مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

قیمت کارت گرافیک Zotac 9800GT HDMI حدود 185000 تومان هست.
جالبه.
من ارزونترينشو كه ديدم مال Inno3d بود با قيمت 210 تومن.
بهترین برد کارتای گرافیک چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بهتري يا بدتري نداريم. همشون يه قدرت دارن.
فقط بعضياشون سابقه ي بيشتري دارن و به قولي معتبرترن. بعضياشونم يه چيزهاي اضافي (مثل برنامه ي كنترل دما يا اوركلاك) ميزارن. مثل Asus,Giga....
قيمتشونم بيشتر گارانتيش مشخص ميكنه.

Zotac 9800GT AMP 512MB

اینم یک Review از کارت گرافیک ZOTAC 9800GT AMP 512MB توسط سایت Techpowerup

مشخصات فنی:
Shader units : 112
ROPs : 16
GPU : G92
Memory Size : 512MB
Memory Bus Width : 512bit
Core Clock : 700Mhz
Memory Clock : 2000MHz

خوب بریم سراغ تست ها:
اما قبل از اوون شاید همتون این سوال رو دارید که فرق اصلی این کارت با 8800GT در چی هست.
این کارت دارای پردازنده فیزیک شرکت AGEIA را بوده و بعد از اوون از تکنولوژی Hybrid Power استفاده می کند که مهم ترین تفاوت های این دو کارت با هم هستند.

3D Mark 2006 :

Call Of Duty 4 :

Company Of Hero :

Crysis :

Stalker :

World in Conflict :

این در حالت اورکلاک به فرکانس نهایی 761MHz برای هسته و 2192Mhz دست پیدا می کند:

دمای این کارت در حالت اورکلاک به 76 درجه می رسد که دمای قابل قبولی به حساب میاد:

در پایان هم جایزه سایت TechPowerUp برای این کارت گرافیک

آخرین ویرایش:
اینم یک Review از کارت گرافیک ZOTAC 9800GT AMP 512MB توسط سایت Techpowerup

خوب بریم سراغ تست ها:
اما قبل از اوون شاید همتون این سوال رو دارید که فرق اصلی این کارت با 8800GT در چی هست.
این کارت دارای پردازنده فیزیک شرکت AGEIA را بوده و بعد از اوون از تکنولوژی Hybrid Power استفاده می کند که مهم ترین تفاوت های این دو کارت با هم هستند.
اینجا رو با سایت اختصاصی برند Zotac اشتباه گرفتی دوست عزیز!،1 صفحه رو پر کردی با تبلیغات کارت ...، واسه بررسی هم کافی بود فقط یه لینک از اون مقاله بزاری یا یکی از اون مقایسه ها رو نشون بدی.
اگر می خوای تبلیغات کنی بهتره بری بخش فروشگاه تاپیک بزنی،اینجا تاپیک مشاوره هست.

در ضمن هم کارت 8800 و هم کارت 9800 از PhySx پشتیبانی می کنند،فرق اصلی 8800 با 9800 فقط فرکانس بیشتر تراشه ی 9800 هست.

آخرین ویرایش:
اینجا رو با سایت اختصاصی برند Zotac اشتباه گرفتی دوست عزیز!،1 صفحه رو پر کردی با تبلیغات کارت ...، واسه بررسی هم کافی بود فقط یه لینک از اون مقاله بزاری یا یکی از اون مقایسه ها رو نشون بدی.
اگر می خوای تبلیغات کنی بهتره بری بخش فروشگاه تاپیک بزنی،اینجا تاپیک مشاوره هست.

