شایعه مشخصات احتمالی PS4

Gartall

کاربر سایت
تو neogaf دیدم اینو گذاشتند خبرش را اینجا هم میزارم از روی تصویر هم براتون باز نویسی کردم که راحت تر بتونید مشخصاتش را بخونید .

CENTRAL PROCESSING UNITE: 22nm Cell Broadband Engine XProcessor 3.2 GHz wite 16 PPEs and 12B speS

GRAPHICE PROCESSING :22nm Custome Nvidia/SCEI Quntum Leap GPU 2GHz - based on a CK104 X2 KAPLER

MEMORY: 10 gb xdr2 + 10 GB GDDR6

STRONG CAPACITY: Varies according to the model - included 250 GB/320 GB H-HDD (Upgradable)

OPERATING SYSTEM: Sony Aether GUI

MAXIMUM VIDEO RESOLUSION: 2160 2D and 1080p 3D (Video Resolusion Standard : All PlayStation 4 games must be rendered at least at 1080p 30 fps 2D and/or 1080p 30 fps 3D)

MAXIMUM AUDIO CHANELS: 11.1 (Audio Channel Standard : All PlayStation 4 games must support at least 5.1 audio channels )

MEDIA FORMATS: High Defination Blu-Ray Disc (Including BDXL Disc Support ) , DVD , Compact Disc and Digital Distribution

CONNECTIVITY : USB 3.0 , HDMI 1.4 , Bluetoose 4.0. Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n , DLNA , Ethenet , PlayStation Vita Memory Cards , MMC/SD/SDHC/SDXC and XQD Memory Cards Support

---------- نوشته در 10:21 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:20 AM ارسال شده بود ----------

اشتباه هم شد ! مدیرها خواستن به بخش شایعات منتقل کنند :دی

---------- نوشته در 10:31 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:21 AM ارسال شده بود ----------

اگه این مشخصات واقعی باشه فکر نکنم دیگه نیازی به کنسول های نسل بعدش باشه ! حداقل من یکی قانع میشم و با این سیستم خود اواتار را رسما میشه ساخت ! اون جاهایی که قرمز کردم بیشتر تو چشمه !

آخرین ویرایش:
استفاده از معماری x86 بزرگترین اشتباهی هست که یک شرکت کنسول سازی می تونه انجام بده

x86 اگر روی یک کنسول استفاده بشه مطمئن باشید اون کنسول توی اون نسل به طور کامل شکست خورده

در حال حاضر منعطف ترین معماری پردازنده ها Power PC هست ساخت IBM ، گزینه ای بهتر از این وجود نداره برای استفاده در کنسول ها

استفاده از معماری x86 بزرگترین اشتباهی هست که یک شرکت کنسول سازی می تونه انجام بده

x86 اگر روی یک کنسول استفاده بشه مطمئن باشید اون کنسول توی اون نسل به طور کامل شکست خورده

در حال حاضر منعطف ترین معماری پردازنده ها Power PC هست ساخت IBM ، گزینه ای بهتر از این وجود نداره برای استفاده در کنسول ها

احتمالا پردازنده مرکزی }CPUرو X86استفاده نمیکنه ولی APUیه طورایی منتقی به نظر میاد شایدم بازم سونی ترجیح بده از SPEها استفاده کنه.

یه مورد که هست برای رسیدن به همچین محاسبات شناوری که این APUفراهم میکنه اگر قرار باشه نسل بعد هم از CELLاستفاده کنه باید قدرت رو 8برابر کنه که اگر قرار باشه با سرعت 3.2گیگاهرتز مثل الان کار کنه هم توان زیادی مصرف میکنه هم حرارت زیادی.
احتمال داره سونی هم بخاطر این مشکل هم بخاطر اینکه تو این نسل بعضی برنامه نویسها وبازی سازها ناراضی بودن تصمیم گرفته از SPEدیگه استفاده نکنه.
ولی به احتمال بسیار زیاد هسته مرکزی این پردازنده یعنی قسمتهایی که CPUقرار داره بازم از پردازندهای ریسک استفاده میکنه و چه چیزی بهتر از سری POWERشرکت IBM.
نه تنها کنسول جدید نینتندو WII Uاز همین سری استفاده میکنه بلکه ایکس باکس360 و همینطور هسته مرکزی CELL که PPE هست و نسل قبل هم نینتندو از همین سری استفاده میکردن.

احتمالا پردازنده مرکزی }CPUرو X86استفاده نمیکنه ولی APUیه طورایی منتقی به نظر میاد شایدم بازم سونی ترجیح بده از SPEها استفاده کنه.

