نه مشکلی پیش نمیاد. همون قدرت رو داره.آقا دم همگیتون گرم.
راهنماییتون باعث شد برم بیشتر تحقیق کنم و الان تصمیمم عوض شد.:cheesygri میخوام 4850 بگیرم. فقط چند تا سوال برام پیش اومده. یکی اینکه مادربرد من abit an932x هستش که sli ready هستش و چیپستش 590 nforce هست. حالا میخواستم بدونم اگه 4850 بذارم روی این مادربرد از کارایی 4850 کم نمیشه؟!:confused: و سوال دیگه اینکه بین برندای ati من هیچ اطلاعی ندارم که کلا اسماشون چیه و کدوماشون سرشون به تنشون می ارزه؟!:confused::confused:
دستتون درد نکنه.
سلام،آقا دم همگیتون گرم.
راهنماییتون باعث شد برم بیشتر تحقیق کنم و الان تصمیمم عوض شد.:cheesygri میخوام 4850 بگیرم. فقط چند تا سوال برام پیش اومده. یکی اینکه مادربرد من abit an932x هستش که sli ready هستش و چیپستش 590 nforce هست. حالا میخواستم بدونم اگه 4850 بذارم روی این مادربرد از کارایی 4850 کم نمیشه؟!:confused: و سوال دیگه اینکه بین برندای ati من هیچ اطلاعی ندارم که کلا اسماشون چیه و کدوماشون سرشون به تنشون می ارزه؟!:confused::confused:
دستتون درد نکنه.
آقایونی که میخوان 120-130 تومن بدن کارت گرافیک بخرن...هیچ ادم احمقی این پول رو بالا 8600 نمیده!
برین یه Geforce 9600 GSO بخرین! 130-140 تومن بیشتر نیست!
همون 9600GSO رو بگير . اگه تهران هستي برو چهار راه وليعصر اونجا راحت پيدا ميشه.من میخوام یه کارت گرافیک خوب بگیرم به نظر شما چه کارتی رو بگیرم خوبه
قیمتش هم زیاد نباشه 120 تا 150 هزار تومان . بازیها رو هم خوب اجراکنه
بعضیا میگن Geforce 9600 GSO رو بگیر قیمتش هم 140 تا 150 هزار تومنه
اگه زحمتی نیست بگید از کجا میتونم تهیه کنم
خوب پس ردیفه، دیگه چیزی کم نداری.فکر نمی کنم از لحاظ cpu مشکلی داشته باشم. athlon 64 x2 6000+ windsor . ممنون از راهنماییتون.
club رو اهتمام و his رو لیون گارانتی میکنه.از دو دوست خودم سپاس گذارم و ممنون.
يك لطفي كنيد ادرس نمايندگي شركت Club و HIS رو به من بديد يا وب سايتشون رو ممنون ميشم.
الان اینا تو بازار هستن his , club , asus , giga , sapphire , connect3d و دو سه مدل دیگه من his یا giga رو پیشنهاد میکنم.و سوال دیگه اینکه بین برندای ati من هیچ اطلاعی ندارم که کلا اسماشون چیه و کدوماشون سرشون به تنشون می ارزه؟!:confused::confused:
شما بنچ ها رو ببین خودت فرقشون رو متوجه میشی.من و دوستم با هم سیستم خریدیم که از هر دو تا مون مثل همه فقط من کارت گرافیک 8600gt512ddr3خریدم ولی دوستم9600gso خرید که این دو کارت هیچ تفاوتی با هم نداشتد فقط داخل بازی کریسیس اون کارت حدود 10 .20 فریم بالا تر می گرفت.ولی توی بازی هایی مثل grid , ac.gaw1 مثل هم اجرا می شد/
اگه تا 150 میتونی خرج کنی من پیشنهاد میکنم صبر کن یه 10 20 t دیگه بزار روش یه 9600gt بگیر اگر نه که 9600gso انتخاب خوبی میتونه باشه.من میخوام یه کارت گرافیک خوب بگیرم به نظر شما چه کارتی رو بگیرم خوبه
قیمتش هم زیاد نباشه 120 تا 150 هزار تومان . بازیها رو هم خوب اجراکنه
بعضیا میگن Geforce 9600 GSO رو بگیر قیمتش هم 140 تا 150 هزار تومنه
اگه زحمتی نیست بگید از کجا میتونم تهیه کنم