مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

برای اینکه کارت 4850 داغ نکنه در کیس روباز بزارم خوبه

چرا رایان صبا گیگا 4850 رو می ده 280 تومن؟؟؟؟؟

سافیر چند سال گارانتی داره 4850؟؟؟؟؟؟

با سلام

به باز کردن کیس ربطی نداره,بایوس کارت رو آپدیت کن مشکل کاملا حل میشه.

GIGABYTE HD4850 قیمتش 250 تومنه.رایان صبا داره گرون میده.

گارانتی Sapphire هم دو ساله فونیران هستش.

سلام دوستان مانيتوره من BW1931 هست وايد
ميخواستم ببينم اگه كارت گرافيك رو عوض كنم و يه 4870 بزارم ميتونم بازي ها رو تو رزوليشني بالاتر از 1440*900 بازي كنم اخه اين اخرين رزوليشنيه كه تو بازي ها جا داره
و همچنين توي محيط ويندوز

سلام دوستان مانيتوره من BW1931 هست وايد
ميخواستم ببينم اگه كارت گرافيك رو عوض كنم و يه 4870 بزارم ميتونم بازي ها رو تو رزوليشني بالاتر از 1440*900 بازي كنم اخه اين اخرين رزوليشنيه كه تو بازي ها جا داره
و همچنين توي محيط ويندوز
اون آخرین رزولوشن واسه بازیها نیست مانیتور نسبت به سایزش ، رزولوشنش بالا پایین میشه.
مانیتور شما هم نهایت میتونه از اون رزولوشن (900*1440) پشتیبانی کنه.

پس اگر اشتباهی تو اپدیت بایوس پیش اومد کارت که نمی سوزه

نه با همچین کاری هیجوقت کارت نمیسوزه.

امیر می تونی اموزش تصویری اپدیت رو بزاری

اگه خدا بخواد چون خیلی ها خواستن امشب یه تاپیک با عنوان آموزش آپدیت بایوس کارت گرافیک میسازم.

موفق باشی.

اگه خدا بخواد چون خیلی ها خواستن امشب یه تاپیک با عنوان آموزش آپدیت بایوس کارت گرافیک میسازم.
دستت درد نکنه امیر خان.
همین الان میخواستم اینو بپرسم.
زودتر بزار. حالا واقعا با آپدیت بایوس همون مشکلی که بره دوستم پیش اومد حل میشه؟ مطمئنی؟

از کجا بفهمیم آخرین رزولوشنی که مانیتور ساپورت می کنه چنده؟اگه زیاد بالا نباشه مثلا 1200*1600 و ساپورت نکنه اونوقت اگه کارت گرافیک قوی باشه انرژیش هدر می ره؟یعنی الکی پول کارت قوی دادی؟

تو رنج 150 میتونی 9600gso رو در نظر بگیری (فک کنم قبلا هم گفتم) 9600gt هم الان 170 175 تومن به بالا هستش.
4850 قویتره بدون شک 9600gt الان 170 175 تومن به بالا و 4850 هم بین 255 تا 280 تومن هستش.
ممنون دوست عزیز میشه بگی کدوم شرکت 9600gt رو 170 هزار تومان میده .
مخوام برم بگیرم
راستی اگه چند ماه دیگه صبر کنم 4850 قیمتش میاد پائیین . اگه بیاد پائیین تقریبا چقدر میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
الان palit و inno3d (گلسان) قیمتاشون نسبت به بقیه پایین تره حدودا 175 تا 190 تومن هستش.
اون 170 تومن هم قیمت inno3d بود.
4850 همین الانشم قیمتش مناسبه فک نکنم به این زودیا پایین بیاد.

با سلام

من یه گرافیک BFG 8600GT OC 256MB دارم میخواستم ببینم این رو الان از من چند تومن میخرن؟(6 ماه بیشتر کار نکرده!)

+ قیمت این کارت ها:
GeForce 9800 GT AMP
GeForce 9600 GT AMP
GeForce 8800 GT AMP

با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or