مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

zotac 8600

لطفا ادرس فروشگاهی که Zotac 8600 amp داره رو بدین در محدوده ولی عصر.کمی هم از مشخصاتو قدرت این کارت بگین و اینکه ایا 512ddr3 هم داره؟
این مشکلات داغ کردن و اینا چجوری حل میشه؟ایراد از منبعه همیشه؟

ترجیحا nVidia باشه حوصله ی مشکلهای درایور ATI رو ندارم.
اگه بخوای Nvidia باشه،تو این محدوده قیمت فعلا انتخابی بجز 9800GTX نداری، اگه بتونی یکی از کارتهای Overclock شده ی BFG,Zotac,Xfx ویا Asus رو هم بگیری که بهتره

اما اگه بتونی چند روز دیگه صبر کنی ، با 100 تومن بیشتر میتونی یه کارت GTX260 بگیری که خیلی سریعتر از 9800 هست.

راستی اگه مادربردت SLI هم داره ،می تونی دو تا کارت 9600GT بگیری SLI کنی که راندمان بالایی می ده.

آخرین ویرایش:
.

گفتم شاید بعضی از دوستانی که 4850 دارند یا میخوان بخرن این پست مهم رو در مورد دمای کارت ندیده باشن (البته ترجیحاً بخاطر صدا و دور زیاد فن 60% خیلی بهتره) . . آدرس پست

.

آخرین ویرایش:
ترجیحا nVidia باشه حوصله ی مشکلهای درایور ATI رو ندارم.
خوب من تو این رنج 8800gt رو پیشنها میکنم حدودا 265 270 تومنی هستش ولی اگه میتونی یه مین (حدودا 120 130 تومن) sli ساپورت بگیر با همین بودجه ، دو تا 9600gt رو sli کن کاراییشون در حد gtx280 میشه یعنی فضا.

سلام دوستان
از اینکه با کله اومدم وسط حرفا متاسفم.من می خوام دوتا کارته 9600GT رو SLI کنم اولا می خواستم بدونم که نوع مارک چه تاثیری میتونه تو قدرت داشته باشه؟دوم اینکه یه مادر خوب تو حوالیه 120 پیشنهاد بدین
شرمنده ولی میخواستم بدونم اگه 8800GT رو اس ال ای کنیم چه قدرتی داره چون اینجا یه فروشنده PALIT 8800GT روحوالی 210 میده اگه زحمتی نداره یه بنچمارک هم بدین

دوستان بالاخره 4870 رو گرفتم واقعا ازش راضیم catalyst 8.7 beta رو استفاده می کنم اصلا با هاش مشکلی تو بازیها ندارم با این راهنمایی هم با 30% fan use دمای کارت نهایت 55 درجه است و با 60% روی 44 درجه
پ.ن: واقعا کارت عالیه

گفتم شاید بعضی از دوستانی که 4850 دارند یا میخوان بخرن این پست مهم رو در مورد دمای کارت ندیده باشن (البته ترجیحاً بخاطر صدا و دور زیاد فن 60% خیلی بهتره) . . آدرس پست
سلام من پست شما رو مطالعه کردم ولی چیز زیادی دستگیرم نشد. می شه کار رو مرحله به مرحله توضیح بدین .(از نحوه ی پروفایل ساختن گرفته تا آخر).
یا علی مدد

سلام دوستان
از اینکه با کله اومدم وسط حرفا متاسفم.من می خوام دوتا کارته 9600GT رو SLI کنم اولا می خواستم بدونم که نوع مارک چه تاثیری میتونه تو قدرت داشته باشه؟دوم اینکه یه مادر خوب تو حوالیه 120 پیشنهاد بدین
شرمنده ولی میخواستم بدونم اگه 8800GT رو اس ال ای کنیم چه قدرتی داره چون اینجا یه فروشنده PALIT 8800GT روحوالی 210 میده اگه زحمتی نداره یه بنچمارک هم بدین
سلام ،
برند معتبر باشه کافیه، سرعتاشون خیلی با هم فرق نداره

اگر 8800GT رو SLI کنی سرعتش در بهترین حالت که درایورش خوب کار کنه از GTX280 هم بیشتر میشه،اگر 9600GT رو SLI کنی در بهترین حالت مثل GTX280 راندمان میده
اما این راندمان رو همیشه با 2 تا کارت و همه ی بازیها نمی شه داشت و معمولا اولی که بازیها عرضه می شن راندمان SLI روشون خوب نیست و توی درایور بعدی درست میشه.

