مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

الان قيمت 9800 چقدره؟
وايا قدرتش در حدو اندازه ي 4850هست يا از اون بالاتره من اوايل شهريور ميخوام سيستم جمع كنم
سلام،
قیمت 9800GTX الان تو بازار حدود 340 تومن هست که البته قیمتش پایین اومده و تا 3 هفته ی دیگه با قیمت جدید به بازار میاد.
از نظر سرعت هم هر دو کارت تقریبا در یک سطح هستند با اختلاف 3 تا 4 درصد بالاتر یا پایین تر.

چجوری میشه بفمیم ما تو بازی چقدر فریم می گیریم!؟!؟:blushing:
سلام،
راههای مختلفی هست، بعضی از بازیها خودشون ابزاری دارن که میشه فریم هاشون رو در حالتهای Min,Average,Max تست کرد و نتیجه رو دید مثل:Crysis,LostPlanet...

بازیهایی هم که چنین ابزاری ندارند رو میشه با برنامه ی Fraps تست و فریم هاش رو مانیتور کرد.

راستی یکی از دوستام می خواد یک کارت 4850 بگیره، اما دوست داره یکی از مدل های Pre-OverClock شده-یعنی خود سازنده اور کردتش-رو بگیره..

تو کارتهای Geforce مدلهای اور شده زیاد هستند، تو کارتهای ATI خودم چیزی پیدا نکردم
اگر کسی سراغ داره لطفا بگه یا لینک بده/قیمت رو هم بدید .

الان قيمت 9800 چقدره؟
وايا قدرتش در حدو اندازه ي 4850هست يا از اون بالاتره من اوايل شهريور ميخوام سيستم جمع كنم

با سلام

از 340 شروع میشه.احتمالا ارزونتر بشه.

HD4850 قویتر از 9800GTX هست.9800GTX کلاک شده سری G92 هستش و دقیقا همون تکنولوژی.و نقاط ضعف داره مخصوصا تو AA.
اگه Toms رو قبول دارین,4850 کارتییه که رغیب GTX260 هستش.حالا انتخاب با خودته.

موفق باشی.:cheesygri

با سلام

از 340 شروع میشه.احتمالا ارزونتر بشه.

HD4850 قویتر از 9800GTX هست.9800GTX کلاک شده سری G92 هستش و دقیقا همون تکنولوژی.و نقاط ضعف داره مخصوصا تو AA.
اگه Toms رو قبول دارین,4850 کارتییه که رغیب GTX260 هستش.حالا انتخاب با خودته.

موفق باشی.:cheesygri

در تایید صحبتهای امیر خان لینک مقاله ی سایت Toms رو می تونید ببینید:
http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-hd-4850,1957-24.html

در پایان نتیجه گیری سایت رو هم می تونید بخونید:

rqwwgn.jpg

یعنی راندمانش فقط 19% از GTX 260 پایین تر هست و کلا با 9800GTX+ در یک سطح هست.

سلام
من يه 9600 جي تي دارم با مادربورد كراس فاير ساپورت
ايا پيشنهاد ميشه كه گرافيك رو با يه 4850 عوض كنم ؟
من فکر می کنم که اونچنان تفاوتی با کارت فعلی در بازیها تجربه نکنی،(نهایتا 10 تا 15 درصد)، مگر اینکه بخوای 2 تا کارت 4850 بگیری و CrossFire کنی. اونموقع ارزش آپگرید داره.

مرسی فرشید جان
علت اینکه Gpuها در پردازش گرافیک از Cpu ها قوی تر هستن به خاطر همین شیدرهاست؟
یا اینکه Cpu ها هم دارای این واحد هست؟
البته من زیاد وارد نیستم ولی انودیا هم خیلی شاخه بچه ها مثل همین برنامه ی Cuda

دوستان 4870 روی 80 درجه ثابت می مونه چه در حالت full load چه در حالت idle که این دما در full load منطقیه اینم بگم که کسانی که کارتهای high end رو خریداری می کنند مطمئنا کل سیستمشون باید high end باشه که این شامل کیس هم می شه و یه کیس با cooling خوب این دمارو کاملا پایین میاره هر چند که این دما کاملا طبیعیه در هر دو حالت و چون دما روی 80 درجه ثابته نباید ازش وحشت داشت و اگه ترس از صدمه به دیگر اجزایه سیستم رو دارید که ترس بی موردیه بازم یه کیس خوب حلش می کنه ثانیا بدون جانب داری از هیچ کمپانی کاملا برای همه روشن شده که ati توی این نسل کاملا از همه نظر به nvidia برتری داره و nvidia بخاطر پیروزی در سری قبل و سود زیاد زمان مناسب برای کار روی نسل جدید رو از دست داد. و ati با یه وقفه در سری 3000 که جالب از کار در نیومد تمام توان خودشه روی نسل 4000 گذاشت . اینم بگم که تمام مصرف کنندها تو این نسل مدیون ati هستند چون با این سری کاملا nvidia رو به زانو در آورد فقط تصور کنید اگه سری 4000 ati حرفی برای گفتن نداشت باید کارتهای nvidia رو با قیمت نجومی میخریدیم در صورتی که nvidia به ناچار قیمتاشو برای رقابت تا 200$ پایین کشید که قطعا این کار اصلا مورد علاقش نبود و نقشه های دیگه ای رو داشت .

سلام
من يه 9600 جي تي دارم با مادربورد كراس فاير ساپورت
ايا پيشنهاد ميشه كه گرافيك رو با يه 4850 عوض كنم ؟
به نظر من ارزش نداره چون کارتت از پس هر بازی سنگینی بر میاد و ارتقاء به 4850 نهایت 10 فریم بیشتر بهت بده.(دیگه خود دانی)

تو کارتهای Geforce مدلهای اور شده زیاد هستند، تو کارتهای ATI خودم چیزی پیدا نکردم
اينم يه مدل OC Edition با فن دو اسلاته :

http://www.gecube.com/press-release-detail.php?id=383258

كولينگش عالي به نظر ميرسه !

كارت هاي ATi رو بيشتر MSI , GeCube , ASUS اور ميكنن.

اين مدل ASUS هم با كولينگي كه داره خوراك OC ـه !

http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=8&l3=725&l4=0&model=2314&modelmenu=1

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or