مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام
من یکم مایا کار می کنم خواستم بدونم توی رندر کردن کارت 760 کمک هم میکنه؟
این کودا که میگن دقیقا چکار می کنه؟
-------------------------
مثلا من این ماشینه رو توی چند ساعت با Cpu ی 8400 e اینتل توی رزوی 1400 رندر کردم (که البته بنظرم خیلی طول کشید )
الان با core i5 3.2 + کودای 760 انودیا چقدر زمان رندر کمتر میشه؟منظورم اینه که تاثیر خوبی داره؟

ماشین 6 ساعت

RC_Car Model Ferrari 599 GT, (.obj) OBJ software, Transportation Objects, by Hadi _ Persia (* Iran* )

هواپیما 5 ساعت

Model of the toy plane, (.obj) OBJ software, Transportation Objects, by Hadi_Iran_Sari

کارت گرافیک توی رندر نهایی تاثیری نداره، فقط توی Preview و View port گرفتن می تونه کار رو تسریع کنه،
پردازنده ی شما هم برای رندر گرفتن بی نهایت کند هست! اصلا روش حساب نکنید.

یه سوال

ایا مادربرد نقشی در استفاده کامل از قدرت کارت گرافیک داره ؟

نه اینکه صرفا ساپورت کردن رو در نظر بگیریم بلکه استفاده کامل از تمامی قدرت کارت

ممکنه یکی کارتش قوی باشه و مادر برد نتونه تمام قدرت رو استفاده کنه . هست همچین چیزی ؟

خیلی راجبش تحقیق کردم اما فعلا به نتیجه ای نرسیدم .

برای مثال هم این مادربردBIOSTAR TP67XE 1155 MB رو در نظر بگیرید و اونو مثلا با کارت gtx 770 بگید .

ایا فیت میشن ؟ 770 هرچی قدرت داره در این مادربرد قابله اجراس؟

خیر، اون نقشی که فکر می کنید رو نداره، فقط ساپورت کردن و پشتیبانی از آخرین پردازنده یا استاندارد رابط گرافیکی با مادربرد هست، تفاوت راندمان ها 5 درصد هست بین مدلهای ارزون و گرون
کارت 770 هم با مادربرد شما مشکلی نداره، مهم پاور هست که جوابگو باشه و پردازنده که کم نیاره.

با سلام
کارت گرافیکم gtx 760 هستش
لطفا یه مادر برد با سی پیو تا یک ملیون پیشنهاد بدید برای گیم
power=875 watt green
ram =3*2gb ram ddr3 1333
مانیتور من lg flatron l1720b هستش که 8 سال پیش خریدمش به نظرتون نیاز هست که عوضش کنم تا تغیر محسوسی در کیفیت بازی ها ببینم ؟
مثلا از این 21 اینچ های اچ دی ال جی بگیرم
راستی تو بازار مادربرد برای سوکت lga1366 پیدا میشه ؟
مادر برد Sniper B5 شرکت گیگابایت.که حدود 370 هزار .باقیشم هم یه سی پی یو هسول...مثلIntel Core i5-4670 Haswell 3.4GHz
حتی اندکی شک به خودتون راه ندید برای خرید .... 3 تا تو گیم نت رفیقم بستیم آخ نمیگه..

آخرین ویرایش:
کارت گرافیک توی رندر نهایی تاثیری نداره، فقط توی Preview و View port گرفتن می تونه کار رو تسریع کنه،
پردازنده ی شما هم برای رندر گرفتن بی نهایت کند هست! اصلا روش حساب نکنید.

خیر، اون نقشی که فکر می کنید رو نداره، فقط ساپورت کردن و پشتیبانی از آخرین پردازنده یا استاندارد رابط گرافیکی با مادربرد هست، تفاوت راندمان ها 5 درصد هست بین مدلهای ارزون و گرون
کارت 770 هم با مادربرد شما مشکلی نداره، مهم پاور هست که جوابگو باشه و پردازنده که کم نیاره.

آقا فرشید ۵ درصدی که گفتید مربوط به pci express 2.0 و pci express 3.0 هست؟؟

آقا فرشید ۵ درصدی که گفتید مربوط به pci express 2.0 و pci express 3.0 هست؟؟

خیر، مربوط به راندمان مادربردی که بایوسش برای راندمان بهتر توی بازیها بهینه شده باشه( مثلا خودش پردازنده رو کمی اورکلاک کنه یا تایمینگ رم رو پایینتر از مدلهای رقیب بزاره برای بردن توی بنچمارکها)
وگرنه اسلات Gen 2.0 با GEN 3.0 فعلا برای تک کارت تفاوت راندمان محسوسی نداره.

