چیو میگیری؟ ،من که چیزی نمی بینم،ولی اگر منظورت اینه که با 8XAA همون 34 فریم رو می گیری که خوبه و مشکلی نداری، من باهمون تنظیمات شما 39 فریم می گیرمدوباره تست کردم من رو رزولیشن 1600 در 1200 با اپشن high و انتی الیاسینگ 8x این رو میگیرم اگه میتونی تنظیماتت رو مثل من بده ؟:smile:
بهتر یا بدتر نداریم الان اکثر شرکت های تو بازار معتبر و با کیفیت هستن فقط شرکت گارانتی کننده و تو بعضی مدلا نوع فن و خنک کننده تاثیرشو تو قیمت میذاره همین.بهترین برند های 9600 GT چیه ؟ من از XFX خیلی خوشم اومده اما تو سایت های خارجی حداکثر 140$ اعلام کردن اما تو ایران 230هزارتومنه . ممکنه با خبری که آقا فرشید گفتن قیمتش کمتر بشه تو ایران ؟
کسی چندتا بنچ مقایسه ای بین ATI 4670 و این سری 9600 نداره که بذاره اینجا ؟
___
یه سوال دیگه : نمایندگی اصلی xfx تو ایران کدوم شرکته ؟ و بین bfg و xfx خرید کدوم بهتره ؟ ( چون قیمت برابره )
2600pro الان از 75 داره تا 85 تومن در ضمن ارزش خرید هم نداره.کارت گرافیک ATI Radeon HD 2600 PRO
512mb.ddr2
قیمتش چنده؟
این IceQ4 چیزه خوبیه ولی گارانتی نداره! شما اگر به یه مشکل بخورید بیاد خودتون یه فکری براش بکنید.
his رو لیون گارانتی میکنه و تا اونجایی که من میدونم 1 سال کارتاشو گارانتی میکنه.چرا گارنتی نداره؟مگه lioncomputer خودش کارت هاش رو گارنتی نمی کنه؟
205 یکم عجیبه چون 8800gt مدلای مختلفش الان تو بازار بین 215 تا 230 تومن مایشه.سلام دوستان دیشب تو سایت فروشگاهای زنجیره ای لاوان http://www.mylavan.com/Category.aspx
دیدم nVidia 9800GT هم هست مارک کلاب Club3D به 205 هزارتومن. حتم مثلا XpertVisionش ارزونتر هم گیر میاد. دوستان خبره نظرشون راجع به این چیه؟ باتوجه به 60 تومن ارزونتر از 4850 بودن و 40 تا 20 تومن گرونتر بودن از 9600GT ...
سلام،
درایور جدیدتر بجز درایور گرافیکی معمول، شامل درایور PhysX هم میشه که مختص کارتهای سری 8000 به بالاست و تو بعضی از بازیها ساپورت میشه و افکتهای بهتر و سرعت بیشتری به بازی میده،برای همین حجمش بیشتره.
ویندوز 64 بیتی هم از لحاظ سرعتی فرقی با 32 بیتی نمی کنه، فقط مزیتش پشتیبانی از حافظه ی بیشتر هست
خیلی ممنون از پاسختون اما اگر میشه در مورد این cuda یکم بیشتر توضیح بدید یعنی چی افکتهای بهتری داره به غیر از bugfix کار دیگه ای هم میکنه آیا؟ در ضمن منی که کارت گرافیکی سری 8000 دارم از این بعد درایو معمولی رو دیگه نصب نکنم آیا؟! یعنی مستقیم درایو cuda رو نصب کنم؟!
خوب اگر این درایو cuda برای سری 8000 به بالا ساخته شدند چرا هنوز nvidia درایو ها معمولی (175) رو برای دانلود قسمت Driver میذاره؟! چرا همین درایو های(177) cuda رو برای دانلود سری 8000 به صورت عام نمیذاره ؟!
در مورد این هم که گفتید ویندوز 64 بیتی از حافظه بیشتر پشتیبانی میکنه این پشتیبانی بیشتر در بازی های حال حاضر آیا تاثیری بر بهتر اجرا شدنشون داره یا نه ؟
سلامسلام ببخشید می خوام یه گرافیک خوب تا 300 هزار تومان چی بخرم خوبه؟
تو بازار رضا بری هستش من تو پاساژ ایران هم دیدم ولی نمیدونم چه شرکتی گارانتیش میکنه البته میگن الماس سریه 4800 رو گارانتی میکنه ، حدودا هم 260 265 تومن مایشه.
حالا چرا گیر دادی به asus ؟
بهترین انتخاب تا 300 ، hd4850 هستش میتونی his یا sapphire رو در نظر بگیری ولی شما که 300 داری جمع کن یه 45 50 تومن دیگه بذار روش یه 4870 بگیر که قدرتش در حد gtx280 (یکم کمتر) هستش ولی با 200 250 تومن کمتر.سلام ببخشید می خوام یه گرافیک خوب تا 300 هزار تومان چی بخرم خوبه؟
خوب این تعصبت رو یه برند خاص بعدا ، واست مشکل ایجاد میکنه در کل میل خودته.من هميشه asus ميگيريم فقط هم اونو قبول دارم. اگه يه وقت خراب بشه خودمو سرزنش مي كنم چرا asus نگرفتم! :cheesygri
قيمتش رو مطمئني؟؟؟ آخه توي سايت ati گرون ترين همون asus هست فكر كنم بالاي 275 باشه...(؟) اگه گارانتي الماس باشه خوبه. همين گرافيك خودم هم الماسه الآن. زمان گارانتيش هم زياده (فكر كنم 3 ساله).
خيلي ممنون. پس بايد يه سر بزنم حالا.
...
205 یکم عجیبه چون 8800gt مدلای مختلفش الان تو بازار بین 215 تا 230 تومن مایشه.
ولی به نظر من جمع کنی و یه 4850 بگیری خیلی بهتره.
تایید میشه:biggrin1:شما دقیقا صحیح میفرمایین، تو بازار ایران آدم چیزای عجیب غریب زیاد میبینه، وقتی مغازه دارای حرفه ایش فقط 256 و 512 مگ رو از کارت گرافیک بلدن و وقتی گاهی برای خنده نظرشونو میپرسی geforce 7300 پیشنهاد میدن این چیزا هم طبیعیه...
درمورد 4850 آخه پول ندارم چیکارکنم؟ اصلا بیخیال شم 9600GSO بگیرم 125 تومن؟
راستی چرا نمیتونم پستای قبلیمو Edit کنم؟!