بستگی داره صبرت چقدر باشه و چقدر بخوای هزینه کنی!پس یعنی صبر کنیم 4850 x2 بیاد؟
قیمت جهانیش چنده؟
ممنون![]()
تا 4850X2 رسمی عرضه بشه و به بازار ما برسه ، شاید یه 1 ماهی طول بکشه .
قیمتش هم حدود 399 دلار تعیین شده.
بستگی داره صبرت چقدر باشه و چقدر بخوای هزینه کنی!پس یعنی صبر کنیم 4850 x2 بیاد؟
قیمت جهانیش چنده؟
ممنون![]()
پس چرا محل سكونتو زدي تهران؟:biggrin1:aghayane modire anjoman k mano ekhtar dadin man dar usa hastam va windowsam xp sp3 hastesh va keshvare iran nadare entekhab konam k farsi dashte bashe vagarna az ghasd ke neminevisam.nemidunamam chi kar konam mesle shomaha win xp fake nadaram k
مبارک باشه!دوستان ممنون از راهنمایهاتون ما هم رفتیم یه 4870 گرفتیم عجب قدرتی داره :cheesygri من کرایسیس رو تو ویستا با رزول 1024*768 و تنظیمات وری های اجرا کردم با انتی 4x خوبه نه ؟
بعد یه سوال دیگه که روی این موضوع حساسم:cheesygri اینکه من با این کارت gta iv رو می تونم با تنظیمات بالا اجرا کنم ؟
میخواستم هم بدونم این کارت high end هستش دیگه نه؟
ممنون
مباركه.:biggrin1:دوستان ممنون از راهنمایهاتون ما هم رفتیم یه 4870 گرفتیم عجب قدرتی داره :cheesygri من کرایسیس رو تو ویستا با رزول 1024*768 و تنظیمات وری های اجرا کردم با انتی 4x خوبه نه ؟
بعد یه سوال دیگه که روی این موضوع حساسم:cheesygri اینکه من با این کارت gta iv رو می تونم با تنظیمات بالا اجرا کنم ؟
میخواستم هم بدونم این کارت high end هستش دیگه نه؟
ممنون
مباركه.:biggrin1:
بهترين كارتو گرفتي.
GTAIV كه يه بازيه كنسوليه. از نصف قدرت 4870 هم استفاده نميكنه.

سلام دوستان ببخشید من یه سوال که چه عرض کنم دل شورگی امروز پیدا کردم اونم بعد از این بود که با رفقای ناباب گیمی هم صحبت شدیم هی ما رو سرزنش کردن که چرا این کارت خریدی 350 بالاش پول دادی می رفتی یه xbox می گرفتی ااین کارت دو ماه هم برات نمی مونه مثل سری 8 که با اومدن کرایسیس نابود شد:biggrin1: حالا از شما دوستان می خواستم بپرسم که من اشتباه کردم در مورد خرید این کارت ایا این کارت تا دو سال حداقل دوام میاره یا نه ممنون از همه ی شما دوستان مارو از دل شوره در بیارید خدا خیرتون بده
مرسی:biggrin1:
اگه با همین روند پیش بریم تا 2 سال به احتمال زیاد این کارت جواب میده در ضمن کی گفته با اومدن crysis سریه 8 نابود شد ؟:confused:سلام دوستان ببخشید من یه سوال که چه عرض کنم دل شورگی امروز پیدا کردم اونم بعد از این بود که با رفقای ناباب گیمی هم صحبت شدیم هی ما رو سرزنش کردن که چرا این کارت خریدی 350 بالاش پول دادی می رفتی یه xbox می گرفتی ااین کارت دو ماه هم برات نمی مونه مثل سری 8 که با اومدن کرایسیس نابود شد:biggrin1: حالا از شما دوستان می خواستم بپرسم که من اشتباه کردم در مورد خرید این کارت ایا این کارت تا دو سال حداقل دوام میاره یا نه ممنون از همه ی شما دوستان مارو از دل شوره در بیارید خدا خیرتون بده
مرسی
ببين الان ضرر نكردي ولي اگه 360 ميگرفتي سود ميكردي.:biggrin1: (گرفتي منظورو؟!)سلام دوستان ببخشید من یه سوال که چه عرض کنم دل شورگی امروز پیدا کردم اونم بعد از این بود که با رفقای ناباب گیمی هم صحبت شدیم هی ما رو سرزنش کردن که چرا این کارت خریدی 350 بالاش پول دادی می رفتی یه xbox می گرفتی ااین کارت دو ماه هم برات نمی مونه مثل سری 8 که با اومدن کرایسیس نابود شد:biggrin1: حالا از شما دوستان می خواستم بپرسم که من اشتباه کردم در مورد خرید این کارت ایا این کارت تا دو سال حداقل دوام میاره یا نه ممنون از همه ی شما دوستان مارو از دل شوره در بیارید خدا خیرتون بده
بر خلاف نظر دوستان:biggrin1: بايد بگم كه اكثر بازيهاي 360 واسه PC هم ميان دوما GPU كنسول X360 حتي يك سوم قدرت كارت گرافيك شما رو هم نداره !! سوما بازي سنگين تر از Crysis نداريم و فك نميكنم به اين زودي ها سنگينتر از Crysis بياد الان كارت شما خيلي راحت Crysis رو قورت ميده:biggrin1:سلام دوستان ببخشید من یه سوال که چه عرض کنم دل شورگی امروز پیدا کردم اونم بعد از این بود که با رفقای ناباب گیمی هم صحبت شدیم هی ما رو سرزنش کردن که چرا این کارت خریدی 350 بالاش پول دادی می رفتی یه xbox می گرفتی ااین کارت دو ماه هم برات نمی مونه مثل سری 8 که با اومدن کرایسیس نابود شد:biggrin1: حالا از شما دوستان می خواستم بپرسم که من اشتباه کردم در مورد خرید این کارت ایا این کارت تا دو سال حداقل دوام میاره یا نه ممنون از همه ی شما دوستان مارو از دل شوره در بیارید خدا خیرتون بده