یه مورد که هست برای رسیدن به همچین محاسبات شناوری که این APUفراهم میکنه اگر قرار باشه نسل بعد هم از CELLاستفاده کنه باید قدرت رو 8برابر کنه که اگر قرار باشه با سرعت 3.2گیگاهرتز مثل الان کار کنه هم توان زیادی مصرف میکنه هم حرارت زیادی.
احتمال داره سونی هم بخاطر این مشکل هم بخاطر اینکه تو این نسل بعضی برنامه نویسها وبازی سازها ناراضی بودن تصمیم گرفته از SPEدیگه استفاده نکنه.
ولی به احتمال بسیار زیاد هسته مرکزی این پردازنده یعنی قسمتهایی که CPUقرار داره بازم از پردازندهای ریسک استفاده میکنه و چه چیزی بهتر از سری POWERشرکت IBM.
نه تنها کنسول جدید نینتندو WII Uاز همین سری استفاده میکنه بلکه ایکس باکس360 و همینطور هسته مرکزی CELL که PPE هست و نسل قبل هم نینتندو از همین سری استفاده میکردن.

من که نفهمیدم چی گفتی ، چند تا مطلب بی ربط رو به هم اتصال دادی، و اصلا واسه چی پست من رو نقل قول کردی چون پستت ربطی به پست من نداشت.

پردازنده های cell به طور کامل بر مبنای معماری power pc هستند، بعد ببخشید چه چیزی بهتر از power pc هست می شه بهترش رو برای کنسول سازی نام ببرید؟

ببینید ، هر چیزی قاعده و قانون داره، شما فکر می کنید سونی واسه خودش قطعه سر هم می کنه کنسول می ده در صورتی که این طور نیست، شرکت های کنسول سازی معماری های موجود رو بررسی می کنند، بر اساس اون معماری سفارش پردازنده می دن و تراشه گرافیکی و ... می دن.

پردازنده های power pc در حال حاضر یکی از منعطف ترین پردازنده هان و در کنار قدرت بالایی که دارند قیمت مناسبی هم دارند و همین باعث شده دستگاه های embedded system به سمت این معماری بیان.

آخرین ویرایش:
من که نفهمیدم چی گفتی ، چند تا مطلب بی ربط رو به هم اتصال دادی، و اصلا واسه چی پست من رو نقل قول کردی چون پستت ربطی به پست من نداشت.

پردازنده های cell به طور کامل بر مبنای معماری power pc هستند، بعد ببخشید چه چیزی بهتر از power pc هست می شه بهترش رو برای کنسول سازی نام ببرید؟

ببینید ، هر چیزی قاعده و قانون داره، شما فکر می کنید سونی واسه خودش قطعه سر هم می کنه کنسول می ده در صورتی که این طور نیست، شرکت های کنسول سازی معماری های موجود رو بررسی می کنند، بر اساس اون معماری سفارش پردازنده می دن و تراشه گرافیکی و ... می دن.

پردازنده های power pc در حال حاضر یکی از منعطف ترین پردازنده هان و در کنار قدرت بالایی که دارند قیمت مناسبی هم دارند و همین باعث شده دستگاه های embedded system به سمت این معماری بیان.

والا اگر من میفهمیدم شما با خودت درگیری داری عمرا اگه پستت رو نقل قول میکردم.

پردازندهای cell هم به طور کامل معماریشون power pcنیست فقط ppeیا عنصر مرکزی از معماری power pc هست وگرنه 8تا speرو سونی وتوشیبا ساختن.

بعد ببخشید چه چیزی بهتر از power pc هست می شه بهترش رو برای کنسول سازی نام ببرید؟
مگه من چی گفتم گفتم بهترینش همین معماریه.
عجیبها .

در مورد خبر:
هسته مرکزی :
Firstly, the report discusses the chipset, which contains an APU dubbed Liverpool and a CPU named Steamroller.

والا اگر من میفهمیدم شما با خودت درگیری داری عمرا اگه پستت رو نقل قول میکردم.

پردازندهای cell هم به طور کامل معماریشون power pcنیست فقط ppeیا عنصر مرکزی از معماری power pc هست وگرنه 8تا speرو سونی وتوشیبا ساختن.

مگه من چی گفتم گفتم بهترینش همین معماریه.
عجیبها .

