مشخصات فني كنسول هاي PS2 , DC , XBOX , GC + برتري و ضعف هاي آن ها نسبت به هم

امکانات سخت افزاری همیشه نمیتونه باعث پیروزی یه کنسول بشه.به خاطر همین هم بود که xbox در نسل قبل به شدت شکست خورد. در ضمن بازیهایی مثل GOW یا MGS2,3 و خیلی بازیهای دیگه گرافیک بسیار چشم نوارتر و بهتری نسبت به NG داشتند ولی خب NG به خاطر سخت افزار xbox از رزولِیشن بالاتری برخوردار بود.
برادر عزیزم اینجا جای چنین بحث هایی نیست ولی!
آیا به نظر شما درست یک کنسول رو با 106 میلیون فن بیس که اتفاقاً Backward Compatible هم بود با یک کنسول نو و بدون فن بیس مقایسه کرد؟
دقیقاً برنامه های سونی باعث عقب افتادن XBOX از PS2 شد،انحصاری زمانی GTA و عرضه ی انحصاری سری MGS و مهمترین عامل یعنی عرضه ی زودتر که در حال حاضر تا میگی اِ میگن 360 یکسال زودتر از PS3 اومد و این حرفا...
فعلاً بحث ما سر این نیست و سر اینه که نه گیم کیوب نه PS2 در واقع از لحاظ سخت افزاری در مقابل XBOX اصلاً قابل بحث نبودن(Fact)!
راجع به شکست سخت هم اصلاً باهات موافق نیستم،چرا؟چون فن بیس نزدیک به 25 میلیون دستگاه چیزی نیست که به سادگی بشه به عنوان شکست ازش یاد کرد(شاید از فروش 10 میلیونی Dreamcast بشه)
به هر حال XBOX به عنوان یه کنسول تازه وارد بسیار خوب و مناسب عمل کرد...
منم نمی گم آره من از اول دنبالش بودم ولی شرایطی پیش اومد که با XBOX آشنا شدم وکاملاً PS2 یی که تمام دوستام ازش حرف میزدن از فکرم خارج شد...
ویرایش:GOW نمی تونست توی پیروزی PS2 به بقیه تاثیر گذار باشه،چرا که GOW در سال 2005(آخرین سال حیات XBOX )عرضه شد و GOW II حدود دوسال پس از عرضه ی XBOX 360 عرضه شد.

آخرین ویرایش:
دوستان اینجا که جایه این بحث های فسیل شده نیست ---- مقایسه سخت افزاری هم زیاد درست نیست - هنر بازی سازی مهمتره - این بازی رو داشته باشید بنده به چند تا از مدیر های سایت یکی همین یکی پرشین گیمرز یکی ایکس باکس فن دات ای ار نشون دادم که هر کودوم به جرعت میتونم بگم از پیر پاتال ترین نفرات در این حیطه هستن:biggrin1: ---- که جوابی جز سکوت نداشتن---- همه فن ایکس باکس بودن وبه همین دلیل اسم نمیارم

shadow of the clossus

دوستانی که بازی کردن میدونند که این یعنی چه:biggrin1:

این هم جدیدش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or