مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

رمتون حتما باید عوض بشه !
سی پی یو را میتونید اور کلاک کنید ولی تاثیر چندانی ندارد !
میشه بودحتو مشخص کنی چه قدر میخوای هزینه کنی؟!
ضمنا برای آموزش اور کلاک ! CPU و GPU !
شما باید 2 چیز را مشخص کنی !
1.مقدار هزینه؟
2.اورکلاک میکنی و آیا دوست داری؟

آقا چند سوال داشتم:مدل مادربورد من P5PL2 است (P5PL2-E نيست) واسلات گرافيک آنPCI-e x16 است(PCI-e 2.0 راساپورت نمي کند) :
1-قوي ترين کارت گرافيکي که ساپورت مي کند چيست؟
2-آيا اين مادربورد کارت گرافيک asus-EAH4870x2/HTDI/2G راساپورت ميکند؟

1-حدود 200 تومان به غیر از VGA
cpu:intel3200 4mb cach
ram:1GB DDR1
mainboard رو که گفتم
VGA:asus-6200 512mb turbo cach
HDD:160g
2-بگویید اورکلاک چیست و محاسن ومعایب آن چیست؟
با تشکر

شما بهتره سیستمت رو کامل عوض کنی، پولت رو دور نریز، خرید کارت گرافیک بتنهایی جوابگوی بازیهای جدید نیست، یه CPU ی دو هسته ای سریع و حافظه ی 2 گیگ از حداقل ملزومات بازیهای جدید هست.
حتی اگر 4870X2 رو هم رو سیستمت بزاری، نه پاورت جواب میده، نه سیستمت میتونه حتی از نصف قدرت کارت گرافیک توی بازیها استفاده کنه.
سوالت راجع به اورکلاک هم مثله موضوع انشا ی مدرسه هست!! ، کلا چیز خوبیه، میشه سرعت سیستم رو باهاش بالا برد.

1-قوي ترين کارت گرافيکي که ساپورت مي کند چيست؟
2-آيا اين مادربورد کارت گرافيک asus-EAH4870x2/HTDI/2G راساپورت ميکند؟
1-ساپورت کارت گرافیک ارتباطی به مین نداره (یه 700 800 باری شد) شما میتونی هر کارتی رو ، رو مینت بندازی.
2-جوابش همون بالایه.:cheesygri

حدود 200 تومان به غیر از VGA
مینت خیلی محدودیت داره ! ضمنا یک بودجه ی کلی بگو تا کل کیست به جز هارد را بهت پیشنهاد بدیم !
-
اگه قصد خرید کارت گرافیک دارید به این بنچ ها توجه کنید تا قدرتشون دستتون بیاد !
9800gtx+ vs hd 4850

آخرین ویرایش:
من با اجازتون خودم سیستم را اسمبل کردم
فقط یک مشکل دارم اینکه همونطور که میدانید جولیه کیس ۲ تا چراغ داره یکی‌ قرمز که مربوط به هارد و دیگیری سبز که مربوط به سی‌ دی رام است من چراغ قرمز رو وصل کردم ولی‌ چراغ سبز روشن نشده کسی‌ میدونه تو این عکس مادربورد چراغ سی‌ دی رام به کجا وصل میشه؟
راستی‌ دمایه کارت گرافیک من یعنی‌ اچ دیی ۴۸۷۰ حدود ۶۰ درجه سانتیگراد است این زیاد یا نه؟
و در نهایت من چجوری باید سیستم رو تست کنم و بفهمم که همه چیز سیستم درست یا نه مثلا سی‌ پی‌ یو یا کارت گرافیک خوب فریم میده یا نه؟
ممنون میشم اگر کمک کنید

اینم عکس مادربرد من
2331_l.jpg
[/quote]

الان من 7600gt دارم.می خواستم بدونم اگه 9800gt بگیرم تفاوت در اون حدی هست که احساس بشه؟ارزش داره؟ یا اینکه بالاتر بگیرم؟ مرسی
100 درصد !
یک نگاه به این لینک بنداز اگه نیازی به توضیح بود بگو !
http://xtreview.com/addcomment-id-5631-view-9800GTX+-vs-HD-4850.html
فقط یک مشکل دارم اینکه همونطور که میدانید جولیه کیس ۲ تا چراغ داره یکی‌ قرمز که مربوط به هارد و دیگیری سبز که مربوط به سی‌ دی رام است من چراغ قرمز رو وصل کردم ولی‌ چراغ سبز روشن نشده کسی‌ میدونه تو این عکس مادربورد چراغ سی‌ دی رام به کجا وصل میشه؟
راستی‌ دمایه کارت گرافیک من یعنی‌ اچ دیی ۴۸۷۰ حدود ۶۰ درجه سانتیگراد است این زیاد یا نه؟
و در نهایت من چجوری باید سیستم رو تست کنم و بفهمم که همه چیز سیستم درست یا نه مثلا سی‌ پی‌ یو یا کارت گرافیک خوب فریم میده یا نه؟
ممنون میشم اگر کمک کنید
تو جعبه ی مادربورد یک راهنما هست دفترچه هاش هم یک نگاه بندازی میتونی بفهمی !
نه عادیه چه برندی خریدی؟!
همین که سیستم روشن شده یک نوع تسته من بهت پیشنهاد میکنم PC WIZARD را دانلود کن تا مشخصات PC را کامل بهت بده !
برای score دادن میتونی از برنامه ی 3D MARK06 استفاده کنی و امتیاز سی پی یو و مینت را با امتیاز های متشابه توی اینترنت مقایسه کنی !
نکته ی دیگه برای دیدن چند فرم در بازی میتونی از FRAPS استفاده کنی !

الان من 7600gt دارم.می خواستم بدونم اگه 9800gt بگیرم تفاوت در اون حدی هست که احساس بشه؟ارزش داره؟ یا اینکه بالاتر بگیرم؟ مرسی
مطمئن باش که تفاوتشون مشخصه ، اصلا قابل مقایسه نیستن و شاید 2.5 برابر یا بیشتر قویتر از 7600gt هستش.
شما بگو چقدر میخوای خرج کنی تا بشه نظر داد.
ممنون میشم اگر کمک کنید
منظورت از چراغ سبز چیه ؟
اون قرمزه که هارد اون سبزه هم پاوره حالا چراغ cd rom از کجا اومده ؟
شما برو تو دفترچه ی مین تو قسمت f-panel یا یه همچین چیزی اونجا کامل توضیح داده.
آخه اینجا 9800GTX رو مقایسه کرده.البته نمی دونم 8800GT با 9800GT چقدر تفاوت داره.
همونطور که محمد گفت 9800gt همون 8800gt هستش و از نظر کارایی فرقی با هم ندارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or