شایعه مشخصات نهایی PS4 در مجله PSM3 .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

RattleSnake

کاربر سایت
18f5cd5a5c0d.jpg

مجله انگلیسی PSM3 در آخرین شماره خود گزارشی در مورد مشخصات PS4 به چاپ رسانده است. در این آمار و مشخصات کلیه برداشت ها از توسعه دهندگان و سایر منابع از کنسول نسل بعد سونی ذکر شده است.

1- نام این کنسول PS4 نخواهد بود.

نام تجاری آن PlayStation خواهد بود ولی نام دستگاه 4 نخواهد بود.
کنسول PS4 را در ژاپن "shi" می نامند "shi" به معنای مرگ است. در ژاپن طبقه 4 هیچ بیمارستانی اتاق شماره 4 ندارد. ساختمان های بلند حتی 13 طبقه هستند.
نام رمز این کنسول در بیشتر گزارش ها و شایعات Orbis گفته شده است پس می توان این را بخشی از نام نهایی این کنسول نامید.

2- بازی های نسل جدید را می توان با قدرت high-end مقل دمو به نمایش گذاشته شده بازی های watchdogs و Star Wars و دمو نمایشی موتور Luminous را تماشا کرد.
سونی دمو PS4 را در E3 سال 2013 به نمایش خواهد گذاشت.

3- بازی های PS4 قادر به اجرا و نمایش رزولیشن 4K 'Ultra HD' نخواهند بود.
بازیهای PS4 را می توان با رزولیشن استاندارد یا وضوح تصویر 1080p در 60 فریم اجرا کرد.
تکنولوژی 4k فقط برای دیدن ویدئو کاربرد دارد و به راحتی فیلم ها را به نمایش می گذارد.

4- بازی های دسته دوم به راحتی در PS4 اجرا نخواهند شد.
سونی برنامه هایی برای حمایت کامل از PS4 دارد،از جمله استفاده از online pass یا چیزی شبیه آن.

5- این کنسول 4 الی 8 گیگ حافظه خواهد داشت.
PS4 احتمالا 4 گیگ حافظه دارد و تا پایان عمر خود به 8 گیگ ارتقا پیدا خواهد کرد،اگر مایکروسافت در کنسول جانشین Xbox 360 حدود 8 گیگ حافظه به کار بگیرد سونی تحت فشار قرار می گیرد و تغییراتی خواهد داد.

6- برنامه هایی برای فلش مموری 16 گیگی در نظر دارند.

7- کنسول PS4 با بازی های PS3 سازگاری ندارد(احتمالا بازیهای PS3 را قادر به اجرایش نخواهد بود.)

8- بازی های باید در اکانت PlayStation Network ثبت بشوند.

9- یکی از ابعاد اصلی PS4 پرداخت حق عضویت premium برای PlayStation Plus خواهد بود.

10- هر عدد از کنسول PS4 به همراه PS Move و دروبین عرضه می شود.

11- بازی های کلاسیک این کنسول فقط از طریق سیستم ابری (Gaikai) در دسترس خواهند بود.

12- تبلیغات درون بازی در کالکشن PS4 ادامه خواهد داشت.

13- کنسول از پردازنده شرکت AMD که (4 هسته) دارد بهره می برد. این تراشه نام رمز آن "Liverpool" است و با تکنولوژی 28 نانومتری تولید شده است.

14- کنسول PS4 با قیمت 400 تا 500 یورو در اروپا عرضه می شود. انتظار می رود سونی کاهش قیمت نیز داشته باشد.

سونی هنوز اظهار نظری در مورد این اطلاعات نکرده و آن را تایید نکرده است.

