مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام حالتون خوبه؟
یه سوال حیاتی دارم می خوام 9800gt بگیرم. می خوام بدونم مادر بوردم که الان M2N-E asus هست ساپورتش می کنه؟ فقط می خوام بدونم جور در میاد یا نه؟ چون فعلا پول واسه مادربرد ندارم، ممنون اگه کمکم کنین

آقا من یک غلتی کردم این قطعات جدید را که از تهران گرفتم فکر کردم خودم می تونم اسمبل کنم حالا
که امروز رسیدن گیج شدم این قطعات من
cpu:q6600
motherboard: p5qc
vga:hd4850
power:Green 535a
حالا کسی هست که بتونه به من کمک کنه یا سایتی هست که آموزش داده باشه من چکار کنم

اینم عکس مادربرد من
2331_l.jpg

آخرین ویرایش:
سلام حالتون خوبه؟
یه سوال حیاتی دارم می خوام 9800gt بگیرم. می خوام بدونم مادر بوردم که الان M2N-E asus هست ساپورتش می کنه؟ فقط می خوام بدونم جور در میاد یا نه؟ چون فعلا پول واسه مادربرد ندارم، ممنون اگه کمکم کنین
نوع مادربورد به ساپورت كارت گرافيك هيچ ربطي نداره. (براي هزارمين بار) و فقط بايد مينتون pci e داشته باشه كه بره شما داره.
آقا یکی فرق بین این دوتا کارتو بگه
Xfx GeForce 9800 GT
Xfx GeForce 9800 GTX
من توش موندم
9800GTX بين 7 تا 10 فريم از GT قويتره و فرقشون كاملا محسوسه.

سلام حالتون خوبه؟
نوع و چیپ مین هیچ ارتباطی با نوع و مدل کارت گرافیک نداره میتونه هرچی باشه ، شما میتونی هر کارت pcie رو مینت بندازی.
آقا یکی فرق بین این دوتا کارتو بگه
Xfx GeForce 9800 GT
Xfx GeForce 9800 GTX
من توش موندم
منظورت از فرقشون دقیقا چیه ؟
آقا من یک غلتی کردم این قطعات جدید را که از تهران گرفتم فکر کردم خودم می تونم اسمبل کنم حالا
که امروز رسیدن گیج شدم این قطعات من
cpu:q6600
motherboard:p5qc
vga:hd4850
power:Green 535a
حالا کسی هست که بتونه به من کمک کنه یا سایتی هست که آموزش داده باشه من چکار کنم

اینم عکس مادربرد من
اسمبل سیستم کار ساده ای نیست و اینجوری نیست که بشه یه شب یاد گرفت ، بهتره بدی یکی برات ببنده حالا فروشگاه ، دوست ، آشنا یا........

من دیگه امروز می خوام برم بخرم. پستم رفت پایین دیده نشد. حدود قیمت 180 یه کارت گرافیک خوب می خوام. مدل و مارکشم بگید که دیگه عالی میشه.

من دیگه امروز می خوام برم بخرم. پستم رفت پایین دیده نشد. حدود قیمت 180 یه کارت گرافیک خوب می خوام. مدل و مارکشم بگید که دیگه عالی میشه.
من اون بالا به سوالت جواب دادم.
شما تا 180 بهتر از 8800gt و 9800gt گیرت نمیاد در کل من 9800gt رو پیشنهاد میکنم اگه بتونی xfx یا zotac پیدا کنی خوبه.

... کارت گرافیک AGP [...] تا چه سری هست ...

سلام

با آمدن نسخه دوم شکافهای پی سی آی اِکسپرس، پشتیبانی از این شکاف تقریباً متوقّف شده، و در حدّ 7900 و 3000 رادئون باقی مونده.

و از خبرها بشنوید که با بالارفتن قیمت بلندگوهای لاجیتک، کرتیو و سایر رقبا بیشتر جلوه می کنند.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or