مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

مقایسه Radeon HD4890 و nVidia GTX 275 از چند سایت معتبر:

http://techreport.com/articles.x/16681/13
http://www.legitreviews.com/article/944/15
http://www.bit-tech.net/hardware/graphics/2009/04/03/radeon-hd-4890-vs-geforce-gtx-275/18
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3539&p=23

درکل خیلی به هم نزدیکن ولی بعضی سایتها کلا به 4890 راغب تر هستن بعضیها هم به GTX 275! جالبه قیمت هردوتاشون حدود 250 دلار بیشتر نیست! ولی تو کشور ما... بباید گریست...

اساتید نظر بدن لطفا

دوستان در مورد مانیتورهای LCD با رزالوشن بالا مثل LG 2261 ، آیا این گفته درسته که باید حتما در بالاترین رزالوشن مانیتور رو تنظیم کرد؟ مثلا اگه این مدل الجی که گفتم رو رزالوشنش که 1920x1080 هست نگذاری تصویرش خوب نیست.
این رو بدین خاطر میپرسم چون تو فرومی خوندم برای بازی با PC این مانیتور 2261 چون باید در رزالوشن بالا تنظیم شه پس کارت گرافیک قوی میخواد وگرنه بدرد نمیخوره:

نفر اول - اگه بازی می کنی که بیخیاله LG W2261v شو.
نفردوم -یعنی بدرد بازی نمیخوره؟!!!
نفرسوم- چرا به درد بازی نمیخوره من بیشتر برا 360 میخوام یعنی بده ؟
نفر اول - درد بازی میخوره . ولی چون رزولوشن بالایی داره و شما باید حداقل دو تا 260gtx رو sli کنی تا بتونی باهاش بازی کنی
N_aggressive%20%284%29.gif
که بعید می دونم چنین کارتی داشته باشی.
شما اگه کارت گرافیکی 300 هزار تومانی داشتید( با حداقل فریم 30 تا 50) میتوانیسد از این مانیتور لذت ببرید! ولی با کارت گرافیک پایین نمیتونی لذت ببری! چون lcd ها فقط روی رزولوشن نتیوشون کیفیت خیلی خوبی ارائه میدن!! مثلا من همین الان با 9600 و مانیتور 20 اینچ رزولوشن 1680 دارم حرص میخورم!!! چون نمیتونم فریم بالایی بگیرم! و غیر 1680 هم حال نمیده.
ولی برای 360 مشکلی نداره . بگیر.

33u9vgm.jpg

اساتید نظر بدن لطفا

دوستان در مورد مانیتورهای LCD با رزالوشن بالا مثل LG 2261 ، آیا این گفته درسته که باید حتما در بالاترین رزالوشن مانیتور رو تنظیم کرد؟ مثلا اگه این مدل الجی که گفتم رو رزالوشنش که 1920x1080 هست نگذاری تصویرش خوب نیست.
این رو بدین خاطر میپرسم چون تو فرومی خوندم برای بازی با PC این مانیتور 2261 چون باید در رزالوشن بالا تنظیم شه پس کارت گرافیک قوی میخواد وگرنه بدرد نمیخوره:

نفر اول - درد بازی میخوره . ولی چون رزولوشن بالایی داره و شما باید حداقل دو تا 260gtx رو sli کنی تا بتونی باهاش بازی کنی
شما اگه کارت گرافیکی 300 هزار تومانی داشتید( با حداقل فریم 30 تا 50) میتوانیسد از این مانیتور لذت ببرید! ولی با کارت گرافیک پایین نمیتونی لذت ببری! چون lcd ها فقط روی رزولوشن نتیوشون کیفیت خیلی خوبی ارائه میدن!! مثلا من همین الان با 9600 و مانیتور 20 اینچ رزولوشن 1680 دارم حرص میخورم!!! چون نمیتونم فریم بالایی بگیرم! و غیر 1680 هم حال نمیده.

33u9vgm.jpg

اساتید نظر بدن لطفا
من که جز اساتید نیستم ولی بذار یه نظری بدم!
دیگه شما یا باید خدا رو بخوای یا خرما :دی
من همین 2261 رو دارم تو dekstop باید فقط رو رزولوشن native گذاشت چون جز این هر رزولوشنی بذاری اونو میکشه و کاملا آذار دهندس!
ولی تو بازی من رزولوشن پایینتر میذارم مثل 1280x720 اینقدرا مشخص نیست که بره رو اعصاب!
به هر حال اگه سیستم قوی ای نداری همون مانیتور crt رو بذار ! از نظر من هنوز هم مانیتور crt با ارزشه بدلیل یه سری برتری که نسبت به lcd داره!

اساتید نظر بدن لطفا
این تصویر از سایت چینی رو که گذاشتی بر چه اساس و معیاری مانیتورا رو مقایسه کرده؟؟ چطوری مدل 2261 اینقد از T220P امتیاز بیشتری گرفته؟
فکر می کنم که بر اساس رای کاربران بوده که در این صورت اصلا قابل استناد نیست
اما در مورد رزولوشن با این مطلب موافقم،فقط توی رزولوشن Native میشه کیفیت تصویری خوبی گرفت.

آره به نظر من هم صرفا براساس نظر کاربرهاست.
پس میتونیم اینجوری نتیجه بگیریم که مانیتور ال سی دی توپ اگه میخوای باید کارت گرافیک ( وحتی کلا سیستم) توپ هم داشته باشی وگرنه...:guitar:

آره به نظر من هم صرفا براساس نظر کاربرهاست.
پس میتونیم اینجوری نتیجه بگیریم که مانیتور ال سی دی توپ اگه میخوای باید کارت گرافیک ( وحتی کلا سیستم) توپ هم داشته باشی وگرنه...:guitar:
نمیدونم شما هم یادت هست یا نه، توی عید بود فک کنم که یه کاربر همین سوالو ازم کرد و گفت که با یه کارت 4670 بازی روی مانیتور 22 اینچ LG چطوره، میخواست بخره، منم بهش گفتم که اون کارت جوابگوی بازی روی اون رزولوشن نیست و فریم کمی میده،چن روز بعد اومد گفت که 2261 رو خریده و خیلی هم بازیا رو داره خیلی هم خوب اجرا میکنه،بعدم به من گفت که چیزی بلد نیستم و نظر ندم!

