مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

5070ti وحشتناک گرون شده واقعا زورم میاد 300 میلیون بدم برا کارت؛ همین فروردین 180 بود
همین سر ray tracing و dlss شک دارم وگرنه طبق بنچمارک هایی که دیدم 9070xt تو native در حد 5070ti بود.

یعنی خیلی بدتره 5070 به نظرتون؟ من اصلا به amd فکر نمیکردم ولی تو بازار ایران 5070 رو خیلی تخیلی دارن قیمت میدن
سر همین به نظرم amd به صرفه تره
---
سایت مطمئنی میشناسید برای خرید؟
یه چند صفحه پیش دوستان در مورد آترین کالا پرسیده بودن
که @Persia Tech تاییدشون کرده بود فکر کنم
قیمت هاشون حدودا 30 میلیون پایین تره از باقی جاها...
چیه قضیه اش چطوریه؟ از بانه میارن چطور ارزون تر میوفته؟ گمرک نمیخوره؟
AMD الویت نزار
درایورهاش تعطیلن

• Sad
Reactions: a2010
همون 9070xtبهترین انتخابه.
اگه تفاوت قیمت10.20تومن بود اره ارزش داشت بری سمت 5070ti ولی الان اختلاف ارزونترین مدل هاشون60.70تومنه دیگه تکلیف مشخصه.
با70تومن میشه خیلی کارای دیگه کرد که تاثیرش خیلی بیشتر از اون چند درصد برتری ری تری و درایور انویدیاست

سلام
راضی این ازش؟
با چه رزولوشنی؟ عملکرد rt اش چطوره؟
fsr چی به درد میخوره نسخه جدیدش؟
من ابان 9070XT خریدم بزار خیالت رو راحت کنم، اگه میخوای AMD بخری باید ری تریسینگ رو فراموش کنی. اکثر مشکلات درایور هم برای همینه، هر وقت ری تریسینگ رو خاموش کردم تمام مشکلاتم حل شده.
FSR نسخه 4ش فوق العاده هست ولی گیمای کمی ساپورت میکنن، البته 9070XT اصلا اپسکیل لازم نداره، من رو 2k همه چیو میزارم بالا نیتیو بازی میکنم، هیچ مشکلی تو هیچ گیمی نداشتم فقط میگم ری تریسینگ بزنی اذیت میکنه اونم نه که همه جا زورش نرسه، خیلی جاها زورش میرسه ولی کرش میکنه گیم اذیت میکنه.
از خریدم ۱۰۰ درصد راضیم، واقعا ری تریسینگ چیز اور ریتدی هست دیگه اینکه ۶۰-۷۰ میلیون بخوای بدی براش که اصلا خیلی کار بیخودیه.
پیشنهاد اخرم اینه، اگه کار های زیادی با پیسی انجام میدی برنامه های مختلف استفاده میکنی AMD نگیر، اگه استفاده اصلیت گیمه AMD بگیر سیپیو هم AMD بگیر ، برای گیم خداس AMD.

سلام
راضی این ازش؟
با چه رزولوشنی؟ عملکرد rt اش چطوره؟
fsr چی به درد میخوره نسخه جدیدش؟

من کاملا راضی هستم و سوای گیم با آنریل انجین و یه سری نرم افزار دیگه هم کار میکنم مشکل خاصی نداشتم :yes:

اینم در نظر بگیر بعضی مشکلات ربطی به AMD نداره و اون نرم افزار مشکل داره:Wallbash:

من روی 2k و 1080 بازی میکنم و فریم ریت در حدی هست نیازی به fsr نداشته باشی :Sniper:

در کل تو رنج قیمت که داره هیچ گرافیک در حدش نیست حالا اینکه مثلا 30 درصد پول بیشتر بدی بعد توی 5 تا دونه بازی 10-15 درصد عملکرد بهتر بگیری از نظر من منطقی نیست:Whistling:

چرا بابا من انویدیا رو نگاه میکنم خیلی خوبه از این فریم مصنوعی ها خیلی بهتره
آش دهن‌سوزی نیست. من چند ماه RTX 5070 داشتم و کاملا واضحه لیتنسی بالاست فقط برای کسی که از بیرون می‌بینه جذابه. ۱۰۰ فریم نیتیو شرف داره به ۲۴۰ فریم با 3x MFG.

آش دهن‌سوزی نیست. من چند ماه RTX 5070 داشتم و کاملا واضحه لیتنسی بالاست فقط برای کسی که از بیرون می‌بینه جذابه. ۱۰۰ فریم نیتیو شرف داره به ۲۴۰ فریم با 3x MFG.
این برای انلاین خب معلومه بدرد نمیخوره
بازی های سینگل خوبه گوستینگ خیلی کمتری نسبت به بقیه برنامه داره

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
بنده ۹۰۷۰xt دارم چندین ماهه براحتی همه بازی ها رو میاره روان و عالی روی 2k بدون کوچکترین مشکلی
ریتریسینگ هم من استفاده میکنم فوق العاده روون اجراش میکنه
دیگه گذشت اون زمان های قدیم که گرافیک های amd بهینه نبودن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or