مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

دوستان من قصد دارم SAPPHIRE 4850 1GB رو بگیرم...230 بود قیمتش...
به نظر مارک خوبی میاد...نظرتون چیه؟
نوشته بود که سفایر مشکل حرارت بالای این کارتو حل کرده...خریدش به صرفه هست یا نه؟

اصلا خریدش معقول نیست ، با 20 تومن بالاتر میتونی از همون برند کارت 4870 مدل 1 گیگابایت رو بگیری که خیلی سریعتر هست یا با 30 تومن بالاتر GTX260 بگیری که اونم کارت سریعتری هست.

مشکلی پیش نمیاد من یک گرافیک جیفورس (همین 260GTX) روی مادربرد MSI 790GX-G65 بندازم؟
نوع و مدل کارت گرافیک هیچ ارتباطی به نوع و مدل مین نداره میتونه هر چی باشه.;)

کمک
برای بازی کردن burnout paradise با رزلوشن 1280by1024 چه گرافیکی پیشنهاد میشود؟
بازی سنگینی نیست، البته گرافیک بالایی داره اما موتور بازی بهینه شده است،شما کارت 9600GT هم داشته باشی با آخرین تنظیمات میتونی اجراش کنی.این کارت حدود 120-130 تومن هست

لطفا راهنمایی کنید

با سلام به همه دوستان عزیزم مخصوصاً supra
بعد از سالها تصمیم گرفتم سیستمو رو عوض کنم و یه سیستم خوب بگیرم. اونطوری که شواهد نشون میده DDR2 داره به پایان عمرش نزدیک میشه. به خاطر همین خواستم که یه سیستم DDR3 جمع کنم. با اینکه الان 27 سالمه ولی تا حالا نتونستم از بازیها دل بکنم و یه از بچگی یه بازیخور بودم. اما حالا با این همه کارت گرافیک موجود در بازار و این همه برند واقعا گیج شدم. یکی از بچه ها این سیستم رو پیشنهاد داده:
MB: ASUS p5q
CPU:E5200
VGA: palit 9600GT
اما من اصلا فکر نکنم PALIT برند خوبی باشه. تمام سایتها رو هم زیر و رو کردم اما هنوز به نتیجه قطعی نرسیدم.. اینجاست که به تجربه شما دوستان عزیز احتیاج پیدا کردم. برای این سیتم من حداکثر هزینه ای که میتونم صرف کنم رو اعلام میگم حالا شما اگه در این حد یا پایینتر مورد خوبی سراغ داشتید لطفا راهنمایی کنید. با تشکر فراوان
MB:200t
VGA:200t
CPU:120t

بعد از سالها تصمیم گرفتم سیستمو رو عوض کنم و یه سیستم خوب بگیرم. اونطوری که شواهد نشون میده DDR2 داره به پایان عمرش نزدیک میشه. به خاطر همین خواستم که یه سیستم DDR3 جمع کنم. با اینکه الان 27 سالمه ولی تا حالا نتونستم از بازیها دل بکنم و یه از بچگی یه بازیخور بودم. اما حالا با این همه کارت گرافیک موجود در بازار و این همه برند واقعا گیج شدم. یکی از بچه ها این سیستم رو پیشنهاد داده:
اما من اصلا فکر نکنم PALIT برند خوبی باشه. تمام سایتها رو هم زیر و رو کردم اما هنوز به نتیجه قطعی نرسیدم.. اینجاست که به تجربه شما دوستان عزیز احتیاج پیدا کردم. برای این سیتم من حداکثر هزینه ای که میتونم صرف کنم رو اعلام میگم حالا شما اگه در این حد یا پایینتر مورد خوبی سراغ داشتید لطفا راهنمایی کنید. با تشکر فراوان
اگه فقط همین سه تا قطعه رو میخوای من اینارو پیشنهاد میدم :

MB : ASUS P5Q PRO
CPU : Intel E7400
VGA : ZOTAC GTX 260²

با تشکر
اما میتونی در مورد قیمت این کارت گرافیک و برندش توضیح بدی؟ تا حالا اسمشو نشنیدم
قیمتش که 245 تومنه و یکی از معتبرترین برند ها ZOTAC هستش که معمولا سایتهای معتبر هم اونو Review میکنن .
اینم یه Review از سایت Overclock3D
http://www.overclock3d.net/reviews.php?/gpu_displays/zotac_gtx_260/1
More Reviews...

100 الی 150
خوب تا 150 شما میتونی 9800gt 512mb رو در نظر بگیری ، پیشنهاد میکنم صبر کنی تا این 4770 وارد شه و خوب تو بازار پخش بشه بعد واسه خرید اقدام کنی چون رقم پرداختی کمتری نسبت به 9800gt داره ولی با همون کارایی.;)
سلام عزیز
خوب واسه قطعات دیگه تاپیک مشاوره قطعات هست بهتره اونجا سوالت رو مطرح کنی.;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or