amir_minus
کاربر سایت
با سلام خدمت همه دوستان.
من دیروز یه کارت hd4850 sapphire خریدم اما 700 مگ از رممو برداشته کسی می دونه چرا؟
با سلام
Shared System Memory تو ویندوز ویستا منظورته؟؟؟حالا چند خریدیش؟
با سلام خدمت همه دوستان.
من دیروز یه کارت hd4850 sapphire خریدم اما 700 مگ از رممو برداشته کسی می دونه چرا؟
ربطی به کارت نداره.با سلام خدمت همه دوستان.
سلام،با سلام خدمت همه دوستان.
همه کارت ها اینجورین یا فقط این کارت؟ویندوز 64 بیتی چه صیغه ایه؟:biggrin1:راه دیگه نداره؟سلام،
این موضوع عادی هست و چون شما 4GB رم داری و کارت گرافیکت مقداری از فضای آدرس دهی که با آدرس رم سیستم تلاقی داره رو بر می داره،اون قسمت رم غیر قابل استفاده می شه.
راه حلش استفاده از ویندوز 64 بیتی در کنار فعال کردن گزینه ی مربوطه در Bios سیستم هست.(مثلا در مادربردهای Asus گزینه ای به نام Memory Remapping برای این کار وجود داره)
بله، همه ی کارتها شامل این قضیه هستند، منتها کارتهایی که حافظه ی بیشتر ی دارند ، رم بیشتری از سیستم رو مسدود می کنند و حافظه ی بین 2 گیگ و 4 گیگ رو می گیرند.همه کارت ها اینجورین یا فقط این کارت؟ویندوز 64 بیتی چه صیغه ایه؟:biggrin1:راه دیگه نداره؟
همه کارت ها اینجورین یا فقط این کارت؟ویندوز 64 بیتی چه صیغه ایه؟:biggrin1:راه دیگه نداره؟
پس چرا توی امضات 4 گیگ نوشتی؟، اما اگر از 2 گیگ رم این مقدار حافظه کم شده، می تونستی با فعال کردن گزینه ی مربوطه توی Bios رمت رو آزاد کنی.(احتمالاگزینه ی Memory Hole رو داشته باشی)تو اکثر کارتهایی که دیدم و داشتم,کارت گرافیک مقداری از فضای رم رو تو ویندوز ویستا بر میداره.کارت منم Sapphire HD4850 هستش و الان از 2 گیگ حافظه رمم 767MB رو کارت اشغال کرده.
یعنی چه 1گیگ رم بذاری چه 4 گیگ,رم سیستمو می خوره؟تو xp هم همینطوره؟راستی برای بازی ویستا خوبه یا xp?این مشکل رم خوردن چرا تو سیستم های قدیمی نیست؟بله، همه ی کارتها شامل این قضیه هستند، منتها کارتهایی که حافظه ی بیشتر ی دارند ، رم بیشتری از سیستم رو مسدود می کنند و حافظه ی بین 2 گیگ و 4 گیگ رو می گیرند.
برای همین کسانی که 2GB رم دارند به این مشکل بر نمی خورن.
ویندوز 64 بیتی نسخه ای از ویندوز هست که قابلیت آدرس دهی بالاتر از 4GB رو داره-تا 16 ترابایت-بنابراین آدرس کارتهای جانبی به بالاتر از 4GB رم سیستم منتقل می شند و دیگه از رم سیستم کم نمی شه...
هم XP و هم Vista نسخه های 64 بیتی دارن.
راه دیگه به هیچ وجه نداره، الا اینکه کارت قبلیتو دوباره بزاری رو سیستم!!
دوست عزیزیعنی چه 1گیگ رم بذاری چه 4 گیگ,رم سیستمو می خوره؟تو xp هم همینطوره؟راستی برای بازی ویستا خوبه یا xp?این مشکل رم خوردن چرا تو سیستم های قدیمی نیست؟
خوب درسته ،منتها الان دیگه کمتر برنامه ای پیدا میشه که توی Vista 64 کار نکنه -مگر بعضی برنامه های خاص ادیت یا ویرایش Multi Media یا درایور بعضی از کارتهاخب منم همین مشکل رم رو دارم که 3 گیگ نشون میده ولی اگه بخوام 64 بیتی بریزم اکثر برنامه ها روش اجرا نمیشه و با ویندوز سازگار نیست اینو باید چیکار کرد ؟
بله، تقریبا همه ی بازیها در 64 بیتی اجرا می شن.(البته Vist 64 از نظر سازگاری بسیار بهتر از XP 64 هست)در مورد بازیها چطور ؟ اونها رو win 64 به راحتی اجرا میشن ؟ فرم ریتش چقدر با 32 بیت فرق داره ؟
کارت گرافیکت ضعیف هست، با این کارت بهتره از خیر بازیهای DX 10 و Vista هم بگذری، ممکنه سرعت فریم بازیهات توی Vista کمتر بشه.ویندوز ویستا برای این سیستم خوبه یا نه؟(برای گیم)
mb. abitan52v
cpu. amd 4600+
ram . 2*1gb bus800 patriot
vga. ati radeon 2600pro512mb.ddr2