مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

؟

با سلام

دوستان من تازگی یه کارت 4870 Club خریدم ولی تو گیمای مختلف خیلی راضیم نمیکنه مثلا" تو crysis رو تنظیمات high (تو xp ) خیلی اشیا تو صحنه به تدریج ظاهر میشن ویا وقتی دوربینو میچرخونی یه لحظه گیر میکنه(حتی وقتی با نرم افزار overdrive که تو خود ATI Catalyst هست gpu clock رو به 780mhz و memory clock رو به 1090mhz افزایش دادم ) ویا کلا این مشکل ظاهر شدن تدریجی اشیا تو بازیهای دیگه هم دیده میشه حتی تو بازی قدیمی مثل most wanted ویا مثلا " تو حرکتها تو تصویر یه خطهایی تو تصویر میافته مثلا" تو gears of war این حالت بیشتر دیده میشه البته قبلا" یکی از دوستان راهنمایی کرده بود در مورد فعال کردن v sync ولی با فعال کردن اونم مشکل بر طرف نشد

حقیقتش یکم نگران شدم که شاید کارته مشکلی داشته باشه یا شاید با سیستم من جور نیست یا شاید من تنظیماتشو درست اجرا نمیکنم درضمن درایورم هم 8-9 هست اگه میشه راهنمایی کنید .(ممنون)

m/b:p p5b asus
ram :2*1gb 667
cpu:p pentium d 3.0ghz 4m cache
power: 650w coolermaster

آخرین ویرایش:
سلام من هم کارت گرافیک 4850 گرفتم تو بازی کریسیس وار . وقتی دوربینو میچرخونی یه لحظه گیر میکنه
من با آخرین رزلیشن و very high بازی می کنم .
یه مشکل دیگه ای هم هست که تو ویندوز بعضی وقتا صفحه سیاه میاد و میره. درایور کارت جدید رو هم
دانلود کردم . ورژن 9.9 درست نشد.
asus.p5ld2 deluxe
cpu:3 full
ram: 2 gb
power: 530 green

در حال حاضر قیمت 3850چنده؟
بین 155 تا 180 تومن.
سلام.من گرافيك sapphre 4870 512 گرفتم.دو تا سوال داشتم :
اول اينكه درايور كارتم از چه سايتي بگيرم ؟
دوم اينكه چه سايتي واسه مقايسه كارت گرافيك هست ؟
واسه درایور باید بری به این لینک :

http://ati.amd.com/support/driver.html

تا دلت بخواد سایت واسه مقایسه کارت هست ولی واسه اینکه راحت تر ببینی برو toms.

با سلام

دوستان من تازگی یه کارت 4870 Club خریدم ولی تو گیمای مختلف خیلی راضیم نمیکنه مثلا" تو crysis رو تنظیمات high (تو xp ) خیلی اشیا تو صحنه به تدریج ظاهر میشن ویا وقتی دوربینو میچرخونی یه لحظه گیر میکنه(حتی وقتی با نرم افزار overdrive که تو خود ATI Catalyst هست gpu clock رو به 780mhz و memory clock رو به 1090mhz افزایش دادم ) ویا کلا این مشکل ظاهر شدن تدریجی اشیا تو بازیهای دیگه هم دیده میشه حتی تو بازی قدیمی مثل most wanted ویا مثلا " تو حرکتها تو تصویر یه خطهایی تو تصویر میافته مثلا" تو gears of war این حالت بیشتر دیده میشه البته قبلا" یکی از دوستان راهنمایی کرده بود در مورد فعال کردن v sync ولی با فعال کردن اونم مشکل بر طرف نشد

حقیقتش یکم نگران شدم که شاید کارته مشکلی داشته باشه یا شاید با سیستم من جور نیست یا شاید من تنظیماتشو درست اجرا نمیکنم درضمن درایورم هم 8-9 هست اگه میشه راهنمایی کنید .(ممنون)

m/b:p p5b asus
ram :2*1gb 667
cpu:p pentium d 3.0ghz 4m cache
power: 650w coolermaster
مشكل شما در وحله اول CPU هست ! بعدشم اگر تو ويندوز ويستا بازي ميكنيد 3GB رم نياز داريد كه بتونيد نتيجه مطلوب بگيريد البته نه همه بازيها ! براي بازيهاي سنگين مثل Crysis

سلام من هم کارت گرافیک 4850 گرفتم تو بازی کریسیس وار . وقتی دوربینو میچرخونی یه لحظه گیر میکنه
مشكل شما هم از CPU هست ! براي گرفتن كارايي كامل بايد حداقل Dual Core CPU داشته باشيد

در مورد بازي Warhead هم نسبت به Crysis رم بيشتري رو اشغال ميكنه و اين فريز هاي چند ثانيه كه ميگيد احتمالا از رم هست

کمک

[
اين فريز هاي چند ثانيه كه ميگيد احتمالا از رم هست[/QUOTE]

یعنی چی؟؟؟؟؟؟
مشکل از رم هست . یعنی رم من مشکل داره؟؟؟؟؟؟؟
یا فقط رم من با 4850 مشکل داره .
چون از وقتی 4850 گرفتم اینجوری شده.

