مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

ممنون... اگه بودجه رو ببرم رو 1.2 - 1.3 تاثیر زیادی داره یا شما همین مقدارو پیشنهاد میکنید؟

تا این مقدار میتونی 280X یا 770 رو بگیری که بین این دو تا 770 انتخاب بهتری هست، حدود 15-10 % قدرت بیشتری نسبت به اون دو کارت دارن و اگه مشکلی با افزایش بودجه نداری 770 انتخاب بهتری هست ...

همین که دوستمون گفتن بهترین انتخاباس

اما نکته داره و اونم اینه که 290X مدل رفرنس رو میشه حدود 2 تومن پیدا کرد که مثل سشوار مو کار می کنه و داغ و پر صدا هست و خریدش توصیه نمیشه. اما مدل غیر رفرنس 780 همین قیمت هست و توصیه میشه
مدلای غیر رفرنس 290X هم هست که البته 200 تومن بالاتره.

ممنون ! حالا ولی واقعا چیزی خیلی بهتر از چیزی که دارم برام کار میکنه ؟ یه چیزی میخوام BF4 رو رو Ultra اجرا کنه بدون افت فریم !
اینا واقعا جواب میدن ؟ مثلا 780 ؟ بهترین مدل تو همین قیمتا چیه ؟ 780 به پایه 290x میرسه؟
ولی حسی خوبی به انویدیا دارم ! همین 780 رو میگیریم ! فقط میخوام بدونم فرق اساسی با اینی که دارم میکنه؟

آخرین ویرایش:
ممنون ! حالا ولی واقعا چیزی خیلی بهتر از چیزی که دارم برام کار میکنه ؟ یه چیزی میخوام BF4 رو رو Ultra اجرا کنه بدون افت فریم !
اینا واقعا جواب میدن ؟ مثلا 780 ؟ بهترین مدل تو همین قیمتا چیه ؟ 780 به پایه 290x میرسه؟
ولی حسی خوبی به انویدیا دارم ! همین 780 رو میگیریم ! فقط میخوام بدونم فرق اساسی با اینی که دارم میکنه؟

100 درصد. کاملا ملموس هست و تفاوتشون بسیار زیاد هست. 580 تقریبا معادل با 760 هست (760 حدود 15-20% هم از 580 سریعتر هست و مصرف پایین تری هم داره). حدود 2 تومن این مدلها رو میتونی تهیه کنی.
GIGABYTE GTX 780 OC WF 3GB
ASUS GTX 780 OC DCII 3GB

سلام دوستان آیا کارت ایسوس سری Asus GTX 770 DC II OC 2GB DDR5 کارت خوبی هستش ؟؟؟؟

اخه شنیدم خیلی این مدل بد در اومده صداش زیاده فنش و خنک هم نمیکنه و مشکل داره تصویر یهو سیاه میشه ؟؟؟

کلا مثل اینکه MSI پیدا نمیشه حتی دسته دوم

سلام دوستان آیا کارت ایسوس سری Asus GTX 770 DC II OC 2GB DDR5 کارت خوبی هستش ؟؟؟؟

اخه شنیدم خیلی این مدل بد در اومده صداش زیاده فنش و خنک هم نمیکنه و مشکل داره تصویر یهو سیاه میشه ؟؟؟

تعدادیشون مشکل داشتن اما نمیشه تعمیم داد به همه!
کارت های MSI هم دیروز وارد کشور شدن و به زودی در مارکت قرار میگیرن.

آخرین ویرایش:

اصولا نویز لول و حرارت ایسوس ها از گیگا ها بهتره ، ویندفورس گیگابایت معجره بود. msi هم که از قافله مدت هاست عقب . کاش evga ایران بود. که تکلیفش مشخص بود نسبت به بقیه اما نایب اون به نظرم گیگاست . کارت ها گیگا efficiency بهتری دارند.

خیر، این مطلب صحت نداره، خرابیهاش موردی بوده. کارتهای سری 770/780 DCUII هنوز هم از بهترین مدلهای بازار هستن.هم نویز کمی دارن و هم حرارت پایینی. فروشندگان متفرقه برای خراب کردن بازار شایعه پراکنی می کنن!
در این سری کمترین نویز و حرارت مربوط به GIGA Windforce 3X و بعد هم ASUS DCU II و بعد MSI TwinFrozr هست.

