مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام دوستان
نظرتون در مورد 5070، 9070 , 9070xt چیه؟
من همیشه nvdida داشتم اما این دو تا کارت amd هم به نظر خوب میان
---
و اینکه 970 zotac رو به نظرتون چقدر میشه قیمت گذاشت؟
9070xt

از هر نظر غوله نسبت به بقیه

در حد ۵۰۷۰ti قدرت داره

قیمتش هم حدود ۲۰۰ تا ۲۲۵ میلیونه

همون 9070xtبهترین انتخابه.
اگه تفاوت قیمت10.20تومن بود اره ارزش داشت بری سمت 5070ti ولی الان اختلاف ارزونترین مدل هاشون60.70تومنه دیگه تکلیف مشخصه.
با70تومن میشه خیلی کارای دیگه کرد که تاثیرش خیلی بیشتر از اون چند درصد برتری ری تری و درایور انویدیاست
اختلاف قیمتشون راحت ۱۰۰ میلیونه که میشه یک پردازنده تو مایه های 9800x3d خرید

یعنی بی غم ترین افراد کسایی هستن که می گن قیمت ها تا یکجایی گنجایش داره بعدش دیگه کسی زورش نمی رسه مجبورا ارزان کنن
قشنگ یادمه خالم می گفت خونه دیگه کشش قیمت بالای متری 20 تومن نداره الان شده متری 500 همان خونه
نخریدن برای زمانی هست که قیمت بالای قیمت جهانی هست نه زمانی که زیر قیمتش هست
زیر قیمتش هست یعنی بازار کساده باید سریعا خرید
زمانی که اس اس دی 4 ترابایت ساتا سامسونگ قیمت جدید می ده بالای 1000 دلار یعنی 4 ترا قیمت حدود 100 تومن یک فرصته نه اینکه فکر کنید نخرم ارزون می شه یا توافق می شه ارزون می شه
من رمی که 20 تومن بود نخریدم شد 40 خریدمش دیدم UDIMM هست به سیستم من نمی خوره گذاشتمش برای فروش چندین نفر برای یک میلیون ناز کردن فکر کردن چقدرم قدرتمند هستن که برای یک میلیون خرید نکردن. گفتم چند مدت دیگه می شه 100 من 40 فروختمش چند مدت بعد که الان بشه شده 240 تومن
عزیزان بازار تا چند سال دیگه همینه بدترم می شه که بهترم نمی شه اگر صبر عیوب دارید که هیچ اگر ندارید بجنبید تا پولش دارید

یعنی بی غم ترین افراد کسایی هستن که می گن قیمت ها تا یکجایی گنجایش داره بعدش دیگه کسی زورش نمی رسه مجبورا ارزان کنن
قشنگ یادمه خالم می گفت خونه دیگه کشش قیمت بالای متری 20 تومن نداره الان شده متری 500 همان خونه
زمانی که اس اس دی 4 ترابایت ساتا سامسونگ قیمت جدید می ده بالای 1000 دلار یعنی 4 ترا قیمت حدود 100 تومن یک فرصته نه اینکه فکر کنید نخرم ارزون می شه یا توافق می شه ارزون می شه
من رمی که 20 تومن بود نخریدم شد 40 خریدمش دیدم UDIMM هست به سیستم من نمی خوره گذاشتمش برای فروش چندین نفر برای یک میلیون ناز کردن فکر کردن چقدرم قدرتمند هستن که برای یک میلیون خرید نکردن. گفتم چند مدت دیگه می شه 100 من 40 فروختمش چند مدت بعد که الان بشه شده 240 تومن
عزیزان بازار تا چند سال دیگه همینه بدترم می شه که بهترم نمی شه اگر صبر عیوب دارید که هیچ اگر ندارید بجنبید تا پولش دارید
یجوری میگی انگار الان پولمون میرسه
چی بگیرم ۱۰۰ میلیون بدم واسه 5060؟
داداش قدرت خرید کلا صفره دیگه اصلا بحث قیمت نیست

• Sad
Reactions: Thundersky
قیمت ها تا قیامت گنجایش افزایش داره

اما نخریدن و تحریم کردن دهن بازاری ها رو صاف می کنه .

