185 !!!!!قیمت کارت گرافیک Zotac 9800GT HDMI حدود 185000 تومان هست.
9800 GT PLUS?
جالبه.قیمت کارت گرافیک Zotac 9800GT HDMI حدود 185000 تومان هست.
بهتري يا بدتري نداريم. همشون يه قدرت دارن.بهترین برد کارتای گرافیک چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اینجا رو با سایت اختصاصی برند Zotac اشتباه گرفتی دوست عزیز!،1 صفحه رو پر کردی با تبلیغات کارت ...، واسه بررسی هم کافی بود فقط یه لینک از اون مقاله بزاری یا یکی از اون مقایسه ها رو نشون بدی.اینم یک Review از کارت گرافیک ZOTAC 9800GT AMP 512MB توسط سایت Techpowerup
خوب بریم سراغ تست ها:
اما قبل از اوون شاید همتون این سوال رو دارید که فرق اصلی این کارت با 8800GT در چی هست.
این کارت دارای پردازنده فیزیک شرکت AGEIA را بوده و بعد از اوون از تکنولوژی Hybrid Power استفاده می کند که مهم ترین تفاوت های این دو کارت با هم هستند.
اولا که در خواست review شده و به هر حال در review برند معرفی میشه.اینجا رو با سایت اختصاصی برند Zotac اشتباه گرفتی دوست عزیز!،1 صفحه رو پر کردی با تبلیغات کارت ...، واسه بررسی هم کافی بود فقط یه لینک از اون مقاله بزاری یا یکی از اون مقایسه ها رو نشون بدی.
اگر می خوای تبلیغات کنی بهتره بری بخش فروشگاه تاپیک بزنی،اینجا تاپیک مشاوره هست.
در ضمن هم کارت 8800 و هم کارت 9800 از PhySx پشتیبانی می کنند،فرق اصلی 8800 با 9800 فقط فرکانس بیشتر تراشه ی 9800 هست.

یه سر به سایت Nvidia بزنی هم بد نیست خوب،منم مثل شما به قوانین واقفم و می دونم که بررسی یه کارت شامل برند هم میشه ،اونا که شما ترجمه کردی صرفا مشخصات تبلیغاتی کارت 9800 هست و مشخصات فنی رو کامل در بر نمیگیره.اولا که در خواست review شده و به هر حال در review برند معرفی میشه.
دوم اینکه فرق این دو کارت در فرکانس نیست و فقط در physx و hybrid power هست.
من در این سایت اینقدر قدیمی هستم که قوانین رو بدونم و کاربر فعال بخش کارت گرافیک بودم.
از دوستان خواستی بپرس قدیمی تر هستند.
اطلاعات بنده در موردش خطا وجود ندارد.... حالا بماند.
از ای 600 تا پست که می بینی 200 تاش review هست یک سرچ با اسم من بکنی متوجه میشی![]()
دوستان بین 9600 جی تی و 9800 جی تی کدوم رو پیشنهاد میکنند تا اون جایی که من میدونم قیمت هر دوش نزدیک به هم وحول و حوش 200 تومنه پس چون قیمتش مساوی هست ایا کارای شم مساوی هست یا نه؟
مرسی بابت review.
هرچی تو نت گشتم یه ریویوی درست و درمون ازش پیدا نکردم.
فقط این Zotac شما مثل اینکه خیلی قابل اورکلاک نیست!
بعد رابطش هم 256 بیته!
سلام عزیزسلام آقا رامین ...
خسته نباشید ....
یه مدل کارت گرافیک تو قیمت 100 تومن معرفی میکنید ؟
مشخصات دقیقشو اگه بدید ممنون میشم ...
چون میخوام امروز بخرم ... .
ممنون !!
در مورد ATi HD 3650 DDR 2 هم نظرتون رو بگید ممنون میشم !
این رو میخوام بخرم ... .
بهتر یا بدتر نداریم همشون خوبن.بهترین برد کارتای گرافیک چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب کاملا مشخصه 9800gt سرتره بنچاشو ببینی خودت متوجه میشی.دوستان بین 9600 جی تی و 9800 جی تی کدوم رو پیشنهاد میکنند تا اون جایی که من میدونم قیمت هر دوش نزدیک به هم وحول و حوش 200 تومنه پس چون قیمتش مساوی هست ایا کارای شم مساوی هست یا نه؟
قیمت 9800gt amp چنده؟؟قیمت کارت گرافیک Zotac 9800GT HDMI حدود 185000 تومان هست.
در حالیکه 50 درصدشون 4850 نداشتن
مساوی 4850

اگر قصد خرید این کارت را داری حتما با شرکت تماس بگیر تا راهنمایت کنند برای خرید از نمایندگی.این 9400GT چیه تو بازار پر شده؟ قدرتش در چه حدیه ؟ یکشنبه 95 درصد مغازه های بازار رضا داشتندر حالیکه 50 درصدشون 4850 نداشتن
راستی تو سایت TOMBS تبلیغات 8800 ULTRA با برند BFG فقط 199 دلار بودمساوی 4850
![]()
ددر این صورت کاملا قابل رقابت با 4850 هست.
این طور که معلومه از وضعیت رقابت بین NVIDIA و ATI از طریق بازار ایران اصلا چیزی نمیشه فهمید و قضاوت کرد![]()
این کارت با سرعتی که داره اصولا برای بازی طراحی نشده ،قدرتشم خیلی کمه، حتی به درد رزولوشن های 1024*768 هم نمی خوره،فقط به درد پخش MultiMedia و فیلمای HD می خوره.این 9400GT چیه تو بازار پر شده؟ قدرتش در چه حدیه ؟ یکشنبه 95 درصد مغازه های بازار رضا داشتندر حالیکه 50 درصدشون 4850 نداشتن
راستی تو سایت TOMBS تبلیغات 8800 ULTRA با برند BFG فقط 199 دلار بودمساوی 4850
![]()
ددر این صورت کاملا قابل رقابت با 4850 هست.
این طور که معلومه از وضعیت رقابت بین NVIDIA و ATI از طریق بازار ایران اصلا چیزی نمیشه فهمید و قضاوت کرد![]()