مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

حالا برد من چند درصد از کارایی 9800GT رو میتونه ساپورت کنه؟
صفحه ی قبل هم گفتم هیچ ارتباطی با مین نداره و درصدی در کار نیست فقط اگه cpuـه خوبی هم داشته باشی دیگه حله.
سوپرا جان من 9800GTX+رو میگم.اخه سیامک میگه 230تومن .سیامک جان شما از کجا گرفتی .
Q6600چند شده کسی قیمت داره.
این 230 که گفتی قیمت 9800gtx بود ؟
قبلا هم گفتم 9800gtx به غیر از مدل zotac زیر 300 305 پیدا نمیشه حالا نمیدونم این 230 قیمت 9800gtx بوده یا نه.
q6600 هم من شنبه 214 تومن قیمت داشتم.

سوپرا جان من 9800GTX+رو میگم.اخه سیامک میگه 230تومن .سیامک جان شما از کجا گرفتی .
Q6600چند شده کسی قیمت داره.

من كه گفته بودم از خارج مي خوام بگيريم بعد برايم بيارن. :biggrin1: تازه گفتم 232 دلار :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:

راستي سوپرا جان مي دونم چند ماه پيش بهم گفته بودي بين EN9800GTX+ DK/HTDI/512M و EN9800GTX+/HTDP/512M مدل DK رو بهتر ميدوني مخصوصاً براي من كه مي خوام اور هم كنم تا به پاي سري TOP برسه ولي مي خوام بدونم توي اين فاصله چيزي درباره ي بد بودن دارك نايت شنيدي يا نه؟ :love:

منم خريدم ولي فعلاً نميرسه دستم :biggrin1:

2cmktjd.jpg

سلام حالتون خوبه؟
یه سوال حیاتی دارم می خوام 9800gt بگیرم. می خوام بدونم مادر بوردم که الان M2N-E asus هست ساپورتش می کنه؟ فقط می خوام بدونم جور در میاد یا نه؟ چون فعلا پول واسه مادربرد ندارم، ممنون اگه کمکم کنین

مادربردت ساپورت میکنه، کلا فرقی نمیکنه که کدوم کارتو بخری، فقط PCI-E باید باشه که کارتای جدید همشون هستن.

آقا یکی فرق بین این دوتا کارتو بگه
Xfx GeForce 9800 GT
Xfx GeForce 9800 GTX
من توش موندم
خب معلومه دیگه، کارتایی که پسوند GTX دارن از کارتایی که پسوند GT دارن و اسمشون هم همونه(یعنی سری 9800 مثلا) سریعتر و قویترن

سلام
با آمدن نسخه دوم شکافهای پی سی آی اِکسپرس، پشتیبانی از این شکاف تقریباً متوقّف شده، و در حدّ 7900 و 3000 رادئون باقی مونده.

و از خبرها بشنوید که با بالارفتن قیمت بلندگوهای لاجیتک، کرتیو و سایر رقبا بیشتر جلوه می کنند.
بازم اومدی اینجا اسپم میدی؟؟ ، صحبت بلندگو چه ربطی داره به این تاپیک؟؟!!
اگر می خوای واسه دوستت تبلیغات کنی اینجا جاش نیست، برای بار سوم.

سلام
اگه ميشه قيمت 8800 ultra , 9800 GTX , 9800 GX2 رو بگيد:biggrin1:
و يکسری توضيحات هم درباره اين سری جديد nVidia بدين.(همينايی که با 200 شروع ميشه!):biggrin1::biggrin1:

آخرین ویرایش:
یه راهنمایی بکنین 4850 بهتره یا 3870x2 ?

از نظر قیمت نگین کلا میخوان بدونم کدوم بهتره؟

بعد این شرکت connect3d خوبه کارتاش؟

آخرین ویرایش:
یه راهنمایی بکنین 4850 بهتره یا 3870x2 ?

از نظر قیمت نگین کلا میخوان بدونم کدوم بهتره؟

بعد این شرکت connect3d خوبه کارتاش؟
4850 حدودا 3-4 فريم قويتره. ولي تقريبا در يه حدن.
Connect3D هم برند خوبيه.