دوستان مثل اینکه کارتهای سری R9 جدیدا گرون شدن...مثلا R9 280X که قرار بود 300 دلار باشه اولش هم همین قیمت بود الان شده 400 دلار!...توی بازار ایران هم رفته بالای 1.5 که قیمتش رو نسبت به NVIDIA 770 کاملا غیر معقول کرده!!!
هر چی توی نت گشتم نتونستم دلیلش رو بفهمم کسی دقیقا میدونه قضیه چیه؟؟

دوستان مثل اینکه کارتهای سری R9 جدیدا گرون شدن...مثلا R9 280X که قرار بود 300 دلار باشه اولش هم همین قیمت بود الان شده 400 دلار!...توی بازار ایران هم رفته بالای 1.5 که قیمتش رو نسبت به NVIDIA 770 کاملا غیر معقول کرده!!!
هر چی توی نت گشتم نتونستم دلیلش رو بفهمم کسی دقیقا میدونه قضیه چیه؟؟

جدیدا اینطوری نشده، یه مدتی هست قیمتشون سیر صعودی داره و به خاطر تقاضای خرید از طرف غیر گیمرهای جوینده ی طلای بیت کوین هست. توی پستهای قبلی همین تاپیک هم گفتم.
کارت 290X هم چند روز پیش قیمتش به 1000 دلار رسید در حالی که باید 450 دلار می بود!

سلام
آقا من میخوام یه کارت گرافیک بگیرم Asus nvidia gtx 660
فقط مادربردم amd m5a 88 v-evo و سی پی یوم amd phenom II x4 970 هست
سوالم اینه که میشه این گرافیکو روی مادربردم نصب کنم؟
با سی پی یوم راحت کار میکنه؟
مرسی

سلام
آقا من میخوام یه کارت گرافیک بگیرم Asus nvidia gtx 660
فقط مادربردم amd m5a 88 v-evo و سی پی یوم amd phenom II x4 970 هست
سوالم اینه که میشه این گرافیکو روی مادربردم نصب کنم؟
با سی پی یوم راحت کار میکنه؟
مرسی

بله مشکلی نیست . پاور هم باید حداقل توان مورد نیاز کارت رو داشته باشه. توی سایت سازنده توان مورد نیاز کارت رو ذکر کرده !

[h=1]گیگابایت اولین سری GTX750 را معرفی کرد[/h] منتشر شده توسط:برسام اسفند ۷, ۱۳۹۲ درآرشیو, اخبار, سخت‌افزار یک نظر
شرکت انویدیا در راستای افزایش گستره کارت های گرافیکی سری 700 خود، پردازنده گرافیکی میان رده GTX750 را عرضه کرد. این محصول مبتنی بر معماری جدیدی به نام Maxwell طراحی شده است که نسبت به معماری Kepler تفاوت های بسیاری دارد و از مزایای متعددی برخوردار است.
شرکت انویدیا در راستای افزایش گستره کارت های گرافیکی سری ۷۰۰ خود، پردازنده گرافیکی میان رده GTX750 را عرضه کرد. این محصول مبتنی بر معماری جدیدی به نام Maxwell طراحی شده است که نسبت به معماری Kepler تفاوت های بسیاری دارد و از مزایای متعددی برخوردار است. به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام، این معماری جدید افزایش ۲۵ درصدی کارایی و در عین حال کاهش ۵۰ درصدی مصرف توان را نسبت به نسل قبل ارائه می دهد. همچنین شرکت گیگابایت تا کنون مدل از این کارت گرافیک را معرفی کرده است که از پردازنده های گرافیکی اورکلاک شده GTX750 و GTX750Ti بهره می برند. گیگابایت در کارت های گرافیکی خود از بهترین سیستم های خنک کننده استفاده می کند و طراحی های منحصر به فردی در این زمینه ارائه می دهد. در همین راستا این دو کارت نیز از سیستم ها خنک کننده قدرتمندی بهره می برند که یک فن بزرگ ۱۰۰ میلیمتری برای مدل N750OC-1GI و دو فن ضد اختلال هوا WindForce 2X برای مدل N75TOC-2GI بکار گرفته شده است که به خوبی حرارت تولید شده در هسته مرکزی را دفع می کنند. از جمله قابلیت های این کارت گرافیک میان رده اما قدرتمند می توان به دو خروجی DVI و دو خروجی HDMI با روکش طلا اشاره کرد که به کمک این دو خروخی HDMI می تواند خروجی تصویر ۴K را ارائه دهد که در حال حاضر باکیفیت ترین خروجی تصویر ممکن به شمار می رود. همچنین کارت N750OC-1GI مجهز به یک و کارت N75TOC-2GI مجهز به دو گیگابایت حافظه GDDR5 با رابط ۱۲۸ بیتی می باشند. هر دوی این کارت ها بر پایه فن آوری انحصاری Ultra Durable 2 گیگابایت طراحی شده اند که باعث افزایش طول عمر، پایداری و دوام محصول می شود. این دو کارت گرافیک به زودی با گارانتی آواژنگ در بازارهای داخلی کشور موجود خواهند شد.

دوستان به نظرتون این بیاد قیمتش چه قدر خواهد بود؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or