مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

آقایونی که میخوان 120-130 تومن بدن کارت گرافیک بخرن...هیچ ادم احمقی این پول رو بالا 8600 نمیده!
برین یه Geforce 9600 GSO بخرین! 130-140 تومن بیشتر نیست!

آقا دم همگیتون گرم.;);)
راهنماییتون باعث شد برم بیشتر تحقیق کنم و الان تصمیمم عوض شد.:cheesygri میخوام 4850 بگیرم. فقط چند تا سوال برام پیش اومده. یکی اینکه مادربرد من abit an932x هستش که sli ready هستش و چیپستش 590 nforce هست. حالا میخواستم بدونم اگه 4850 بذارم روی این مادربرد از کارایی 4850 کم نمیشه؟!:confused: و سوال دیگه اینکه بین برندای ati من هیچ اطلاعی ندارم که کلا اسماشون چیه و کدوماشون سرشون به تنشون می ارزه؟!:confused::confused:
دستتون درد نکنه.

آقا دم همگیتون گرم.;);)
راهنماییتون باعث شد برم بیشتر تحقیق کنم و الان تصمیمم عوض شد.:cheesygri میخوام 4850 بگیرم. فقط چند تا سوال برام پیش اومده. یکی اینکه مادربرد من abit an932x هستش که sli ready هستش و چیپستش 590 nforce هست. حالا میخواستم بدونم اگه 4850 بذارم روی این مادربرد از کارایی 4850 کم نمیشه؟!:confused: و سوال دیگه اینکه بین برندای ati من هیچ اطلاعی ندارم که کلا اسماشون چیه و کدوماشون سرشون به تنشون می ارزه؟!:confused::confused:
دستتون درد نکنه.
نه مشکلی پیش نمیاد. همون قدرت رو داره.
برند ها هم: Asus,Club,Conncet3d,HIS, .... که من Conncet3d رو پیشنهاد میدم چون خودم هم تست کردم و گارانتی خوبی هم داره...

آقا دم همگیتون گرم.;);)
دستتون درد نکنه.
سلام،
شما مشکلی با مادربرد نداری، فقط اینکه CPU ی شما هم برای استفاده ی 100 درصد از قدرت کارتهای نسل جدید باید سریع باشه ، وگرنه ممکنه در بازیهایی که CPU Bound -یعنی اینکه از CPU بار زیادی می کشند-هستند سرعت بازی از اونی که باید کمتر بشه،

با این مادربرد فک نمی کنم که CPU ی شما خیلی جدید باشه،مگر اینکه یه Athlon X2 سرعت بالا روش انداخته باشی.

آقایونی که میخوان 120-130 تومن بدن کارت گرافیک بخرن...هیچ ادم احمقی این پول رو بالا 8600 نمیده!
برین یه Geforce 9600 GSO بخرین! 130-140 تومن بیشتر نیست!

من و دوستم با هم سیستم خریدیم که از هر دو تا مون مثل همه فقط من کارت گرافیک 8600gt512ddr3خریدم ولی دوستم9600gso خرید که این دو کارت هیچ تفاوتی با هم نداشتد فقط داخل بازی کریسیس اون کارت حدود 10 .20 فریم بالا تر می گرفت.ولی توی بازی هایی مثل grid , ac.gaw1 مثل هم اجرا می شد/

کمک در خرید کارت گرافیک خوب

من میخوام یه کارت گرافیک خوب بگیرم به نظر شما چه کارتی رو بگیرم خوبه
قیمتش هم زیاد نباشه 120 تا 150 هزار تومان . بازیها رو هم خوب اجراکنه
بعضیا میگن Geforce 9600 GSO رو بگیر قیمتش هم 140 تا 150 هزار تومنه

اگه زحمتی نیست بگید از کجا میتونم تهیه کنم

همون 9600GSO رو بگير . اگه تهران هستي برو چهار راه وليعصر اونجا راحت پيدا ميشه.

من شهرستانم بندرعباس ایا جایی سراغ دارید که بشه خرید پستی انجام داد

از دو دوست خودم سپاس گذارم و ممنون.

يك لطفي كنيد ادرس نمايندگي شركت Club و HIS رو به من بديد يا وب سايتشون رو ممنون ميشم.
club رو اهتمام و his رو لیون گارانتی میکنه.
این مشخصات دو شرکت :

اهتمام

تلفن : 88929200-021
سایت : http://www.ehtemam.com/

لیون کامپیوتر

آدرس : تهران،خیابان ولیعصر،بین میدان ولیعصر و چهار راه طالقانی،روبروی مرکز کامپیوتر ایران،کوچه گیلان،پلاک 14،واحد 2
تلفن : 88947928-021
سایت : http://www.lioncomputer.ir/
و سوال دیگه اینکه بین برندای ati من هیچ اطلاعی ندارم که کلا اسماشون چیه و کدوماشون سرشون به تنشون می ارزه؟!:confused::confused:
الان اینا تو بازار هستن his , club , asus , giga , sapphire , connect3d و دو سه مدل دیگه من his یا giga رو پیشنهاد میکنم.
من و دوستم با هم سیستم خریدیم که از هر دو تا مون مثل همه فقط من کارت گرافیک 8600gt512ddr3خریدم ولی دوستم9600gso خرید که این دو کارت هیچ تفاوتی با هم نداشتد فقط داخل بازی کریسیس اون کارت حدود 10 .20 فریم بالا تر می گرفت.ولی توی بازی هایی مثل grid , ac.gaw1 مثل هم اجرا می شد/
شما بنچ ها رو ببین خودت فرقشون رو متوجه میشی.

اگه تا 150 میتونی خرج کنی من پیشنهاد میکنم صبر کن یه 10 20 t دیگه بزار روش یه 9600gt بگیر اگر نه که 9600gso انتخاب خوبی میتونه باشه.
واسه خرید قطعه هم میتونی بری بازار رضا ، علاءدین ، پاساژ ایران ، ایرانیان دیگه مرکزش همیناس.

یه راهنمایی راجبه OC میکنید توی فروم هم گشتم ولی نمیدونستم توی کدوم زیر مجموعه میتونستم ÷یدا کنم
پس شما میگید که مادربورد که Pk5plc خوب نیست و عوضش کنم ؟
Cpu: همخ که گفتید 8400

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or