در مورد خبر:
هسته مرکزی :
Firstly, the report discusses the chipset, which contains an APU dubbed Liverpool and a CPU named Steamroller.
با حرف اولت کاری ندارم ، فقط به همین نکته بسنده می کنم وقتی از معماری پردازنده حرف می زنن spe جزوش نیست عزیز :)

هروقت یک elf تحت اجرا توسط ps3 رو diassemble کردی به این حرف من می رسی :)

با حرف اولت کاری ندارم ، فقط به همین نکته بسنده می کنم وقتی از معماری پردازنده حرف می زنن spe جزوش نیست عزیز :)

هروقت یک elf تحت اجرا توسط ps3 رو diassemble کردی به این حرف من می رسی :)
cpu پلی3 اگه speرو ازش حذف مگه چیز دیگه هم ازش میمونه؟
مشکوک میزنیا. شیپور چی خودمون نیستی؟

شیپورچی کیه دیگه؟
یوزر منو یکم پست های قدیمی رو ببینی پیدا می کنی

عزیز شما برو اول معنی معماری رو ببین چیه بعد بیا بحث می کنیم
خوب منم میتونم الان اسم یوزر صاحب سایت رو بزارم اسم یوزر خودم:d
اون یوزری که میگی رو میشناسم و روی مسائل هک و جی تگ 360 بیشتر بحث میکرد.نه elf.:d
اونم elf نیستو self.

خوب منم میتونم الان اسم یوزر صاحب سایت رو بزارم اسم یوزر خودم:d
اون یوزری که میگی رو میشناسم و روی مسائل هک و جی تگ 360 بیشتر بحث میکرد.نه elf.:d
اونم elf نیستو self.

http://forum.bazicenter.com/thread54124/

این یک نمونش

عزیز نشون دادی از علم سیستم عامل هم هیچ چیزی نمی دونی

elf فایل های اجرایی سیستم عامل های Linux Based هستند :)

https://www.google.com/search?q=ps3...,cf.osb&fp=f9be4f0b957a8550&biw=2560&bih=1336

اینو حداقل یکی که یک بار Emulator ران کرده باشه دیدتش چه برسه به کسی که توی این مسائل مطالعات داره

3 تا از کاربران همین سایت از جمله جناب hustler, جناب x23re و جناب Dragon با من از طریق یاهو در ارتباط هستند نیاز به تشخیص هویت نیست.

http://forum.bazicenter.com/thread54124/

این یک نمونش

عزیز نشون دادی از علم سیستم عامل هم هیچ چیزی نمی دونی

elf فایل های اجرایی سیستم عامل های Linux Based هستند :)

اینو حداقل یکی که یک بار Emulator ران کرده باشه دیدتش چه برسه به کسی که توی این مسائل مطالعات داره

3 تا از کاربران همین سایت از جمله جناب hustler, جناب x23re و جناب Dragon با من از طریق یاهو در ارتباط هستند نیاز به تشخیص هویت نیست.

مگه ps3بازی ها رو تحت لینوکس load میکنه.
فرمت فایلهایی که روی game osکار میکنن بیشتر self sprxو.....هستن.

مگه ps3بازی ها رو تحت لینوکس load میکنه.
فرمت فایلهایی که روی game osکار میکنن بیشتر self sprxو.....هستن.

ای خدا

آقا شما درست می گی

هروقت اندک اطلاعی به دست آوردی بیا با هم بحث می کنیم

اینجوری پیش بره کم کم می رسیم به نحوه روشن کردن ps3

موفق باشی

حرکت به طرف x86 چرا منطقی وخوب هست؟
چطوری هزینه تولید رو کاهش میده ؟
خودش مالکه کارخانه تولید پردازندهای cell هست که یه میلیارد خورده ایی سهامش رو از توشیبا خریده حالا بیاد پول بده به amdبابت cpu.

سوال خوبیه،

اول از همه بگم خیلی از دوستان فکر میکنن سونی فبی که سال 2010 مجددا از توشیبا خرید برای تولید cell هست، البته تو این فب از اول توشیبا پردازنده cell رو تولید میکرد ولی بعد خرید سونی این فب بخش اعظمیش بزای تولید سنسورهای CMOS دوربین ها استفاده میشه، حالا اینکه الان پردازنده cell ps3 کجا تولید میشه مشخص نیست ولی احتمال داره سونی out source کرده باشه.

