مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

بنده یک 4870 خریدم. این کارت نیاز به دو سوکت برق 6 پینی دارد. برای اتصال به پاور یک کابل دارم که یک سر آن دارای دو سوکت 2+6 پینی و سر دیگر آن یک سوکت 8 پینی است. آیا می توانم از همین کابل استفاده کنم یا اینکه باید دو سیم کابل مجزا استفاده کنم. خود کارت دارای دو کابل مجزا است که یک سر آنها سوکت 6 پین و سر دیگر آن از نوع سوکتی است که معمولا" در هارد دیسک های IDE یا فن های اضافی سیستم بکار میرود.

آیا از کابل اول استفاده کنم یا از دو کابل مجزا؟

در ضمن در حالت اول می توانم سوکت 8 پین را مستقیما" به پاور وصل کنم در صورتیکه در حالت دوم با کابل واسطه باید عمل اتصال برق انجام شود. کیفیت ساخت کابل های دوم نیز پایین است.

ممنون از کمک شما.

آخرین ویرایش:
سلام به دوستان گل
میخواستم ببینم کسی میدونه 9800GT چرا کمه؟ برند خوب نمیتونم گیر بیارم اگه کسی واسه فروش داره یا جایی رو میشناسه لطفا کمک کنه در ضمن قیمتشم بهم بگین تو چند برند

بنده یک 4870 خریدم. این کارت نیاز به دو سوکت برق 6 پینی دارد. برای اتصال به پاور یک کابل دارم که یک سر آن دارای دو سوکت 6 پینی و سر دیگر آن یک سوکت 8 پینی است. آیا می توانم از همین کابل استفاده کنم یا اینکه باید دو سیم کابل مجزا استفاده کنم. خود کارت دارای دو کابل مجزا است که یک سر آنها سوکت 6 پین و سر دیگر آن از نوع سوکتی است که معمولا" در هارد دیسک های IDE یا فن های اضافی سیستم بکار میرود.

در ضمن در حالت اول می توانم سوکت 8 پین را مستقیما" به پاور وصل کنم در صورتیکه در حالت دوم با کابل واسطه باید عمل اتصال برق انجام شود. کیفیت ساخت کابل های دوم نیز پایین است.

ممنون از کمک شما.
اگه قصد اوركلاك داري كانكتور هشت پينو وصل كن اگه نه باز هم كانكتور هشت پينو نصب كن چون اينطوري بهتره و كارت در هنگام رندرينگ دچار هيچ گونه مشكلي نخواهد شد.

سلام به دوستان گل
میخواستم ببینم کسی میدونه 9800GT چرا کمه؟ برند خوب نمیتونم گیر بیارم اگه کسی واسه فروش داره یا جایی رو میشناسه لطفا کمک کنه در ضمن قیمتشم بهم بگین تو چند برند
زياد هم كم نيست ولي يكي از دلايلش ورود سري كارتهاي رادئون منجمله 4890 و 4770 و سري 200 انويديا.
به نظرم بهتره كه كارت 4850 رو بگيري هم از 9800 بهتره و هم قيمته اين كارته.

اگه قصد اوركلاك داري كانكتور هشت پينو وصل كن اگه نه باز هم كانكتور هشت پينو نصب كن چون اينطوري بهتره و كارت در هنگام رندرينگ دچار هيچ گونه مشكلي نخواهد شد.

ببخشید چون نوشته بنده ویرایش شد اگه ممکنه یکبار دیگه متن را مطالعه و نظر بدهید. از فرمایش شما اینطور استنباط کردم که از همان کابل اولی استفاده کنم درسته؟

ببخشید چون نوشته بنده ویرایش شد اگه ممکنه یکبار دیگه متن را مطالعه و نظر بدهید. از فرمایش شما اینطور استنباط کردم که از همان کابل اولی استفاده کنم درسته؟
خواهش مي كنم.
از همين كه گفتين:
شما كانكتور هشت پينو وصل كن.

این کارتای گرافیک جدید با این طول زیادشون که تا 27 سانت هم میرسن وقتی رو مادربرد سوار میشن با توجه به طول اسلات گرافیک بیشتر از نصف کارت رو هواست! این مسئله باعث خم شدن کارت گرافیک میشه، یعنی اون طرف کارت که داخل کیس هست و معمولا کانکتورهای پاورش بهش وصل میشه وزنش رو اون قسمت کارته که داخل اسلاته. این خم شدگی مشکل ایجاد نمیکنه؟! :wallbash:
( تو یه فروم خارجی نوشته بود یه بابایی کارت گرافیک 8800 GTX خریده تو کیسش جا نمیشده نگاه کرده دیده گوشه سمت چپش المان نداره، برد رو اره کرده! کلی خندیدم)

آخرین ویرایش:
بنده یک 4870 خریدم. این کارت نیاز به دو سوکت برق 6 پینی دارد. برای اتصال به پاور یک کابل دارم که یک سر آن دارای دو سوکت 2+6 پینی و سر دیگر آن یک سوکت 8 پینی است. آیا می توانم از همین کابل استفاده کنم یا اینکه باید دو سیم کابل مجزا استفاده کنم. خود کارت دارای دو کابل مجزا است که یک سر آنها سوکت 6 پین و سر دیگر آن از نوع سوکتی است که معمولا" در هارد دیسک های IDE یا فن های اضافی سیستم بکار میرود.

