مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

دقیقا مشکل همینه که انتخاب رو واقعا سخت می کنه
شما بین 9800 و 4870 کدام رو انتخاب می کنید ؟
به این نکته هم توجه داشته باشید که احتمالا تا 3/4 ماه آینده بخوام یکی دیگه هم بگیرم
برای Crossfire یا SLI !
عزیزم با این مادربردی که داری Crossfire به هیچ دردی نمی خوره چون در حالت 16x-4x کار می کنه ،برای SLI هم که باید مادربردت رو کامل عوض کنی.پس یه کارت بیشتر در هر صورت مستلزم تعویض مادربرد هست، اگر می تونی از اول یه کارت 4870X2 بگیر که از دو تا کارت 4870 در حالت CF بهتره.

ای بابا پس این که نوشته ساپرت می کنه ؟! جریانش چیه ؟
بله ، ساپورت که می کنه ولی کارایی نداره. چون اسلات دومی روی مادربردت فقط در حالت 4x کار می کنه(نه مثل اسلات اولی 16X)سرعتت با اضافه کردن کارت دوم تفاوت اونچنانی نمی کنه،

برای داشتن راندمان خوب در CrossFire حداقل باید یک مادربرد با چیپ P45 یا بهتر از اون X38/X48 داشته باشی که به ترتیب در حالتهای 8X-8X و 16X-16X کار می کنند.

من مادر برد ASUS P5LD2 DELUXE دارم آیا میتونم کراس فایر کنم . الان 4850 بگیرم و بعدا هم یکی دیگه و باهاش
کراس فایر کنم .آیا با این مادر برد میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟. خودم نگاه کردم دو تا جا برای کارت گرافیک داره
512_l.jpg

سلام

main من m2n هست و cpu هم 3600 x2 رمم 1g به نظرتون با 4870 مشکل دارم ؟

راستی پاورم GREEN 450 هست که قدرت واقعیش 300 هست
سلام،

قطعاتت در کل ضعیف هستند و نمی تونی از تمام کارایی کارتت استفاده کنی.به فکر تعویض کل سیستم باش.

پاورت هم به درد کارت 4870 نمیخوره و باهاش مشکل پیدا می کنه.

من مادر برد ASUS P5LD2 DELUXE دارم آیا میتونم کراس فایر کنم . الان 4850 بگیرم و بعدا هم یکی دیگه و باهاش
کراس فایر کنم .آیا با این مادر برد میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟. خودم نگاه کردم دو تا جا برای کارت گرافیک داره
512_l.jpg
سلام،

مادربرد شما هم اسمی CrossFire رو ساپورت می کنه ولی در عمل برای دو تا کارت کارایی نداره،فقط دو تا اسلات گرافیک داشتن کافی نیست، باید سرعتشون هم واقعی باشه .

سلام.شاید این سوال مربوط به اینجا نباشه.
چهار قطعه تصمیم دارم که واسه یکی از دوستان خریداری کنم. نیاز به پاور مناسب و یه cpu با قیمت 90 تومان نه بیشتر دارم.پاور باید چند وات باشه؟
مادر برد : p31 ds3l
گرافیک:sapphire 3650 512 gddr3
رم: ocz 2gb /800 gold
سی پی یو :؟؟؟!!

سلام.شاید این سوال مربوط به اینجا نباشه.
چهار قطعه تصمیم دارم که واسه یکی از دوستان خریداری کنم. نیاز به پاور مناسب و یه cpu با قیمت 90 تومان نه بیشتر دارم.پاور باید چند وات باشه؟
مادر برد : p31 ds3l
گرافیک:sapphire 3650 512 gddr3
رم: ocz 2gb /800 gold
سی پی یو :؟؟؟!!
سلام،

این سیستم مصرفی نداره، نهایت 200 وات، اما یه پاور 400W Real دیگه جزء حداقل هاست. چون به مرور زمان قدرتشون هم کمتر میشه.بعدا هم به کار میاد.

CPU رو هم میتونی core 2 2200 یا Core 2 Duo 4600 توی اون رنج قیمت برداری.

سلام بر دوستان عزیز

من در بازی beowolf با کارت 4870 به مشکل بر خوردم
توی ویندوز های مختلف 64 و 32 بیتی ایکس پی و ویستا....
توی بازی فریم ها در حال حرکت ..ایست دارد..و دو باره حرکت میکنه....
یا بهتر بگم.....بازی تیک میزنه.....به x4 x2 x8 x16 هم ربطی نداره...چه خاموش باشه..چه فعال ..بازی با همون روند...تیک دار اجرا میشه..از کسانی که این مشکل را حل کردند...کمک می خوام...ممنون

سلام،

این سیستم مصرفی نداره، نهایت 200 وات، اما یه پاور 400W Real دیگه جزء حداقل هاست. چون به مرور زمان قدرتشون هم کمتر میشه.بعدا هم به کار میاد.

CPU رو هم میتونی core 2 2200 یا Core 2 Duo 4600 توی اون رنج قیمت برداری.
شما مطمئنی که من با قیمت 90 تومان میتونم یکی از این دوتا سی پی یو رو خریداری کنم.؟؟؟!!!!

باز هم عذر خواهی میکنم به خاطر این سوالم که ربطی به این تاپیک نداره. اما ضروریه.

سلام بر دوستان عزیز

من در بازی beowolf با کارت 4870 به مشکل بر خوردم
توی ویندوز های مختلف 64 و 32 بیتی ایکس پی و ویستا....
توی بازی فریم ها در حال حرکت ..ایست دارد..و دو باره حرکت میکنه....
یا بهتر بگم.....بازی تیک میزنه.....به x4 x2 x8 x16 هم ربطی نداره...چه خاموش باشه..چه فعال ..بازی با همون روند...تیک دار اجرا میشه..از کسانی که این مشکل را حل کردند...کمک می خوام...ممنون
اون بازی کلا مشکل داره (تو پی سی)
بازی رو خوب Optimize نکردن و مشکل افت فریم داره.;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or