اصلا به عکس روی مجله دقت نکرده بودم! الان تو عکس دسته فقط دکمه هوم واستارت لمسی هستش اما اگه بتونن جوری طراحی کنن که دسته یه حالت شیشه مانند داشته باشه که همه دکمه هاش لمسی باشن و با فشردنش یه رنگ خاصی روشن شه جالب میشه ها !! راستی بنظرم اون سردی و گرمی رو هم رو دسته تعبیه میکنن

چه گيري دادي به اين كنترلر لمسي
بابا بيا از من بپرس كنترلر لمسي به هيچ دردي نميخوره هيچ عذاب اورم هست
من خودم چندتا بازي رو با ويتا رفتم بنظرم كنترلر لمسي فقط واسه بازيهاي اركيد خوبه

دوستان کپی خور فقط دعا متنید هک بشه ظاهرا شدیدا امنیتش رفته بالا !
بازیهای PS4 را می توان با رزولیشن استاندارد یا وضوح تصویر 1080p در 60 فریم اجرا کرد
این هم حرف بزرگی هست اگه بتونش بهش عکل کنند واقعا عالی هست

به نظر من این اطلاعات 50/50 هستن هم میتونن واقعی باشن هم Fake دلیلش رو میگم البته بعد از اینکه برای اون عده از دوستان که تو جریان بعضی چیزا نیستن یه توضیح کوتاه دادم.
تو مقاله اشاره کرده به اسم رمز Liverpool شرکت AMD طبق نوشته های اینترنتی این یک پردازنده APU بر اساس معماری HSA هست....
HSA مخفف Heterogeneous Systems Architecture سیستمی که دارای معماری ناهمگن یا هتروژن هست مثلا همین کامپیوترهایی که شما دارید یا کنسولهایی که دارید استفاده میکنید همه نمونه های یک سیستم هتروژن هستن با این تفاوت که این (HSA) یک معماری جدید برای چیپ سازی هست یعنی اینکه شما تمام اون چیزهایی رو که روی مادربرد PC تون به صورت چیپهای مجزا داشتید (کنترلرها , CPU , GPU) الان داخل یک چیپ واحد دارید (جل الخالق علم چقدر پیشرفت کرده) این HSA در واقع یه نگاه افراطی به معماری APU هست.
APU مخفف (accelerated processing unit) به پردازنده ای که با واحد یا واحدهای شتاب دهنده پردازش برای یک یا چند نوع از محاسبات تقویت شده باشه گفته میشه مثلا خود Cell Processor به نوعی یک APU هست یا پردازنده های Fusion AMD یا Inetl HD Graphics که اینها در حقیقت CPU هایی هستن که یک GPU هم داخل مدارشون جاسازی شده.

اگر به عکس مفهومی ای( Concept) که از دیاگرام این چیپ AMD منتشر کرده نگاه کنید:

HSAAcceleratedProcessingUnit.png

چندتا نکته رو میشه متوجه شد:
اول اینکه در این پردازنده GPU به عنوان یک GPGPU کدهای عمومی( General Purpose) رو هم پردازش میکنه برای همین سطح فیزیکی نسبتا بزرگی رو از پردازنده اشغال کرده در ضمن همین مسئله مزایای زیادی تو کد نویسی به وجود میاره مثل استفاده از Open CL
دوم اون قسمت مموری کنترلر که تو عکس به اسم DDR 3 Controller دیده میشه یک مموری کنترلر مجتمع (Integrated Memory Controller) هست یعنی اینکه با بقیه قسمتهای چیپ روی یک Die یا برد چاپ شدن و خودش خیلی مزیت ایجاد کرده (در موردش تو این پست و مقایسش با معماری PC قبلا صحبت شده) در ضمن حافظه سیستم رو بین CPU و GPU تقسیم کرده (از راه UNB به CPU و از راه UNB>Channel>GMC به GPU) و در اصطلاح از معماری Unified memory یا حافظه یک پارچه استفاده میکنه تقریبا شبیه به کاری که در X360 انجام شده و اجازه میده CPU و GPU با هم و به صورت پویا از رم سیستم استفاده کنن.
اما در آخر....
اینکه کلا سونی به سمت یک معماری APU حرکت کنه خیلی محتمل یا شاید اجتناب ناپذیر باشه همین الانم خود Cell Processor به نوعی معماری APU داره ولی به نظر من رفتن به سمت انتخاب معماری HSA یه نوع نگاه نینتندویی به قضیه کنسول سازی هست. عمده تبلیغات این معماری حول محور مصرف برق کمتر و هزینه مناسب و برنامه نویسی راحت تر میگرده و به نظرم بیشتر برای موبایل و Handheld و تابلت pc ها مناسبه تا یه سیستمی مثل کنسول که محدودیت های ابعادی خیلی زیادی هم نداره البته روی کاغذ شعارها و ادعاهای زیادی داره که عملا به این زودی ها هیچ کدومش محقق نمیشه و در آینده هم که محقق بشن در جایی که محدودیت ابعادی وجود نداشته باشه جای خیلی تکنولوژی های مرسوم رو نمیتونه بگیره.
دلیل دیگه ای که بعید میدونم سونی توجهش به سمت این معماری جلب شده باشه اینه که تو سایت HSA Foundation ARM, AMD, Imagination, MediaTek, Qualcomm, Samsung, TI هم جزو اعضاء و یا حامیان اسمی از سونی دیده نمیشه.
با همه این احوالات اگر سونی این معماری رو برای کنسول نسل بعدش در نظر گرفته باشه با وجود اینکه هیچ وقت نمیشه مطلق گویی کرد ولی به احتمال خیلی زیاد نمیخواد در زمینه نو آوریهای گرافیکی یا تکنولوژیهای گرون قیمت و عجیب مانور بده. در عوض قصدش ارائه کنسولی هست که بالانس خوبی بین قیمت/ کیفیت / توسعه راحت داشته باشه.

