legends!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or