مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

پس یعنی صبر کنیم 4850 x2 بیاد؟
قیمت جهانیش چنده؟
ممنون:)
بستگی داره صبرت چقدر باشه و چقدر بخوای هزینه کنی!

تا 4850X2 رسمی عرضه بشه و به بازار ما برسه ، شاید یه 1 ماهی طول بکشه .

قیمتش هم حدود 399 دلار تعیین شده.

aghayane modire anjoman k mano ekhtar dadin man dar usa hastam va windowsam xp sp3 hastesh va keshvare iran nadare entekhab konam k farsi dashte bashe vagarna az ghasd ke neminevisam.nemidunamam chi kar konam mesle shomaha win xp fake nadaram k

aghayane modire anjoman k mano ekhtar dadin man dar usa hastam va windowsam xp sp3 hastesh va keshvare iran nadare entekhab konam k farsi dashte bashe vagarna az ghasd ke neminevisam.nemidunamam chi kar konam mesle shomaha win xp fake nadaram k
پس چرا محل سكونتو زدي تهران؟:biggrin1:
چه ربطي به Fake داره؟ مگه نميتوني تو ويندوزه اوريجينال فارسي ساز بريزي؟

پس چرا محل سكونتو زدي تهران؟
چه ربطي به Fake داره؟ مگه نميتوني تو ويندوزه اوريجينال فارسي ساز بريزي؟

همينو بگو ... البته خب شايد بنده خدا نميتونه . منم يه پست چند ساعت پيش دادم مجبور شدم فينگليش بنويسم ...

دوستان ممنون از راهنمایهاتون ما هم رفتیم یه 4870 گرفتیم عجب قدرتی داره :cheesygri من کرایسیس رو تو ویستا با رزول 1024*768 و تنظیمات وری های اجرا کردم با انتی 4x خوبه نه ؟
بعد یه سوال دیگه که روی این موضوع حساسم:cheesygri اینکه من با این کارت gta iv رو می تونم با تنظیمات بالا اجرا کنم ؟
میخواستم هم بدونم این کارت high end هستش دیگه نه؟
ممنون

دوستان ممنون از راهنمایهاتون ما هم رفتیم یه 4870 گرفتیم عجب قدرتی داره :cheesygri من کرایسیس رو تو ویستا با رزول 1024*768 و تنظیمات وری های اجرا کردم با انتی 4x خوبه نه ؟
بعد یه سوال دیگه که روی این موضوع حساسم:cheesygri اینکه من با این کارت gta iv رو می تونم با تنظیمات بالا اجرا کنم ؟
ممنون
مبارک باشه!

کارتت به این زودیا تو چیزی کم نمیاره، فعلا می تونی Crysis Warhead رو با آخرین تنظیمات باهاش بازی کنی.
کارتت هم High End هست،خیالت راحت!

ممنون
مباركه.:biggrin1:
بهترين كارتو گرفتي.
GTAIV كه يه بازيه كنسوليه. از نصف قدرت 4870 هم استفاده نميكنه.

مباركه.:biggrin1:
بهترين كارتو گرفتي.
GTAIV كه يه بازيه كنسوليه. از نصف قدرت 4870 هم استفاده نميكنه.

ممنون :biggrin1:
اااا واقعا نصف قدرت این کارت برای اجرای gta iv با تنظیمات بالا کافیه :eek:
پس چه میکنه این 4870 ati :laughing::cheesygri

سلام دوستان ببخشید من یه سوال که چه عرض کنم دل شورگی امروز پیدا کردم اونم بعد از این بود که با رفقای ناباب گیمی هم صحبت شدیم هی ما رو سرزنش کردن که چرا این کارت خریدی 350 بالاش پول دادی می رفتی یه xbox می گرفتی ااین کارت دو ماه هم برات نمی مونه مثل سری 8 که با اومدن کرایسیس نابود شد:biggrin1: حالا از شما دوستان می خواستم بپرسم که من اشتباه کردم در مورد خرید این کارت ایا این کارت تا دو سال حداقل دوام میاره یا نه ممنون از همه ی شما دوستان مارو از دل شوره در بیارید خدا خیرتون بده
مرسی:biggrin1:

سلام دوستان ببخشید من یه سوال که چه عرض کنم دل شورگی امروز پیدا کردم اونم بعد از این بود که با رفقای ناباب گیمی هم صحبت شدیم هی ما رو سرزنش کردن که چرا این کارت خریدی 350 بالاش پول دادی می رفتی یه xbox می گرفتی ااین کارت دو ماه هم برات نمی مونه مثل سری 8 که با اومدن کرایسیس نابود شد:biggrin1: حالا از شما دوستان می خواستم بپرسم که من اشتباه کردم در مورد خرید این کارت ایا این کارت تا دو سال حداقل دوام میاره یا نه ممنون از همه ی شما دوستان مارو از دل شوره در بیارید خدا خیرتون بده

مگه 360 نداری؟

مرسی
اگه با همین روند پیش بریم تا 2 سال به احتمال زیاد این کارت جواب میده در ضمن کی گفته با اومدن crysis سریه 8 نابود شد ؟:confused:
ولی تا حدودی هم رفقات راست گفتن به نظر من اگه فقط واسه بازی میخواستی بهتر بود 360 میگرفتی راحت و بی دردسر.

ببين الان ضرر نكردي ولي اگه 360 ميگرفتي سود ميكردي.:biggrin1: (گرفتي منظورو؟!)
اين كرايسيس فكر نكنم ديگه تكرار بشه. الان Crysis Warhead اومده كه موتورشو بهينه سازي كردن و با يه 8800GTS با بالاترين تنظيمات راحت اجرا ميشه!
فكر هم نكنم تا ساله ديگه بازي سنگينتر از كرايسيس بياد.
تازه 4870 هم به راحتي كرايسيس رو رو آخرين تنظيماتش اجرا ميكنه. خودم تست كردم.
تو رزولوشنه 1600*1200 و تنظيمات Very High ازش 38 فريم گرفتم!

بر خلاف نظر دوستان:biggrin1: بايد بگم كه اكثر بازيهاي 360 واسه PC هم ميان دوما GPU كنسول X360 حتي يك سوم قدرت كارت گرافيك شما رو هم نداره !! سوما بازي سنگين تر از Crysis نداريم و فك نميكنم به اين زودي ها سنگينتر از Crysis بياد الان كارت شما خيلي راحت Crysis رو قورت ميده:biggrin1:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or