در مورد مقدار حافظه ام بعدا نظر میدم ....

آخرین ویرایش:
در مورد حافظه...
وقتی کنسول X به فرض n مقدار حافظه داره این مقدار طی یک محاسباتی به دست اومده , چون حافظه کنسول باید متناسب با قدرت پردازش کنسول و استانداردهایی که برای بازیاش در نظر گرفتن باشه هر کنسولی حداکثر قدرت مشخص و محدودی در پردازش تعداد چند ضلعیها و یا حجم مشخصی از بافتها و یا رزولوشن خروجی داره که اگر از تمام قدرتش استفاده کنه میتونه حجم مشخصی از حافظه رو پر کنه اون مقدار حافظه رو که در تناسب با peak قدرت پردازش کنسول باشه تو طراحی کنسول در نظر میگیرن.چون کنسول محدودیتهای مشخص داره بالا بردن مقدار حافظه از یک حد مشخص مثل این میمونه که شما روی پراید لاستیک ريس Michelin Pilot Cup بندازی ! کل قدرت ماشین شما حدود 80 اسب و حداکثر سرعت ماشین شما 170km/h هست ولی شما لاستیکی خریدی که برای ماشینهای بالای 500 اسب و سرعتهای 350 کیلومتر طراحی شده... شاید چیز بدی به نظر نیاد ولی صد در صد کار عقلانی ای نیست و خیلی غیر ضروریه مخصوصا که تو کنسول قیمت تموم شده هم خیلی مهمه.

بنظرم 4 گیگ فوق العاده اس, دیگه بیشتر از این نیاز نیستو باعث افزایش قیمت کنسول میشه و بقول دوستان همین که تمام بازیارو 1080 و رو 60 فریم اجرا کنه خوبه

بنظرم 4 گیگ فوق العاده اس, دیگه بیشتر از این نیاز نیستو باعث افزایش قیمت کنسول میشه و بقول دوستان همین که تمام بازیارو 1080 و رو 60 فریم اجرا کنه خوبه

شایعه همه جا پخش شده.
دو تا مجله المانی و انگلیسی ps گویا واقعا اطلاعاتی دادن .به احتمال بسیار زیاد cpu این کنسول از APU شرکت AMD هست .خیلی وقته این شایعه هست و خیلی از DEV ها هم زیر میزی اطلاعاتی رو دادن.

