آیا لازمه قطعه ی دیگری از سیستمو به همراه کارت گرافیک ارتقا بدم؟
آقا چند سوال داشتم:مدل مادربورد من P5PL2 است (P5PL2-E نيست) واسلات گرافيک آنPCI-e x16 است(PCI-e 2.0 راساپورت نمي کند) :
1-قوي ترين کارت گرافيکي که ساپورت مي کند چيست؟
2-آيا اين مادربورد کارت گرافيک asus-EAH4870x2/HTDI/2G راساپورت ميکند؟
1-حدود 200 تومان به غیر از VGA
cpu:intel3200 4mb cach
ram:1GB DDR1
mainboard رو که گفتم
VGA:asus-6200 512mb turbo cach
HDD:160g
2-بگویید اورکلاک چیست و محاسن ومعایب آن چیست؟
با تشکر
مینت خیلی محدودیت داره ! ضمنا یک بودجه ی کلی بگو تا کل کیست به جز هارد را بهت پیشنهاد بدیم !حدود 200 تومان به غیر از VGA
100 درصد !الان من 7600gt دارم.می خواستم بدونم اگه 9800gt بگیرم تفاوت در اون حدی هست که احساس بشه؟ارزش داره؟ یا اینکه بالاتر بگیرم؟ مرسی
تو جعبه ی مادربورد یک راهنما هست دفترچه هاش هم یک نگاه بندازی میتونی بفهمی !من با اجازتون خودم سیستم را اسمبل کردم
فقط یک مشکل دارم اینکه همونطور که میدانید جولیه کیس ۲ تا چراغ داره یکی قرمز که مربوط به هارد و دیگیری سبز که مربوط به سی دی رام است من چراغ قرمز رو وصل کردم ولی چراغ سبز روشن نشده کسی میدونه تو این عکس مادربورد چراغ سی دی رام به کجا وصل میشه؟
راستی دمایه کارت گرافیک من یعنی اچ دیی ۴۸۷۰ حدود ۶۰ درجه سانتیگراد است این زیاد یا نه؟
و در نهایت من چجوری باید سیستم رو تست کنم و بفهمم که همه چیز سیستم درست یا نه مثلا سی پی یو یا کارت گرافیک خوب فریم میده یا نه؟
ممنون میشم اگر کمک کنید
مطمئن باش که تفاوتشون مشخصه ، اصلا قابل مقایسه نیستن و شاید 2.5 برابر یا بیشتر قویتر از 7600gt هستش.الان من 7600gt دارم.می خواستم بدونم اگه 9800gt بگیرم تفاوت در اون حدی هست که احساس بشه؟ارزش داره؟ یا اینکه بالاتر بگیرم؟ مرسی
منظورت از چراغ سبز چیه ؟من با اجازتون خودم سیستم را اسمبل کردم
فقط یک مشکل دارم اینکه همونطور که میدانید جولیه کیس ۲ تا چراغ داره یکی قرمز که مربوط به هارد و دیگیری سبز که مربوط به سی دی رام است من چراغ قرمز رو وصل کردم ولی چراغ سبز روشن نشده کسی میدونه تو این عکس مادربورد چراغ سی دی رام به کجا وصل میشه؟
راستی دمایه کارت گرافیک من یعنی اچ دیی ۴۸۷۰ حدود ۶۰ درجه سانتیگراد است این زیاد یا نه؟
و در نهایت من چجوری باید سیستم رو تست کنم و بفهمم که همه چیز سیستم درست یا نه مثلا سی پی یو یا کارت گرافیک خوب فریم میده یا نه؟
ممنون میشم اگر کمک کنید
همونطور که محمد گفت 9800gt همون 8800gt هستش و از نظر کارایی فرقی با هم ندارن.آخه اینجا 9800GTX رو مقایسه کرده.البته نمی دونم 8800GT با 9800GT چقدر تفاوت داره.