در ضمن هم کارت 8800 و هم کارت 9800 از PhySx پشتیبانی می کنند،فرق اصلی 8800 با 9800 فقط فرکانس بیشتر تراشه ی 9800 هست.
اولا که در خواست review شده و به هر حال در review برند معرفی میشه.
دوم اینکه فرق این دو کارت در فرکانس نیست و فقط در physx و hybrid power هست.
من در این سایت اینقدر قدیمی هستم که قوانین رو بدونم و کاربر فعال بخش کارت گرافیک بودم.
از دوستان خواستی بپرس قدیمی تر هستند.
اطلاعات بنده در موردش خطا وجود ندارد.... حالا بماند.
از ای 600 تا پست که می بینی 200 تاش review هست یک سرچ با اسم من بکنی متوجه میشی;)

آخرین ویرایش:
دوستان بین 9600 جی تی و 9800 جی تی کدوم رو پیشنهاد میکنند تا اون جایی که من میدونم قیمت هر دوش نزدیک به هم وحول و حوش 200 تومنه پس چون قیمتش مساوی هست ایا کارای شم مساوی هست یا نه؟

Farshidstar2012
مرسی بابت review.;)
هرچی تو نت گشتم یه ریویوی درست و درمون ازش پیدا نکردم.
فقط این Zotac شما مثل اینکه خیلی قابل اورکلاک نیست!
بعد رابطش هم 256 بیته!

آخرین ویرایش:
اولا که در خواست review شده و به هر حال در review برند معرفی میشه.
دوم اینکه فرق این دو کارت در فرکانس نیست و فقط در physx و hybrid power هست.
من در این سایت اینقدر قدیمی هستم که قوانین رو بدونم و کاربر فعال بخش کارت گرافیک بودم.
از دوستان خواستی بپرس قدیمی تر هستند.
اطلاعات بنده در موردش خطا وجود ندارد.... حالا بماند.
از ای 600 تا پست که می بینی 200 تاش review هست یک سرچ با اسم من بکنی متوجه میشی;)
یه سر به سایت Nvidia بزنی هم بد نیست خوب،منم مثل شما به قوانین واقفم و می دونم که بررسی یه کارت شامل برند هم میشه ،اونا که شما ترجمه کردی صرفا مشخصات تبلیغاتی کارت 9800 هست و مشخصات فنی رو کامل در بر نمیگیره.
بازم میگم ،همه ی کارتهای سری 8000 به بالا PhySx رو ساپورت دارند،اینو بقیه ی دوستان هم می دونن

میتونی اینجا توی سایت Nvidia لیست کارتای PhySx Support رو ببینی که خیالت راحت شه ،راجبشون هم زیاد صحبت کردیم، خیلی قبل تر از اینا ،خودمم پستای مربوط به توضیح و بررسی PhySx و Cuda رو دادم،می تونی پیدا کنی...
فرق اصلیشون هم فقط در فرکانس هست،Hybrid Power هم فقط روی چیپ ست های خاص Nvidia ساپورت میشه و خیلی کاربردی نیست.

دوستان بین 9600 جی تی و 9800 جی تی کدوم رو پیشنهاد میکنند تا اون جایی که من میدونم قیمت هر دوش نزدیک به هم وحول و حوش 200 تومنه پس چون قیمتش مساوی هست ایا کارای شم مساوی هست یا نه؟

این کارتا هم از نظر ساختار و هم راندمان خیلی فرق می کنن،اگر قیمتشون یکی باشه 9800 حتما ارجح تر هست ،چیپ 9600 تعداد Shader هاش 64 هست، اما 9800 تعداد Shader هاش 112 تاس که خیلی بهتر و قویتر کار می کنه.

مرسی بابت review.;)
هرچی تو نت گشتم یه ریویوی درست و درمون ازش پیدا نکردم.
فقط این Zotac شما مثل اینکه خیلی قابل اورکلاک نیست!
بعد رابطش هم 256 بیته!

دوست عزیز، همه ی کارتهای 9800GT رابط حافظشون 256 بیت هست، این مختص یه برند خاص نیست، این کارت هم به اندازه ی کافی اور شده، دیگه می خوای چیکارش کنی که میگی قابل اور نیست؟؟! ،این مدل هم توی 9800GT ها جزء بهترین هاست پس اینقد وسواس نکن.

