مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

mb.abitan52v
ram.2*1gigbus800 patriot
cpu.amd4600+
vga.ati hd 2400pro 256 ddr2

سیستم الانت خوبه.من بودم صبر میکردم یه مقدار پولمو بیشتر میکردم تا بتونم انتخابایه بهتری داشته باشم.اگه عجله داری که همونطور که دوستان گفتن 8600GT رو بگیر.
اگه میتونی پولتو تا 140 برسونی 9600GSO بگیر.به هر حال انتخاب با خودته.

موفق باشی.

سیستم الانت خوبه.من بودم صبر میکردم یه مقدار پولمو بیشتر میکردم تا بتونم انتخابایه بهتری داشته باشم.اگه عجله داری که همونطور که دوستان گفتن 8600GT رو بگیر.
اگه میتونی پولتو تا 140 برسونی 9600GSO بگیر.به هر حال انتخاب با خودته.

موفق باشی.

میخوام تا زمستان یه گرافیک داشته باشم تا کارمو راه بندازه.بعد یه 4870 بگیرم.(البته اگه عمری باشه)

شرکت avajang & axtrom کارتهای 9600gso
&
8600gt512.ddr3
دارند یه نه؟
9600gso , axtrom نداره کلا بالاتر از 8600gt کارت بیرون نداده ، 8600gt 512mb ddr3 هم نداره یه مدل 512mb داره که اونم ddr2 هستش.

میخوام تا زمستان یه گرافیک داشته باشم تا کارمو راه بندازه.بعد یه 4870 بگیرم.(البته اگه عمری باشه)
دوست عزیز،
تا اون موقع هم قیمت کارتهای موجود عوض میشه، هم ممکنه کاتهای جدیدی به بازار بیاد که خوب شرایط تغییر می کنه، شما برای این یکی 2 ماه اگر می خوای خرید کنی با بودجه ی فعلی یکی از کارتهای 9600GT یا 8600GT رو جز انتخابات داری.
در ضمن تا زمستان خیلی از بازیهای جدید عرضه می شن که خوب شاید با این کارتها نتونی تجربه ی خوبی باهاشون بدست بیاری.

به احتمال زیاد تا زمستان بازیهای جدیده زیادی بیاد.اگه برات مهم نیست که تا اون موقع صبر کن و بعد HD4870 بگیر.چون اگه الان 8600GT بگیری و بعد بخوای بفروشی ضرر میکنی.

به هر حال انتخاب با خودته که دو تا راه داری:
1-میتونی الان یه 8600GT بگیری و بعد بفروشیش و HD4870 بگیری که یه مقدار ضرر میکنی.
2-میتونی کارتت رو تا زمستان داشته باشی و بعد یدونه HD4870 داشته باشی.

موفق باشی.

سلام
من میخواستم ببینم تین سیستم که میخوام بخرم سیستم خوبی هست وقیمتش چنده؟
پس لطفا من رو راهنمایی کنید
MainBoard:Asus P5KPLC
Cpu: Intel Core 2 Dou 8300
Graphic:ATi Radeon Hd 4870 512MB
Ram: 2*1 GB Kingmax Bus 800
Power:Green 630W
H.D.D : 250GB
حالا این 4870 این مشکل گرمایی رو نداره؟
و ایا با این سیستم میتونم بازی هایی مثل AC&GRID&GOW&CRYSIS رو راحت اجرا کنم؟
این سیستم چقدر دووم میاره؟
مسله ی بعدی راجع به برند کارت گرافیک است لطفا بگید کدوم از همه بهتره و نگید که همشون عینه همه.
این سیستم رو بخوام بفروشم به نظرتون چقدر میخرن:
Main Board: Asus p4p 800
CPU : Intel Celeron 2.4 GHz
Graphic: Radeon 9600 256MB
RAM 2*512 MB KINGStone Bus 400
H.D.D : 80 GB Maxtor
بهد اون مارک هاردی که میخوام بخرم چی باشه خوبه