سلام من پست شما رو مطالعه کردم ولی چیز زیادی دستگیرم نشد. می شه کار رو مرحله به مرحله توضیح بدین .(از نحوه ی پروفایل ساختن گرفته تا آخر).
یا علی مدد

1 - اول باید به Control center برید و overdrive رو که در عکس زیر عکس یک قفل هست باز کنید بعد یک پروفایل بسازید ترجیحا به اسم fanspeed

4gtceh.jpg

2- بعد از اینکار فایل های Hidden رو باز کنید . بعد توی هر کدوم از ویندوز های زیر با توجه به آدرس مراجعه کنید :

ویندوز Vista

moz-screenshot.jpg
D:\Users\User name\AppData\Local\ATI\ACE

ویندوز xp

C:\Documents and Settings\user name\Application Data\ATI\ACE

حالا یک فیل xml هست که باید با Noye pad باز کنید . که باید توش طبق عکس زیر باید FanSpeedAlgorithm مقدار Value رو بجای Automatic روی Manual بزارید و FanSpeedPercentTarget هم مقدار Value اون که معمولا روی 20 هست رو روی 60 بزارید .
بعد Save کنید .

34pe49y.jpg

3 - حالا برید توی Control Center و پروفایل Fanspeed رو Active کنید .

بعد از این که Active میکنید یکدفعه سرعت فن زیاد میشه و صدای او بیشتر میشه .

از کجا به این نتیجه رسیدی cf ربطی به xp یا vista بودن نداره.
شما بودجت رو بگو تا بشه کمک کرد.
شما به نوع 8800 کاری نداشته باشه (oc باشه یا نباشه) 4850 کاراییش در حد یا شاید هم بیشتر از 9800gtx هستش.
الان تو بازار club , his و چند تا دیگه هستن که من his رو پیشنهاد میکنم.
نه دیگه اونقدر هم قوی نیست ، اون 4870 هستش که از 9800gx2 قویتره.(حدودا)
این عکس his hd4850 ، بدون فن هم نداره (من که ندیدم) :
hd-4850-13.jpg

hd-4850-14.jpg

با تشکر از دکتر نئو و سوپرا:
قائداتا 4850 کارت خفنیه ولی من بودجم خیلی کمتر از این حرفاس. یه چیزیه در حدود 100 تومن :crying:

سلام
معین جان تمام راه هایی که گفتی رو رفتم ولی در کمال تعجب دیدم که اصلا تو پوشه ی ACE هیچ فایلی وجود نداره.
یا علی مدد

آخرین ویرایش:
دوستان بالاخره 4870 رو گرفتم واقعا ازش راضیم catalyst 8.7 beta رو استفاده می کنم اصلا با هاش مشکلی تو بازیها ندارم با این راهنمایی هم با 30% fan use دمای کارت نهایت 55 درجه است و با 60% روی 44 درجه
پ.ن: واقعا کارت عالیه
سلام
شما که این کارتو گرفتین از کجا گرفتین (تو ایران ؟ ) و چند برندش چیه ؟
ممنون

سلام
معین جان تمام راه هایی که گفتی رو رفتم ولی در کمال تعجب دیدم که اصلا تو پوشه ی ACE هیچ فایلی وجود نداره.
یا علی مدد

اگر هیچ فایلی توی ACE نیست پس پروفایل نساختین یا مشکلی توی ساختن پروفایل پیش اومده . چون هر پروفایلی با هر اسمی درست کنید اونجا با یک فایلی با پسوند xml باید ذخیره بشه .

یا اگر شما پروفایل رو هم ساختین این فایل رو که پیوست کردم دانلود کنید و تئی پوشه ی ACE کپی کنید . پروفایل حتما اسمش fanspeed باشه .

سلام
شما که این کارتو گرفتین از کجا گرفتین (تو ایران ؟ ) و چند برندش چیه ؟
ممنون

الان برندهای HIS و Club و Connect3d توی ایران هست . که HIS رو لیون کلمپیوتر میده با یکسال گارانتی , Club هم رایان صبا میده 265 تومن و Connect3d هم برین تک نیده 265 تومن با دوسال گارانتی .

Attachments

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or