بازاری ها تجمع می کنن در مقابل مافیا و واردکننده ها زالوصفت

اینا زنجیروار تاثیر داره

مثل تحریم مردم در نخریدن محصولات میهن سر اون جریان ز ز آ . شرکت میهن به غلط کردن افتاده بود هی کلیپ بیرون می داد

اگه منتظرید کارت گرافیک (قیمت دلاری) بیاد پایین، این ویدیو رو ببینید.
کارت گرافیک تا زمانی که چین وارد نشه یا اینتل سنگین وارد نشه وضعش همینه
New normal رو شاهد هستیم

امیدوارم ماشین لیتوگرافی چین به مرحله تولید انبوه برسه بزنه منوپولی این نکبت ها رو خراب کنه

یجوری میگی انگار الان پولمون میرسه
چی بگیرم ۱۰۰ میلیون بدم واسه 5060؟
داداش قدرت خرید کلا صفره دیگه اصلا بحث قیمت نیست
من اصلا روی سخنم با کسی که نداره یا قصدش نداره نیست کسی که قصدش جدیه پولشم داره می شینه پای تحلیل منقلی ها براش می شه حسرت
من دیگه الان پی سی توصیه نمی کنم کنسول خیلی به صرفه تره با اینکه پی سی خوب پورشه 911 با بوگاتی هست اما کنسولم ماکسیما کرولا کمری محسوب می شه چیزه بدی نیست
کساییم هستن توی همین شرایط 2 میلیارد 3 میلیارد سیستم بستن نوش جونشون

به نظرم اوضاع بازار جهانی حالا حالاها درست نمیشه ابرتورم خودمون هم بهش اضافه کن دیگه خرید سیستم برا90درصد مردم داره غیر ممکن میشه.
اگه واقعا لازم دارید هرچی گیرتون اومد بگیرید صبرکردن اشتباهه پول خرید سیستم رو فقط سیستم بخرید حتی دست دوم و پایین رده، بعدا ارتقا بدین با خرید دلار و طلا و..گرونی سیستم جبران نمیشه.
شما اگه دی ماه پول5070tiرو طلا و دلار پس انداز میکردین الان پول حتی یه 5060tiهم نداشتین. دست دومم همینطور من خودم دی پارسال برا خواهر زاده ام 3070گرفتم 30تومن الان 60.70تومنه با پس نداز طلا و دلار الان باید 2060سوپر میگرفتم.
دیگه اوضاع رم که خیلی بدتره

به نظرم اوضاع بازار جهانی حالا حالاها درست نمیشه ابرتورم خودمون هم بهش اضافه کن دیگه خرید سیستم برا90درصد مردم داره غیر ممکن میشه.
اگه واقعا لازم دارید هرچی گیرتون اومد بگیرید صبرکردن اشتباهه پول خرید سیستم رو فقط سیستم بخرید حتی دست دوم و پایین رده، بعدا ارتقا بدین با خرید دلار و طلا و..گرونی سیستم جبران نمیشه.
شما اگه دی ماه پول5070tiرو طلا و دلار پس انداز میکردین الان پول حتی یه 5060tiهم نداشتین. دست دومم همینطور من خودم دی پارسال برا خواهر زاده ام 3070گرفتم 30تومن الان 60.70تومنه با پس نداز طلا و دلار الان باید 2060سوپر میگرفتم.
دیگه اوضاع رم که خیلی بدتره
دقیقا همین طوره من 3070 تی ای خریدم 2 سال پیش 17 میلیون فروختمش 44 پول گداشتم روش یه 5060 تی ای خریدم 70 میلیون یک هفته بعد شد 100 میلیون تقریبا 6 ماه پیش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or