خواهش مي كنم دوستاني كه اطلاعات كامل و درست در مورد مشخصات فني PS2 , DC , XBOX , GC و برتري و ضعف آنها نسبت به هم دارند , به اين بحث بپردازند
ممنون
GOOD LUCK
ممنون
GOOD LUCK
آخرین ویرایش:
یه چیز واضح و مبرهنه که XBOX دوتای دیگه رو می خوره(خام خام!)
xbox1 تو دوره خودش کنسول قدرتمندی بود
بازی هایی مثل doom3 و half-life2 روی xbox اومدن که تو نسل قبل کم چیزی نبود(خوب هر چند در حد PC نبودن ولی باز ..)
حتی یادمه چند تا بازی که قرار بود بطور مشترک رو ps2 و xbox عرضه بشه بدلیل ضعف کنسول سونی نسخه ps2 رو کنسل کردن
امکانات سخت افزاری همیشه نمیتونه باعث پیروزی یه کنسول بشه.به خاطر همین هم بود که xbox در نسل قبل به شدت شکست خورد. در ضمن بازیهایی مثل GOW یا MGS2,3 و خیلی بازیهای دیگه گرافیک بسیار چشم نوارتر و بهتری نسبت به NG داشتند ولی خب NG به خاطر سخت افزار xbox از رزولِیشن بالاتری برخوردار بود.خدای قدرت پردازش،خدای کیفیت،خدای بازدهی،اولین کنسول با صدای دالبی In Game ،اولین کنسول مجهز به هارد دیسک،اولین کنسول با قابلیت پخش تصاویر 720p و 1080i و...
انصافاً خدای کنسول و در یک کلام خدا بود!
مثلاً همون Doom 3 که مثال زدی چون فقط XBOX توان پردازش مورد نظر رو داشت روش اومد والا فقط برای PC میومد...
خدایی یادش بخیر Ninja Gaiden رو که بازی کردم گفتم دیگه گرافیک و لذت بالاتر از این وجود نداره که واقعاً هم نداشت!
خلاصه سلطنت بی چون و چرای دوره ی قبل بود
بله دقيقا.امکانات سخت افزاری همیشه نمیتونه باعث پیروزی یه کنسول بشه.به خاطر همین هم بود که xbox در نسل قبل به شدت شکست خورد. در ضمن بازیهایی مثل GOW یا MGS2,3 و خیلی بازیهای دیگه گرافیک بسیار چشم نوارتر و بهتری نسبت به NG داشتند ولی خب NG به خاطر سخت افزار xbox از رزولِیشن بالاتری برخوردار بود.
خدای قدرت پردازش،خدای کیفیت،خدای بازدهی،اولین کنسول با صدای دالبی In Game ،اولین کنسول مجهز به هارد دیسک،اولین کنسول با قابلیت پخش تصاویر 720p و 1080i و...
انصافاً خدای کنسول و در یک کلام خدا بود!
مثلاً همون Doom 3 که مثال زدی چون فقط XBOX توان پردازش مورد نظر رو داشت روش اومد والا فقط برای PC میومد...
خدایی یادش بخیر Ninja Gaiden رو که بازی کردم گفتم دیگه گرافیک و لذت بالاتر از این وجود نداره که واقعاً هم نداشت!
خلاصه سلطنت بی چون و چرای دوره ی قبل بود
در ضمن بازیهایی مثل GOW یا MGS2,3 و خیلی بازیهای دیگه گرافیک بسیار چشم نوارتر و بهتری نسبت به NG داشتند
امکانات سخت افزاری همیشه نمیتونه باعث پیروزی یه کنسول بشه.به خاطر همین هم بود که xbox در نسل قبل به شدت شکست خورد. در ضمن بازیهایی مثل GOW یا MGS2,3 و خیلی بازیهای دیگه گرافیک بسیار چشم نوارتر و بهتری نسبت به NG داشتند ولی خب NG به خاطر سخت افزار xbox از رزولِیشن بالاتری برخوردار بود.