Dreadlord
کاربر سایت
کارت خوبیه ولی به 4850 نمیرسه.نظر تون در مورد کارت گرافیک ZAOTAC 9600GT AMP 512. چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آیا کارت خوبیه .
میگن این کارت اورکلاک شده هست. ایا به گرد 4850 میرسه : قیمت 190
کارت خوبیه ولی به 4850 نمیرسه.نظر تون در مورد کارت گرافیک ZAOTAC 9600GT AMP 512. چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آیا کارت خوبیه .
میگن این کارت اورکلاک شده هست. ایا به گرد 4850 میرسه : قیمت 190
عزیزم با این مادربردی که داری Crossfire به هیچ دردی نمی خوره چون در حالت 16x-4x کار می کنه ،برای SLI هم که باید مادربردت رو کامل عوض کنی.پس یه کارت بیشتر در هر صورت مستلزم تعویض مادربرد هست، اگر می تونی از اول یه کارت 4870X2 بگیر که از دو تا کارت 4870 در حالت CF بهتره.دقیقا مشکل همینه که انتخاب رو واقعا سخت می کنه
شما بین 9800 و 4870 کدام رو انتخاب می کنید ؟
به این نکته هم توجه داشته باشید که احتمالا تا 3/4 ماه آینده بخوام یکی دیگه هم بگیرم
برای Crossfire یا SLI !
بله ، ساپورت که می کنه ولی کارایی نداره. چون اسلات دومی روی مادربردت فقط در حالت 4x کار می کنه(نه مثل اسلات اولی 16X)سرعتت با اضافه کردن کارت دوم تفاوت اونچنانی نمی کنه،ای بابا پس این که نوشته ساپرت می کنه ؟! جریانش چیه ؟
سلام،سلام
main من m2n هست و cpu هم 3600 x2 رمم 1g به نظرتون با 4870 مشکل دارم ؟
راستی پاورم GREEN 450 هست که قدرت واقعیش 300 هست
سلام،من مادر برد ASUS P5LD2 DELUXE دارم آیا میتونم کراس فایر کنم . الان 4850 بگیرم و بعدا هم یکی دیگه و باهاش
کراس فایر کنم .آیا با این مادر برد میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟. خودم نگاه کردم دو تا جا برای کارت گرافیک داره
![]()
سلام،سلام.شاید این سوال مربوط به اینجا نباشه.
چهار قطعه تصمیم دارم که واسه یکی از دوستان خریداری کنم. نیاز به پاور مناسب و یه cpu با قیمت 90 تومان نه بیشتر دارم.پاور باید چند وات باشه؟
مادر برد : p31 ds3l
گرافیک:sapphire 3650 512 gddr3
رم: ocz 2gb /800 gold
سی پی یو :؟؟؟!!
سلام،با عرض سلام میشه بفرمایید الان قیمت GTX 260 حدودا تو چه رنجیه؟
شما مطمئنی که من با قیمت 90 تومان میتونم یکی از این دوتا سی پی یو رو خریداری کنم.؟؟؟!!!!سلام،
این سیستم مصرفی نداره، نهایت 200 وات، اما یه پاور 400W Real دیگه جزء حداقل هاست. چون به مرور زمان قدرتشون هم کمتر میشه.بعدا هم به کار میاد.
CPU رو هم میتونی core 2 2200 یا Core 2 Duo 4600 توی اون رنج قیمت برداری.
اون بازی کلا مشکل داره (تو پی سی)سلام بر دوستان عزیز
من در بازی beowolf با کارت 4870 به مشکل بر خوردم
توی ویندوز های مختلف 64 و 32 بیتی ایکس پی و ویستا....
توی بازی فریم ها در حال حرکت ..ایست دارد..و دو باره حرکت میکنه....
یا بهتر بگم.....بازی تیک میزنه.....به x4 x2 x8 x16 هم ربطی نداره...چه خاموش باشه..چه فعال ..بازی با همون روند...تیک دار اجرا میشه..از کسانی که این مشکل را حل کردند...کمک می خوام...ممنون