سلام
مسله ی بعدی راجع به برند کارت گرافیک است لطفا بگید کدوم از همه بهتره و نگید که همشون عینه همه.
در مورد سیستم اول بهتره رم ها رو Patriot یا G.skill برداری و Cpu ت رو هم E8400 .
4870 مشکل گرمایی نداره چون کولینگش متفاوته و Dual Slot! همچنین برند Connect3d توصیه میشه که هم قیمتش مناسبه و هم تو بازار فراوونه. سیستمت والله معلوم نیست چقدر دوام بیاره.ولی بازی ها رو راحت اجرا میکنی تا یه مدت طولانی ...
سیستم دومت هم والله نمیشه نظر قطعی داد...;)

سلام

با سلام

P5KPLC رو بر ندار.P5Q بگیر,قیمتش هم 150-160 تومنه.اگه برات قیمتش بالاست P5K-EPU هم گزینه خوبیه,قیمتش هم 115-120 تومنه.
E8300 رو قیمت ندارم.جاش E8400 بگیر که یه مقدار فرکانسش بیشتره با قیمت 175-185.
HD4870 بهترین تو رنج قیمت 350 هستش,شک نکن.گرما و حرارت هم بعضی اعضا گندش کردن.4870 هیچ مشکلی نداره.و تمام بازی ها رو با تمام جزییات راحت اجرا میکنه.شما صد بارم از من بپرسی من میگم برند ها با هم فرق خاصی ندارن.هر کدوم ارزون تر بود ورش دار(من نمیدونم چرا اکثر اعضای سایت رو برند قطعات دیگشون حساس نیستن ولی رو VGA اینقدر حساسن):cheesygri از 350 شروع میشه تا 380-390 تومن.
رم خوب تو بازار زیاده.Patriot,Corsair,Crucial,Mushkin,Super Talent,Team Group,OCZ از رمهای معتبر بازارن.سعی کن از اینا انتخاب کنی با زمان تاخیر پایین.بهترین هم تو اور Patriot هستش.60-70 رو مد نظر داشته باش.
هاردها اکثرا تو یه ماین.Western Digital,Samsung,Maxtor رو مد نظر داشته باش.40-45 تومن هم قیمتشونه.
برای این قطعات هم یه 550 وات کافیه.Acbel 550W Gold بهترین گزینه هستش.PFC Active هم هست و قیمتشم 70-75 تومنه.

سیستمت رو نمیدونم چقدر میخرن,سعی کن با لگد به آشنا بندازیش.:laughing:

موفق باشی.

آخرین ویرایش:
سلام
سلام،

مادربردت اگر با چیپ های Intel P35/P45 از Asus -مثل همون مدل هایی که دوستان گفتن-باشه و بتونی یکی از CPU های 8300/8400 رو برداری سیستم خوراک اورکلاک هم میشه و بدون هزینه ی زیاد می تونی راندمان بیشتری هم بگیری

البته به شرط اینکه فن BOX خود Intel رو عوض کنی و یک جفت ماجول رم با timing مناسب هم بخری، رم های حرفه ای بازار ما OCZ,Corsair,Crucial(Ballistic),G.Skill هستن که تو اینها G.skill قیمتش مناسب تر هست.

برای هارد هم بهتره از بین Western Caviar AAKS 320GB 16MB که تک پلات هم هست، یا Seagate 500GB 32MB یکی رو انتخاب کنی، سرعتشون نسبت به سری های قبلی بصورت محسوس بیشتر شده.Samsung هم فقط توی سری Spinpoint F1 هاردهای سریعی داره، ولی ظرفیتشون از 750GB به بالاست.

برای پاور هم می تونی از برندهای ThermalTake یا ACbel یکی رو انتخاب کنی،CoolerMaster و Icute هم یک پله پایین تر و ارزونترند که من فقط دو برند اول رو پیشنهاد می دم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or