ممنون از کمک شما.
شما باید هر دو کابل رو وصل کنی اونی که روی پاورت داری و 6 پینه + اونی که تو پک کارت هستش یعنی molex به pcieیه همین.;)
مدل پاورت چیه ؟ (دقیق بگو)
سلام به دوستان گل
9800gt هست ولی خوب قیمتا متفاوته و الان هم عمرا ارزش خرید نداره.
از 170 175 به بالاس.;)
ممنونم از راهنماییت ولی به یکی لیست دادم بدبختی پاشو کرده تو یه کفش که الا و بلا همون چیزی که گفتی باید بخری حالا موندم
قیمت xfx چنده؟
خوب اینی که شما میگی با عقل جور در نمیاد شما میخوای 170 180 پای این کارت پول بدی در صورتیکه با همین بودجه میتونی کارتی به مراتب سریعتر و قویتر از 9800gt در نظر بگیری در کل به خودت مربوطه.
xfxش ، نایابه ولی خوب برای اطمینان بهتره از سازگار یه آمار بگیری .;)
این کارتای گرافیک جدید با این طول زیادشون که تا 27 سانت هم میرسن وقتی رو مادربرد سوار میشن با توجه به طول اسلات گرافیک بیشتر از نصف کارت رو هواست! این مسئله باعث خم شدن کارت گرافیک میشه، یعنی اون طرف کارت که داخل کیس هست و معمولا کانکتورهای پاورش بهش وصل میشه وزنش رو اون قسمت کارته که داخل اسلاته. این خم شدگی مشکل ایجاد نمیکنه؟! :wallbash:
( تو یه فروم خارجی نوشته بود یه بابایی کارت گرافیک 8800 GTX خریده تو کیسش جا نمیشده نگاه کرده دیده گوشه سمت چپش المان نداره، برد رو اره کرده! کلی خندیدم)
قسمت سنگین کارت معمولا نزدیک اسلات pcie و خروجیه کیس هستش ، مشکلی پیش نمیاد اگه اینجور بود nvidia واسه هر کدوم یه جک ردیف میکرد.:biggrin1:

قسمت سنگین کارت معمولا نزدیک اسلات pcie و خروجیه کیس هستش ، مشکلی پیش نمیاد اگه اینجور بود nvidia واسه هر کدوم یه جک ردیف میکرد.:biggrin1:

به هر حال این 4870 گیگا مدل زالمانش که یخورده خمه! منم دقیقا جک زدم! با لوله خودکار! مثل دم هواپیمای الیوشین 62 !

2zxqt8l.jpg

قیمت 4850 تو ایران چرا کم نمیشه ؟ الان قیمت جهانیش شده 90 دلار اینجا هنوز بالای 200 تومنه
قیمت 4850 که الان حدود 120 دلار هست،اون 4770 هس که 90 دلار شده
توی ایران قیمت گرافیک همیشه همینطوره و به این زودیا هم پایین نمیاد

سلام دوستان خودم من تازه وارد هستم و میخوام کارت گرافیک بخرم سر 2 راهی موندم کمک کنید

کارت ATI Radeon HD 4890 msi رو بخرم یا Nvidia GeForce GTX 275 896MB که قیمت اونا رو لطف کنید و کدام بهتر هست و مشخصات انها و نتیجه نهایی

و ایا یکی از این دو کارت رو بخرم یا xbox360 چون زیاد من بازی میکنم

سلام دوستان خودم من تازه وارد هستم و میخوام کارت گرافیک بخرم سر 2 راهی موندم کمک کنید

کارت ATI Radeon HD 4890 msi رو بخرم یا Nvidia GeForce GTX 275 896MB که قیمت اونا رو لطف کنید و کدام بهتر هست و مشخصات انها و نتیجه نهایی