اما دلایل حرکت به سمت x86 (به نظر من البته):
به ۳ دلیل اول اینکه هزینه تولید پردازنده ی cell نسبت همتاهای x86 خودشون که در فب های اینتل و Amd تولید میشن بیشتره. دلیل دوم هم که بی مربوط به دلیل اول نیست اینه که پروسه طراحی پردازنده های جدیدی در این سطح بسیار هزینه بر و سنگین هست و از اونجایی که IBM هم از این پروژه کنار رفته واقعا برای سونی که به نوعی از حوزه اصلی کاریش دور هست کار هزینه بریه این کار در صورتی که کمپانی هایی مثل اینتل و Amd کلا کارشون همینه و به قولی نون شبشون رو از این راه دارن در میارن پس خیلی طبعیه که سونی و ماکروسافت جفتشون سراغ یکی از این دو کمپانی برن، دلیل سوم اینکه توسعه روی این پلتفرم قدیمی خیلی سادتره چون سالها روی پلتفرم های x86 در حوزهای متفاوت کار شده.
البته قضیه شاید به این سادگی ها هم نباشه یسری مشکلات مسائل دیگه ای در مورد x86 بودن این معماری وجود داره مثل بحث لایسنس x86 که خودش بحث مفصلیه و موارد ریز و درشت دیگه، ولی خوب فعلا در حد شایعه هست همچی.

Sent from my GT-P6800 using Tapatalk 2

آخرین ویرایش:
سوال خوبیه،

اول از همه بگم خیلی از دوستان فکر میکنن سونی فبی که سال 2010 مجددا از توشیبا خرید برای تولید cell هست، البته تو این فب از اول توشیبا پردازنده cell رو تولید میکرد ولی بعد خرید سونی این فب بخش اعظمیش بزای تولید سنسورهای CMOS دوربین ها استفاده میشه، حالا اینکه الان پردازنده cell ps3 کجا تولید میشه مشخص نیست ولی احتمال داره سونی out source کرده باشه.

اما دلایل حرکت به سمت x86 (به نظر من البته):
به ۳ دلیل اول اینکه هزینه تولید پردازنده ی cell نسبت همتاهای x86 خودشون که در فب های اینتل و Amd تولید میشن بیشتره. دلیل دوم هم که بی مربوط به دلیل اول نیست اینه که پروسه طراحی پردازنده های جدیدی در این سطح بسیار هزینه بر و سنگین هست و از اونجایی که IBM هم از این پروژه کنار رفته واقعا برای سونی که به نوعی از حوزه اصلی کاریش دور هست کار هزینه بریه این کار در صورتی که کمپانی هایی مثل اینتل و Amd کلا کارشون همینه و به قولی نون شبشون رو از این راه دارن در میارن پس خیلی طبعیه که سونی و ماکروسافت جفتشون سراغ یکی از این دو کمپانی برن، دلیل سوم اینکه توسعه روی این پلتفرم قدیمی خیلی سادتره چون سالها روی پلتفرم های x86 در حوزهای متفاوت کار شده.
البته قضیه شاید به این سادگی ها هم نباشه یسری مشکلات مسائل دیگه ای در مورد x86 بودن این معماری وجود داره مثل بحث لایسنس x86 که خودش بحث مفصلیه و موارد ریز و درشت دیگه، ولی خوب فعلا در حد شایعه هست همچی.

Sent from my GT-P6800 using Tapatalk 2
اگه تیکه قرمز رنگ حقیقت داشته باشه پس شایعه هایی که شده بود تو این چند ماه اخیر که سونی دیگه از سری cellاستفاده نمیکنه تو نسل بعد درسته.

و در مورد معماری x86

الان نینتندو هم کنسول جدیدش از معماری power pc شرکت ibm استفاده میکنه cpu کنسول.
بحث اینکه چرا از این معماری استفاده نمیشه داخل کنسولها بحث درازیه ولی نسل قبل ایکس باکس از پردازنده اینتل پنتیوم3 استفاده کرد و واقعا مشکلات عجیب غریبی برای برنامه نویسها بوجود اومد که دیگه این نسل هم ماکروسافت رفت سمت ibm

معماری ppc یه معماری بر پایه ریسک هست و کاملا این سری پردازندها بهینه شدن برای سیستمهای عاملهای unix یی
کاربرد اصلی این سری پردازندها داخل سرورها هست.
پردازندهای بسیار نیرومندی هستن که توان محاسبات شناورشون خیلی بالاست .

طراحان کنسولها فعلا این سری پردازندها رو ترجیح میدن .
دلایل خاص خودش رو هم داره .یکیش مثلا دستورات فضای کمتری داخل رم سیستم رو اشغال میکنن.
از همه مهمتر این پردازندها 64بیتی هستن ومحدودیت مقدار رم ندارن .
دلایل دیگه هم هست که از خود طراحان و برنامه نویسهای کنسولها باید سوال بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or