مگر اینکه سونی برنامه ویژه ایی برای انحصاریهاش داشته باشه که من یکی رو بکشون طرف این کنسول که فکر کنم اخرشم میشه:d

ولی محمد جان من همیشه معتقدم که نسل بعد ,جنگ انحصاریاس, مخصوصا از جانب سونی, یه جورایی احتمال میدم 40_30 درصد بازیهای Ps‏ بعدی رو انحصاریا تشکیل بدن!!

با این سقوطی که ارزش پول ایران کرده قیمتش که تخیلی از آب در میاد ویدئو گیمم رفت تو لیست آرزوهای بزرگ از این به بعد میشه پز جدید بچه مایه دارا تنها سرگرمیه باقی مونده سر چهار را وایسادنه :d

و البته این رو هم در نظر داشته باشید که نسل قبل PS2 در حالی که بازیها رو SD اجرا میکرد , xbox بازی HD هم توی لیست بازیهاش داشت :دی (دیگه تفاوت قدرت بیشتر از این ؟) پس صرفاً گرافیک = موفقیت نیست :دی البته بی تاثیر هم نیست ولی باید دید چه برنامه ای دارن :دی
جدا از این حرفها خود من به شخصه انتظار یه جهش بزرگ رو داشتم که به نظر میاد مالیده :دی
چرا راه دور میری؟!

نینتندو
yahoo_6.gif
حالا نه دیگه اینهمه اختلاف :دی ولی در همون حدی که گفتم معقوله :دی

آخرین ویرایش:
و البته این رو هم در نظر داشته باشید که نسل قبل PS2 در حالی که بازیها رو SD اجرا میکرد , xbox بازی HD هم توی لیست بازیهاش داشت :دی (دیگه تفاوت قدرت بیشتر از این ؟) پس صرفاً گرافیک = موفقیت نیست :دی

چرا راه دور میری؟!

نینتندو>:d

دوستان همونطور که میبینید دشمن طی یک اقدام ناجوان مردانه و غیر انسانی و وحشیانه داره سعی میکنه برای عقب نگه داشتن جوانان ما از کپی خور شدن کنسولهای نسل بعد جلوگیری کنه و در این راه از تمام توان و ظرفیتهاشم استفاده کرده و قیمت دلار رو هم بالا کشیده من اینجا میخواستم بگم که دشمن بداند ما محکوم میکنیم , مشت محکم میزنیم و به مجامع بین المللی هم شکایت میکنیم به فدراسیون دوچرخه سواریم شکایت میکنیم و در این راه هم خسته نمیشیم بنابراین بهتره که دشمنا به جای این کارا یه فکری به حال دلارشون بکنن که هر روز داره گرونتر میشه و از در صلح و دوستی با ملتها در بیان.:d

نمی ره... 2005 یادمه همچین شایعه ای برای PS3 درست کرده بودن، منتهی سونی اونقدرا احمق نبوده و نیست که بازار بزرگ بازی های دسته دوم رو از دست بده.
اما ممکنه Online Pass رو برای تمام بازیها(مولتی پلیر) بذاره. یا مثلا فقط بازیهایی تروفی دار می شن که بتونین با آنلاین پَس توی PSN ریجیستر بشن. یه همچین حرکاتی می شه زد، اما این که کلا نشه بازی دسته دوم رو بازی کرد شبیه جک می مونه.
کیوان این نسل هم نسله مولتی پلیر بود ، چه برسه نسل بعد :دی یعنی عملن نمی تونی بازی کنی دیگه .

دقیقا احمقانه ترین و مضحک ترین کار ممکن اینه که ps4 یا ps orbis و ... از بازی های ps3 پشتیبانی نکنه ! فکر نمی کنم سونی هم اینقدر احمق باشه !

اتفاقا این کاری که سونی و ماکروسافت میکنن........همون طور که ps3 از ps2&1 و ps2 از ps1 پشتیبانی نکرد...ps4 هم نخواهد کرد. ( 360 از xbox1 پشتیبانی نکرد)
چون در زمان عرضه نسل بعد فروش کنسول نسل قبل سوداور هست. ( مثل ps3 و 360 که اولش ضرر بود ولی سونی با فروش ps2 کمی جبران کرد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or