نمیدونم شما هم یادت هست یا نه، توی عید بود فک کنم که یه کاربر همین سوالو ازم کرد و گفت که با یه کارت 4670 بازی روی مانیتور 22 اینچ LG چطوره، میخواست بخره، منم بهش گفتم که اون کارت جوابگوی بازی روی اون رزولوشن نیست و فریم کمی میده،چن روز بعد اومد گفت که 2261 رو خریده و خیلی هم بازیا رو داره خیلی هم خوب اجرا میکنه،بعدم به من گفت که چیزی بلد نیستم و نظر ندم!

اینکه شما گفتی یه نتیجه منطقی دودوتا چهارتاست. البته باید دید اون دوستمون چه بازی رو اجرا کرده؟ کانتر استرایک بوده که فک کنم رو 1920x1080 هم بالای 30 فرم اجرا شه. ولی اگه مثلا کرایسیس یا ... باشه فک کنم مجبور باشه با 800x600 بازی کنه و بره بشینه اونسر اتاق!

یه مسئله جدی!
تو مشخصات گرافیک EVGA GTX275 نوشته:
Requirements
Minimum of a 550 Watt power supply.
Minimum recommended power supply with +12 Volt current rating of 40 Amps.

یعنی حداقل پاور 550 وات میخواد که بتونه رو لاین 12 ولت مثبت 40 آمپر بده.
حالا مسئله اینجاست که پاوری داریم که 650 وات هستش ولی رو لاین 12 ولتش هر کدوم 18 آمپر و درکل 36 آمپر میتونه تحویل بده. ( کولر مستر RP-650-PCAP ).

حالا برای این 4 آمپر کمتر چه کنم؟ یعنی نمیشه ازین پاور استفاده کرد؟! ضمنا پاورهای مارک iCute چطورن؟

یه مسئله جدی!
تو مشخصات گرافیک EVGA GTX275 نوشته:
Requirements
Minimum of a 550 Watt power supply.
Minimum recommended power supply with +12 Volt current rating of 40 Amps.

یعنی حداقل پاور 550 وات میخواد که بتونه رو لاین 12 ولت مثبت 40 آمپر بده.
حالا مسئله اینجاست که پاوری داریم که 650 وات هستش ولی رو لاین 12 ولتش هر کدوم 18 آمپر و درکل 36 آمپر میتونه تحویل بده. ( کولر مستر RP-650-PCAP ).

حالا برای این 4 آمپر کمتر چه کنم؟ یعنی نمیشه ازین پاور استفاده کرد؟! ضمنا پاورهای مارک iCute چطورن؟
خب اون مقدار آمپر خیلی مهم هست،جمع ریلای 12 ولت نباید کمتر از اون باشه ولی اگر توان خروجی یه مقدار کمتر باشه مشکلی نیست
البته شاید در ابتدا مشکل خاصی هم پیش نیاد اما بعدا یا پاور زیر فشار زیاد مشکل پیدا میکنه یا ناپایداری بوجود میاد
پاور هی Icute هم پاورای خوبین که استانداردای بین المللی هم داره و بعضیهاشون هم 80+ گرفتن،خودم هم قبلا تست کردم

سلام
قیمت GTX260 و GTX275 از برند EVGA چنده ؟
سلام.
فعلاً و در حال حاضر كارت 275 وارد بازار ايران نشده ولي قيمت كارت 260 :
Evga GTX 260 275T
مي باشد كه آقا كيوان قيمت دادن كه بسيار منصفانه و قابل تقديره.

اگه وارد نشده پس چطور تو پست اول همین صفحه آقا کیوان 300 تومن قیمت دادند...
به نظر شما خرید Q9400+GTS250 بهتر است یا E7400+GTX260

خب من اونو نديدم .
شما كه ديدين خب دوباره سوال كردين؟!:d
خب بستگي به اين داره كه شما سيستم براي بازي مي خواين يا چيز ديگه؟
آگه براي بازي هست كارت گرافيك 260 بهتره ولي اگه براي كار با نرم افزاهاي مهندسي و... هست پردازنده Q9400.
ولي ديگه بايد فكر پردازنده ي دو هسته اي را از فكر خود بيرون نماييد و به فكر پردازنده هاي سه و يا چهار هسته اي باشيد.

سلام
قیمت GTX260 و GTX275 از برند EVGA چنده ؟
260/216 با برد evga (البته اگه گیر بیاد) 280 تومن در میاد.
275ش رو هم من ندیدم.
اگه وارد نشده پس چطور تو پست اول همین صفحه آقا کیوان 300 تومن قیمت دادند...
به نظر شما خرید Q9400+GTS250 بهتر است یا E7400+GTX260
بستگی به خودت داره من اولی رو پیشنهاد میکنم.

آخرین ویرایش:
آخه شک کردم.چطور وقتی GT260 270 تومنه 275 300 تومن باشه ؟؟؟
سایز تصویر مانیتور من 1680x1050 هست و می خوام بازیای روزو با تنظیمات High دو رو بر 40 فریم بگیرم.فک می کنی همین GTS250 خوبه.نمی خوام Q9400 رو عوص کنم...
یه سوال : این کارت تو GTA IVا و 1680Xx1050 چند فریم می گیره ؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or