و ایا یکی از این دو کارت رو بخرم یا xbox360 چون زیاد من بازی میکنم

دوست عزیز من برو یه XBOX 360 ٍElite با مادربرد فالکون(یا صبر کن جاسپرش بیاد) بخر حدودا 370 تومن با درایو لایتان یا بنکیو با یه دسته اضافی 40 تومن، اگر LCD داری که هیچ وگرنه یه LG W2261V حداقل میخوای 250 تومن و تمام. تا اینجا میشه 660 تومن با این قیمت کامپیوتری که بخوای بخری بدرد بازی نمیخوره اونم با مانیتور 1920x1080 ولی اینجوری خیالت راحت راحته. البته در کنارش یه PC مختصری هم مثل اینکه زیر نمونه آوردم بدون مانیتور میخری برای اینترنت، کارای علمی! و حتی تا نگاه کردن فیلمهای حتی HD. من با گرافیک آنبرد Intel G31 که اصلا قدرتی نداره راحت فیلم فول اچ دی رو 1920x1080 نگاه میکردم. البت اگه پول داری بجای PC یه Laptop میگیری حالشو میبری.
XBOX 360 Elite Falcon + gamepad + HDMI 1.3a cable = 425.000 toman
LCD 21.5" Full HD 1920x1080 2ms HDMI W2261V = 250 toman
CPU: Intel E5200 ---> 70 Toman
MoBo: XFX nForce 630i GeForce 7150 ---> 85 Toman
1333MHz FSB
DDR2-800 up to 4 GB Single Channel
PCI Express x 16
SATA II
Gigabit Ethernet Port 10/100/1000
8-Ch HD Audio
HDMI, DVI, and VGA ports
DirectX® 9.0 Shader Model 3.0 Support

630i_7150.jpg

http://www.xfxforce.com/en-us/products/motherboards/6series/630.aspx

RAM: 4GB DDR2 800 Patriot or KingMax or ... ---> 50 Toman
H.D.D: 500GB SATAII 16MB Maxtor ---> 55 Toman
O.D.D: Pioneer DVR-S17FXB 20x SATA label flash ---> 42 Toman
F.D.D: بجاش مموری ریدر بخر ---> ~8 Toman
PSU: Green GP535A ---> 55 Toman
Case: Green Tolips plus ---> 45 Toman
Keyboard mouse ---> هرچی حال کردی! سرجمع بگیریم 30 تومن.
کیست میشه 440 تومن. حالا اگه بخوای مودم ADSL هم بین 40 تا 50 وDialup هم بگیر 10 تومن اضاف میشه بگیریم 500 خیرشو ببینی.
بخای لیست رو میشه به پایین اصلاحش کرد مثلا مادربرد 50 تومنی میخری آنبرد، رم 2 گیگ میخری، هارد کوچیکتر، مموری ریدر نمیخری، دی وی دی رایتر ازین 15 تومن ارزونتر هم داریم، پاور کم توان تر هم برای این سیستم جواب میده، کیس 25 تومنی هم میتونی بخری! در واقع دقت کنی من خیلی هو لوکس و دست بالا گرفتم!
اسپیکر هم از 10 تومن هست تا 500 تومن! سلیقه و جیب مبارک تشخیص میدن.
خلاصه بخای پول خرج PC کنی برای بازی باید خیلی خرج کنی گرافیک خوب پاور خوب سی پی یو کافی کیس خنک و خوب رم خوب خلاصه ...

آخرین ویرایش:
سلام دوستان مشخصات کامپیوتر من اینه
cpu:amd4000x2
MoBo: albatron kx 550
ram: 4gb 800
گرافیک :GeForce 8600 ELSA
hdd: 750GB

مانیتور من t220p هست ,.....

حالا به نظر شما ارتقاع بدم سیستم من کارت گرافیک 4890 بخرم یا xbox 360 چون کامپیوتر خودم هم خیلی بازیو کارهای متفرقه رو خوب جواب میده

من گرافیک xbox 360 نمیدونم چقدر هست . چه کنم

سلام دوستان مشخصات کامپیوتر من اینه
cpu:amd4000x2
MoBo: albatron kx 550
ram: 4gb 800
گرافیک :GeForce 8600 ELSA
hdd: 750GB

مانیتور من t220p هست ,.....

حالا به نظر شما ارتقاع بدم سیستم من کارت گرافیک 4890 بخرم یا xbox 360 چون کامپیوتر خودم هم خیلی بازیو کارهای متفرقه رو خوب جواب میده

من گرافیک xbox 360 نمیدونم چقدر هست . چه کنم

بابا خوبه دیگه! دادش من همینی رو که داری دو دستی بچسب. همونطور که خودت هم گفتی برای کارهای عمومی خوبه دیگه. مانیتورت هم که ماشالا توپه فقط حیف ورودی HDMI نداره البته تبدیل DVI رو برای XBOX میشه خرید.
41k2rwqkMNL._SS500_.jpg

برو یه XBOX بخر حالشو ببر بورو فضا. اتفاقا همین فروم بهترین تاپیکها رو راجب XBOX داره. مثلا اینجا رو برو:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=21483
خلاصه به حرف من گوش کنی چند سال دعام میکنی!
من خودم چون با MicrosoftFlightSimulatorX حال میکنم این نسخه رو برای خودم نتونستم بپیچم ورژن XBOX نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or