باسلام دو سوال
اول: با رزسولیشن 1600.900 بهترین گرافیکی که میشه خرید چیه (منظورم اینه که تو بازی هایی مثل کرایسیس 3 با تنظیمات آخر و AA بتونه 60-70 تا FPS بده ) AMD یا Nvidia فرق نداره
دوم : اگه بخام 290 AMD بخرم لا چه رزولیشنی میتونم این FPS رو داشته باشم واگه با 290 َAMD با رزولیشن 1600 در 900 بازی کنی چه مشکلی پیش میاد

باسلام دو سوال
اول: با رزسولیشن 1600.900 بهترین گرافیکی که میشه خرید چیه (منظورم اینه که تو بازی هایی مثل کرایسیس 3 با تنظیمات آخر و AA بتونه 60-70 تا FPS بده ) AMD یا Nvidia فرق نداره
دوم : اگه بخام 290 AMD بخرم لا چه رزولیشنی میتونم این FPS رو داشته باشم واگه با 290 َAMD با رزولیشن 1600 در 900 بازی کنی چه مشکلی پیش میاد

واسه چیزی که میخوای باید 280x یا 770 بگیری ، اما اگه میخوای اصلا زیر 60 نیاد باید 290 یا 780 بگیری "اینم نمیشه تضمین کرد ممکنه در چند صحنه فریم زیر 60 بیاد"
خیر هیچکدوم از کارتا با این رزولوشن مشکلی ندارن فقط 290 اگه مدل رفرنس باشه خریدش توجیه نداره چون خیلی داغ میشه و باید مدل غیر رفرنس بخری که حدود 2 تومن پات میوفته که تا این قیمت 780 رفرنس انتخاب بهتری هست ...

باسلام دو سوال
از اونجایی که رزولوشن مانیتورت 900P، یه 770 میتونی هرکاری بخوای واست کنه. یه بابایی تو Tomshardware با GTX 670 و رزولوشن 1080 کرایسیس 3 رو با بالاترین کیفیت و 4x SMAA حدود 45 فریم گرفته، مطمئنا با GTX 770 و رزولوشن 900P میتونی بالای 60 فریم بگیری.

سلام یه 580 دارم می خوام بجاش یه r9 290 بخرم یکی داره میده ۱۴۰۰ البته ریفرنسه آیا مناسبه بخرم و چقدر اختلاف قدرت داره با 580
قیمتش بنظره من خوبه ولی رفرنسش در حد یه کتری برقی گرما تولید میکنه ها من جات باشم صبر میکنم! 580 فعلا همه ی بازیهای الانو که را میندازه. صبر کن سریه جدیده کارتای انویدیا بیاد تا یه تکونی به بازار بخوره چه قیمتی چه کارتای بهترو قویتر... 580 هم حدود 60% یه 290 معمولی قدرت داره.

باسلام دو سوال

دوست عزیز با کارت GTX 690 با سنگینترین مد AA هم بعضی صحنه ها فریم تا 40 هم افت می کنه! چجوری محاسبه کردی؟!
دوم هم نفهمیدم یعنی چی؟ با 290 قراره مشکلی پیش بیاد؟! برای رزولوشن شما کارت 290 زیاد هم هست.

سلام یه 580 دارم می خوام بجاش یه r9 290 بخرم یکی داره میده ۱۴۰۰ البته ریفرنسه آیا مناسبه بخرم و چقدر اختلاف قدرت داره با 580

خیر، کارت رفرنس بخاطر صدا و حرارت زیاد از سری 290/290X توصیه نمیشه، اینا رو بهتره غیر رفرنس بگیری. از نظر سرعتی خیلی تفاوت داره با 580 شما، شاید تا نزدیک 60 تا 70 درصد سریعتر هست.

دوست عزیز با کارت GTX 690 با سنگینترین مد AA هم بعضی صحنه ها فریم تا 40 هم افت می کنه! چجوری محاسبه کردی؟!
دوم هم نفهمیدم یعنی چی؟ با 290 قراره مشکلی پیش بیاد؟! برای رزولوشن شما کارت 290 زیاد هم هست.

خیر، کارت رفرنس بخاطر صدا و حرارت زیاد از سری 290/290X توصیه نمیشه، اینا رو بهتره غیر رفرنس بگیری. از نظر سرعتی خیلی تفاوت داره با 580 شما، شاید تا نزدیک 60 تا 70 درصد سریعتر هست.
فرشید جان اینی که شما میگی واسه 1080P ه. ولی تو 900P یه 770 مثل ماست فریم میده. البته منظورشون از AA تا آخر فکر کنم 4x باشه نه 16x:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or