من كه گفته بودم از خارج مي خوام بگيريم بعد برايم بيارن. :biggrin1: تازه گفتم 232 دلار :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:

راستي سوپرا جان مي دونم چند ماه پيش بهم گفته بودي بين EN9800GTX+ DK/HTDI/512M و EN9800GTX+/HTDP/512M مدل DK رو بهتر ميدوني مخصوصاً براي من كه مي خوام اور هم كنم تا به پاي سري TOP برسه ولي مي خوام بدونم توي اين فاصله چيزي درباره ي بد بودن دارك نايت شنيدي يا نه؟
والا review ازش ندیدم ولی نشنیدم که کسی با این سری مشکلی داشته باشه چون چیز خاصی نداره فقط کولینگش تغییر کرده همین.
منم خريدم ولي فعلاً نميرسه دستم
خوب پس بالاخره رضایت دادی.:cheesygri
سلام
اگه ميشه قيمت 8800 ultra , 9800 GTX , 9800 GX2 ro begid:biggrin1:
و يکسری توضيحات هم درباره اين سری جديد nVidia بدين.(همينايی که با 200 شروع ميشه!):biggrin1::biggrin1:
8800ultra نوش نیست اگر هم باشه بین 320 تا 340 مایشه کلا سخت گیر میاد ، 9800gtx هم به غیر از مدل zotac که 260 تومنه بقیه برندا بین 310 تا 350 مایشونه ، 9800gx2 هم حدودا از 520 داره تا 600 تومن البته یه 1 یا 2 ماهی میشه که کم شده تو بازار.
9800gtx black edition xfx چجور کارتیه؟ اگه میشه یکی یه سری اطلاعات دربارش بده
کارت خوبیه :cheesygri این سری هم یجور نسخه ی اور شده ی 9800gtx هستش همونطور که از اسمش پیداست رنگش یدست مشگیه ، برو به این لینک مشخصاتشو ببین.

http://www.xfxforce.com/en-us/products/graphiccards/9series/9800GTX.aspx

سلام
اگه ميشه قيمت 8800 ultra , 9800 GTX , 9800 GX2 ro begid:biggrin1:
یه ویرایش میکردی این دو تا خط رو بد نبود،هم فارسی نوشتی هم فینگلیش،آخرشم معلوم نیس چی میخوای اصلا!!
کارت 8800 Ultra که از رده خارجه خیلی وقته،اما کارتای Geforce 260/280 نسل بعدی سری 9000 کارتای Nvidia هستن که قدرت پردازشی بیشتر ی دارن و حدود 50 درصد از کارتای سری 9000 قویترن،کارتای خوبین فقط قیمتشون اینجا هنوز بالاست اما با پایین اومدن قیمت، فروششون داره بیشتر میشه.

9800gtx black edition xfx چجور کارتیه؟ اگه میشه یکی یه سری اطلاعات دربارش بده
کارت Tuning شده از سری 9800GTX هست که فرکانساش بالاترن(فرکانس GPU برابر 760 مگاهرتز هست که 85 مگاهرتز بالاتره-فرکانس حافظه هم 2280 مگاهرتز هست)، اگر قیمتش مناسبه ارزش خرید داره.

آقا چند سوال داشتم:مدل مادربورد من P5PL2 است (P5PL2-E نيست) واسلات گرافيک آنPCI-e x16 است(PCI-e 2.0 راساپورت نمي کند) :
1-قوي ترين کارت گرافيکي که ساپورت مي کند چيست؟
2-آيا اين مادربورد کارت گرافيک asus-EAH4870x2/HTDI/2G راساپورت ميکند؟
اينهم مشخصات اين کارت گرافيک:
New Generation Dual GPU Solution for Best DX10.1
Gaming Performance

ASUS Exclusive Innovations

ASUS Features

Exclusive Tri-Fansink thermal solution (ASUS Design Board)

24°C cooler than reference design (ASUS Design Board)

New Generation Dual GPU Solution for DX10.1

Gigantic 2GB memory on board

ASUS Splendid:
Watching movies on PC is as good as on Top-of-the-line consumer television

ASUS Gamer OSD:
Real-time overclocking, benchmarking and video capturing in any PC game!

ASUS Video Security Online:
Keep an eye on your home at all times no matter where you are

ASUS Smart Doctor:
Your intelligent hardware protection and overclocking tool

Graphics GPU Features

ATI® Radeon® HD 4870X2

PCI Express & PCI Express 2.0 support

HDMI 1.3 Output: built-in multi-channel 7.1 surround audio over DVI-HDMI Adaptor

ATI CrossFireX™: Plug-and-play ATI CrossFireX technology with up to quad-GPU support.

Microsoft DirectX 10.1 and Shader Model 4.1 support

OpenGL®2.1 support

HDCP compliant

I/O Specifications
PCI-Express 2.0
HDTV-out
DVI * 2
D-Sub
HDMI
HDCP compliant

* All specifications are subject to change without notice. Please check with your supplier for exact offers. Products may not be available in all markets.
* PCB color and bundled software versions are subject to change without notice.
* Brand and product names mentioned are trademarks of their respective companies.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or