مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

برند asus گرفتم
منظورت از چراغ سبز چیه ؟
اون قرمزه که هارد اون سبزه هم پاوره حالا چراغ cd rom از کجا اومده ؟
شما برو تو دفترچه ی مین تو قسمت f-panel یا یه همچین چیزی اونجا کامل توضیح داده.
راستش تا اونجایی که من میدونم معمولا روی کیس ها یک چراغ سبز رنگ برای زمان اجرای cd قرار می دن که اگر روی dvd rom نگاه کنی یک چراغ کوچک سبز میبینی حالا چراغ سبز بزرگ روی کیس کار همون چراغ کوچک را انجام میده

شما بگو چقدر میخوای خرج کنی تا بشه نظر داد.
در حد 180 تومن.حالا حداکثر 200.
همونطور که محمد گفت 9800gt همون 8800gt هستش و از نظر کارایی فرقی با هم ندارن.
دلیل تفاوت اسم چیه یعنی هیچ برتری نسبت به هم ندارن که مثلا شما یکی رو پیشنهاد کنی؟

دلیل تفاوت اسم چیه یعنی هیچ برتری نسبت به هم ندارن که مثلا شما یکی رو پیشنهاد کنی؟
تو اون رنج بهترين انتخاب همين 9800GTيه.
از نظر قدرت هيچ فرقي ندارن ولي ميگن 9800 كولينگش بهتر شده.:confused:

ببینین من درست میگم؟:
آدم بره یه 9800 GTX+ بخره ( توجه کنید پلاسش ها ) به 260 تومن (زوتاک) بهتراز اینه که بره یه HIS 4850 IceQ4 بخره به همون قیمتا تقریبا ( یا کلا یه 4850 با کولینگ بهتر غیر ریفرنس )

ببینین من درست میگم؟:
آدم بره یه 9800 GTX+ بخره ( توجه کنید پلاسش ها ) به 260 تومن (زوتاک) بهتراز اینه که بره یه HIS 4850 IceQ4 بخره به همون قیمتا تقریبا ( یا کلا یه 4850 با کولینگ بهتر غیر ریفرنس )
خوب معلومه.
تو اكثر بنچهايي كه من ديدم 9800GTX+ از 4850 قويتر بوده. + رو بيشتر از اين هم ميشه اور كرد.
در كل تا 230 تومن 4850 و تا 260 تومن 9800GTX+ پيشنهاد ميشه.

... خب معلومه دیگه، کارتایی که پسوند GTX دارن از کارتایی که پسوند GT دارن و اسمشون هم همونه(یعنی سری 9800 مثلا) سریعتر و قویترن

بازم اومدی اینجا اسپم میدی؟؟ ، صحبت بلندگو چه ربطی داره به این تاپیک؟؟!!
اگر می خوای واسه دوستت تبلیغات کنی اینجا جاش نیست، برای بار سوم.

سلام

ممنون از اینکه برای تالار دلسوزی می کنی.

عزیز دِل برادر، می دونی که اصل با فرع فرق داره؛* و یه تصویر خوب هم بدون صدا کمبود.

آیا جواب دادن سوالیکه حدّاقل یک بار قبل از شما جواب داده شده، مصداق هرزنامه نیست!

یه روزی هم میشه که کارت شما چند ماه تو صدر باشه؛ ناراحتی نداره که. و در جواب پیام قبلی: وقتی که بحث رو حین جواب کاربر دیگه باز می کنی، جواب، به منزله انحراف بحث نیست.

*یه سوال هوش؛ حدس میزنی دوست من کدوم نمایندگی رو داشته باشه کرتیو، اِدیفایر، اَلتِک، ویکِر یا جِی بی اِل(و بدون در نظر گرفتن مبادی مختلف اون ها[!])، جواب : همه موارد[!]، درســته!

راستش تا اونجایی که من میدونم معمولا روی کیس ها یک چراغ سبز رنگ برای زمان اجرای cd قرار می دن که اگر روی dvd rom نگاه کنی یک چراغ کوچک سبز میبینی حالا چراغ سبز بزرگ روی کیس کار همون چراغ کوچک را انجام میده
اگه میتونی یه عکس از جلوی کیس بگیر و اون چراغ سبز رو مشخص کن.
اگه بتونی بیشتر خرج کنی تا 215 میتونی connect3d یا force3d hd4850 رو در نظر بگیری که کاراییش مشخصه در حد 9800gtx شاید هم بالاتر اگر نه که من zotac 9800gt رو پیشنهاد میکنم.
خوب اینم یجور سیاست از طرف nvidia هستش در کل از نظر کارایی تفاوت چندانی با هم ندارن.
ممنون از خبرت ولی قبلا بچه ها گذاشته بودن.
ببینین من درست میگم؟:
من شمارو نمیدونم ولی اگه خودم بودم یه 9800gtx plus میگرفتم.(البته اگه بخوام تا 260 خرج کنم)

سلام دوستان من امروز ی کارت 9600 gso خریدم اوردن نصب کردم همه چیز حله فقط یک سوالی برام پیش اومده صدای کیش بیشتر از قبل شده (قبلا کارتم 8600 بود)این 9600 که انداختم یکمی صدای (فن فکر کنم بیشتر شده) این امر عادی مشکلی نداره که؟؟؟
از اونای که روش نوشته FATAL1TY
جهبش هم ی آرم روش و بیشتر قرمز

خوب اون مدل اور شده ی gso هستش و فنش هم به احتمال زیاد رو دور بالا قرار گرفته (طبیعیه) در کل فک نمیکنم مشکلی باشه.
پاورت چی بود ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or