با سلام

کارت شما هیچ مشکلی نداره! ، اینایی که گفتی ربطی به کارت ندارن
در مورد Crysis و ظاهر شدن تدریجی مربوط به برد دید یا View Range هست که هر چی رم کارت کمتر باشه این مورد بیشتر میشه، چرخوندن دوربین هم در مورد Post Proccessing هست که افکت سنگینیه و پردازش بالایی می خواد.

Gears of War رو هم اگر در مد DX10 اجرا کنی V sync ش غیر فعال میشه و اون برشها پیش میاد.

یه مشکل دیگه ای هم هست که تو ویندوز بعضی وقتا صفحه سیاه میاد و میره.

این مورد هم طبیعیه ،بهتره با Veryhigh بازی نکنی، افت فریم زیاد پیش میاد واست.

ویدیو های زیادی ار بازی های مختلف که با 4870 شدن شدن توی سایت Youtube هست
CPU شما ضعیف هست روی چه رزلویشنی بازی می کنید ؟

دوستان 4870 یک گیگ با 512 تفاوت کارایی اش در چه حد هست ؟
من سفارش دادم گفتن هر دو نوع هست اگر تفاوتشون ارزش داره بگم 1 گیگ رو بفرستن

آخرین ویرایش:
اصولا سایت لیون هر چند وقت یکبار یکسری مطالب رو جمع آوری می کنه و یا انتخابی کپی می کنه واسمش رو بررسی میزاره.

وگرنه از نظر تخصصی مواردی که به عنوان ملاک مقایسه بین 2 برند ، اون هم بدون توجه به مدلی خاص مقایسه بشن، از بیخ و بن فاقد ارزش علمی هستند ، هر چند که بعضی از مطالبش درست باشه اما ملاک مقایسه بین برند ها نیست.

تفاوت بین GTX 9800+ و 4850 هم اونقدر زیاد نیست که سرش بحث کنید، فقط اینجا بحث قیمته که اختلافشون زیاده.

خب مگه من چچچچچچچچچچچچچچچي گفتم؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! :laughing: :biggrin1:

منم گفتم قيمت جهانيشون كه يكي هست. اگه توي ايران هم يكي بشه وقتي اختلاف كاراييشون زياد نيست آدم GForce مي خره ديگه... :laughing:

خب مگه من چچچچچچچچچچچچچچچي گفتم؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! :laughing: :biggrin1:

منم گفتم قيمت جهانيشون كه يكي هست. اگه توي ايران هم يكي بشه وقتي اختلاف كاراييشون زياد نيست آدم GForce مي خره ديگه... :laughing:
علاقه ي شديد شما رو نسبت بهGeforce تحسين ميكنم.:biggrin1:
ميشه بگيد چرا؟
من نميگم بريم Ati بخريد فقط ميخوام بدونم شما بنا بر چه دليلي اين حرفو ميزنيد؟
البته نظرتون محترمه فقط خوشحال ميشم دليلشو بدونم.

علاقه ي شديد شما رو نسبت بهGeforce تحسين ميكنم.:biggrin1:
ميشه بگيد چرا؟
من نميگم بريم Ati بخريد فقط ميخوام بدونم شما بنا بر چه دليلي اين حرفو ميزنيد؟
البته نظرتون محترمه فقط خوشحال ميشم دليلشو بدونم.

يعني شما قبول ندارين در كل (از لحاظ خرابي، كيفيت، طول عمر...) GForce از ATI بهتره؟؟؟!!!!!!
همين حرارت بالا باعث كاهش طول عمر ميشه.

كسي HD4850 IceQ 4 با گارانتي معتبر سراغ نداره؟ كجا؟ چند؟
ليون كامپيوتر ميده 263 تومن ولي خب آدم از گارانتيش ميترسه.
میگن کولینگ سیس هم his رو گارانتی میکنه دقیق نمیدونم.
به نظرتون GTX260بگیرم بهتره یا4870X2?
gtx260 که هیچ gtx280 هم قابل مقایسه با 4870x2 نیست نه از نظر قیمت و نه از نظر کارایی 260 رو باید با 4870 مقایسه کنی که بدون شک 4870 سرتره.

يعني شما قبول ندارين در كل (از لحاظ خرابي، كيفيت، طول عمر...) GForce از ATI بهتره؟؟؟!!!!!!
همين حرارت بالا باعث كاهش طول عمر ميشه.
نه قبول ندارم.
هر دو كارتها از كيفيت بالايي برخوردارن.
فقط 4850 كمي مشكل گرمايي داره. شما چطور ميگي كلا ati مشكل داره.
من 6 سال پيش يه 128 Geforce داشتم كلي داغ ميكرد. نزديك 80 درجه بود دماش.
هميشه كه يه شركت بهتر نيست.
تا قبل از سريه ati 3000 انويديا يكه تاز بود. ولي تو سريه 3000 ati تونست خودشو به انويديا برسونه و الان هم بالا زده.
تا اون موقع هم فقط انويديا پيشنهاد ميشد. تو نسل قبل كارتها هم باز بيشتر سريه 8 پيشنهاد ميشد ولي الان سريه 4000 Ati. وگرنه بره من هيچكدوم فرقي ندارن. هر كدوم بهتر بود. الانم ati بهتره. بازم ميگم من از بنا به سايتهاي معتبر اين رو ميگم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or