گزارش مشخصات و تصاویر پروتوتایپ کنسول جدید Switch انتشار یافت

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

کاربر سایت
wcb36f.png

به روز رسانی: به گفته منبعی مطلع که از برنامه های نینتندو اطلاع دارد اما محصول نهایی را ندیده است، گفته تصاویر افشا شده با طرحی که نینتندو برای شرکای خود فاش کرده است، مطابقت دارد

یک وبسایت چینی تصاویر اولیه از کنسول جدید سوییچ را منتشر کرده است. طبق خبر این کنسول نسل دوم سوییچ است که یک صفحه ۸ اینچی بزرگ را دارد. مشخصات به شرح زیر است.

• دارای صفحه ۸ اینچی
  • دارای ۲ فن خنک کننده
  • Joyconهای مغناطیسی
  • ۱۲ گیگ رم LPDDR5X
  • پورت HDMI 2.1
  • دارای ۲۵۶ حافظه داخلی.
  • دارای ۲ پورت USB تایپ C
  • استفاده از چیپ NVIDIA GMLX30-R-A1

مشخصات به شرح زیر است.

20240918_145752.jpg

آخرین ویرایش:
نه منظورم این نبود که بکوارد بازیها رو اجرا نمیکنه.
میگم یه پولی این وسط باید بگیره تا راضی بشه.
حالا باید دید.

نینتندو به پلیرهای جدیدش خیر مقدم میگه :دی بازی های 10 سال پیش فول پرایس نوش جان باید بکنن :D

Screenshot 2024-09-18 074504.png Screenshot 2024-09-18 074439.png

ظاهرا ۴۰۰ دلار/ ۵۰۰ یورو
اگه غیر از این باشه روی فروشش تاثیر جدی میزاره
نینتندو توی سخت افزار طمع نمیکنه و احتمالا همون ۳۹۹ دلار اعلام کنه ولی به جاش توی بازی ها فرو میکنه :D

نینتندو توی سخت افزار طمع نمیکنه و احتمالا همون ۳۹۹ دلار اعلام کنه ولی به جاش توی بازی ها فرو میکنه :D
طمع که چه عرض کنم ولی اگه از همون اول مطمئن نشه که بین 50 تا 100 دلار میتونه رو هر کنسول سود بگیره کلا قانع نمیشه.
باید دید قیمت تموم شده کنسول چقدر براش در میاد و چه قیمت نهایی میزنه تنگش.

سوییچ در کنار ps2 بهترین کنسول هایی بودند که تو تمام عمر گیمریم داشتم برای منی که تو 32 سالگیم هنوز اونقدر جذابه بازیاش که واسه یه بازی مثل The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom دارم لحظه شماری می کنم.
از نظر من کنسول خفن به کنسولی میگن که انحصاری فوق العاده داشته باشه که کنسول های نینتندو دقیقا این ویژگی رو دارن مطمئنا این نسخه جدید سوییچ رو هم می گیرم .

برای تینیجر ها البته
مثل اینکه تینجیر ها عاقل تر از بزرگ سال ها هستن

از این بحث ها که بگذرم به نظر من بعیده قیمت این دستگاه از 400 دلار بیشتر باشه چون معمولا کنسول های نینتندو همیشه قیمت های اقتصادی داشتن ببینیم چی میشه

نینتندو برای کسانی که تا حالا تو اکوسیستمش نبودن برنامه ای نداره ؟
مثلا پلاس کالکشن برای لانچ ps5 خیلی چیز خوبی بود
تخفیف که نمیزنه سرویس و اینا هم که هیچ....
با این که کنسول خیلی جذابی به نظر میاد برای منی که هیچ لایبری روش ندارم و انحصاریاش هم زیاد باب میلم نیست گزینه زیاد جالبی نیست
بپا شلوارتو درنیاره برنامه ویژه به کنار. اصلا نینتندو باوری به تخفیف و این سوسول بازیا اعتقادی نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or