آخرین ویرایش:
سلام آقا رامین ...
خسته نباشید ....
یه مدل کارت گرافیک تو قیمت 100 تومن معرفی میکنید ؟
مشخصات دقیقشو اگه بدید ممنون میشم ...
چون میخوام امروز بخرم ... .
ممنون !!
در مورد ATi HD 3650 DDR 2 هم نظرتون رو بگید ممنون میشم !
این رو میخوام بخرم ... .
سلام عزیز
تا 100 تومن حالا یه 10 15 تومن بالاتر من 9500gt gddr3 رو پیشنهاد میکنم حدودا 118 تا 125 تومن مایشه و از نظر کارایی بین 8600gt و 8600gts قرار میگیره.
در مورد 3650 هم میشه گفت که کاراییش در حد 8600gt حالا تو یه بازی بالاتر و تو یه بازیه دیگه پایینتر در کل من همون 9500gt رو پیشنهاد میکنم.
بهترین برد کارتای گرافیک چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بهتر یا بدتر نداریم همشون خوبن.
خوب کاملا مشخصه 9800gt سرتره بنچاشو ببینی خودت متوجه میشی.
از نظر قیمت هم 9600gt الان از 170 داره تا 200 و 9800gt هم از 215 داره تا 230 تومن.

آخرین ویرایش:
قیمت کارت گرافیک Zotac 9800GT HDMI حدود 185000 تومان هست.
قیمت 9800gt amp چنده؟؟
راستی connect 3d 4870 هنوز 340 تومنه؟ آخه من زیره 360 تومن پیدا نکردم؟
اگه میشه چند تا از نماینگی های برین رو معرفی کنین؟
9800gt رو کلا بازار رضا و ایران یکشنبه 4 تا مغازه هم نداشتن :confused:اونم با قیمت 190 تومن:confused:
amp رو اصلا هیچ جایی ندیدم:confused:

این 9400GT چیه تو بازار پر شده؟ قدرتش در چه حدیه ؟ یکشنبه 95 درصد مغازه های بازار رضا داشتن:eek: در حالیکه 50 درصدشون 4850 نداشتن:eek:
راستی تو سایت TOMBS تبلیغات 8800 ULTRA با برند BFG فقط 199 دلار بود:eek: مساوی 4850 :eek:
ددر این صورت کاملا قابل رقابت با 4850 هست.:cool:
این طور که معلومه از وضعیت رقابت بین NVIDIA و ATI از طریق بازار ایران اصلا چیزی نمیشه فهمید و قضاوت کرد:evil:

این 9400GT چیه تو بازار پر شده؟ قدرتش در چه حدیه ؟ یکشنبه 95 درصد مغازه های بازار رضا داشتن:eek: در حالیکه 50 درصدشون 4850 نداشتن:eek:
راستی تو سایت TOMBS تبلیغات 8800 ULTRA با برند BFG فقط 199 دلار بود:eek: مساوی 4850 :eek:
این طور که معلومه از وضعیت رقابت بین NVIDIA و ATI از طریق بازار ایران اصلا چیزی نمیشه فهمید و قضاوت کرد:evil:
اگر قصد خرید این کارت را داری حتما با شرکت تماس بگیر تا راهنمایت کنند برای خرید از نمایندگی.
چون تعداد این کارت الان محدود هست خیلی سریع تمام میشه.
اینم لینک:
http://barin-tech.com/pe/نمایندگی-ها.html
منتظر قیمت های پایین تر هم باش همین الان می تونی ZOTAC 9800GTX+ 512MB رو بگیری 285.000 تومان.

این کارت با سرعتی که داره اصولا برای بازی طراحی نشده ،قدرتشم خیلی کمه، حتی به درد رزولوشن های 1024*768 هم نمی خوره،فقط به درد پخش MultiMedia و فیلمای HD می خوره.
برای بازی 9500GT رو هم نمیشه پیشنهاد کرد، چه برسه به 9400.
CoD_4.jpg

8800Ultra رو هم مطمئن باش نمی تونی اینجا با این قیمتا پیدا کنی،قیمت این قبیل کارتای لوکس تو بازار ما خیلی پایین نمی آن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or