مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

فرشید خان به من گفتید که باید برای این سیستم:

CPU : i3 2100 3.1GHz
RAM 2*2GIG 1333
power : ENERMAX 450 w ENP450AGT
Motherboard : Asus P8H61/USB3
حداقل GTX770 و پاور 650 OC green بگیرم
حالا مادربوردم که ماژول های 1333 ساپورت می کنه چه چیزی براش بگیرم ؟ و چه اندازه ای؟
یه مارک جدید جدید دیدم به اسم
zeppelin که ماژول های 4 گیگی 1333 داره (dual channel نیست ، عادیه ، بردش هم زرد رنگه و صفحه های فازی دورش نیست) به نظرتون این مارک خوبه نسبت به kingmaxو adata؟اصلا تفاوت بین مارک های مختلف فاحشه؟دوتا از این 4 گیگی هاش رو بخرم؟
راستی یه سوال دیگه ، اگه یه زمانی خواستم کارت 770 رو SLi کنم این green 650 OC جوابگو خواهد بود؟

آخرین ویرایش:
فرشید خان به من گفتید که باید برای این سیستم:

CPU : i3 2100 3.1GHz
RAM 2*2GIG 1333
power : ENERMAX 450 w ENP450AGT
Motherboard : Asus P8H61/USB3
حداقل GTX770 و پاور 650 OC green بگیرم
حالا مادربوردم که ماژول های 1333 ساپورت می کنه چه چیزی براش بگیرم ؟ و چه اندازه ای؟
یه مارک جدید جدید دیدم به اسم
zeppelin که ماژول های 4 گیگی 1333 داره (dual channel نیست ، عادیه ، بردش هم زرد رنگه و صفحه های فازی دورش نیست) به نظرتون این مارک خوبه نسبت به kingmaxو adata؟اصلا تفاوت بین مارک های مختلف فاحشه؟دوتا از این 4 گیگی هاش رو بخرم؟
راستی یه سوال دیگه ، اگه یه زمانی خواستم کارت 770 رو SLi کنم این green 650 OC جوابگو خواهد بود؟

برندی رو که گفتید ندیدم و نمیشناسم، به نظرم معتبر هم نیست، بهتره از برندهای CORSAIR برای مدل XMS3 ماجولهای 4 گیگی انتخاب کنید یا از همین KINGESTON که همه جا هم موجود هست انتخاب کنید.
تفاوت بین برندها اول از همه سازگاری و پایداری روی مادربرد هست و بعد هم سرعت بهینه.

سلام
فرشید‌جان من اون سیستم رو حدود 1 هفته‌ست دارم تست می‌کنم.
ASUS MAXIMUS VI HERO + i7-4770K + 8GB RAM +ASUS GTX780 DC2 OC 3GB
کارتش الان 2,050,000 با گارانتی اصلیه.
چقدر ارزش خرید داره نسبت به مدل‌های GTX770 OC به نظرت؟ بدجور ازش خوشم اومده.:d
یه سوالم دارم.
همچین کارتی امکان داره تو بازی‌ها لگ یا تیک داشته باشه؟
تو 3-2 تا بازی در زمانی حدود 3 ساعت بازی کردن، یکی‌دوتا تیک و لگ داشت. طبیعیه؟
یکیش NFS:MW 2012 بود و یکیش بازیه قدیمیه Prince Of Persia 2: Within Warrior‌
تو این بازی قدیمیه حتی به خودش زحمت نداد فرکانس کارت رو از 342MHz بالاتر ببره.:-b
با Heaven 4 با بالاترین تنظیمات ممکن تو رزولوشن 1600x900 میانگین فریمش حدود 67 و کمترین فریمش 36 بود.
این تست اول بود. برای همین Min Frame مال لحظه‌ی شروعه و قابل قبول نیست. تو اجرای بار دوم کمترین فریم بین 36 و 37 بود. فقط ازش خروجی نگرفتم.

آخرین ویرایش:
سلام
فرشید‌جان من اون سیستم رو حدود 1 هفته‌ست دارم تست می‌کنم.
ASUS MAXIMUS VI HERO + i7-4770K + 8GB RAM +ASUS GTX780 DC2 OC 3GB
کارتش الان 2,050,000 با گارانتی اصلیه.
چقدر ارزش خرید داره نسبت به مدل‌های GTX770 OC به نظرت؟ بدجور ازش خوشم اومده.:d
یه سوالم دارم.
همچین کارتی امکان داره تو بازی‌ها لگ یا تیک داشته باشه؟
تو 3-2 تا بازی در زمانی حدود 3 ساعت بازی کردن، یکی‌دوتا تیک و لگ داشت. طبیعیه؟
یکیش NFS:MW 2012 بود و یکیش بازیه قدیمیه Prince Of Persia 2: Within Warrior‌
تو این بازی قدیمیه حتی به خودش زحمت نداد فرکانس کارت رو از 342MHz بالاتر ببره.:-b
با Heaven 4 با بالاترین تنظیمات ممکن تو رزولوشن 1600x900 میانگین فریمش حدود 67 و کمترین فریمش 36 بود.
این تست اول بود. برای همین Min Frame مال لحظه‌ی شروعه و قابل قبول نیست. تو اجرای بار دوم کمترین فریم بین 36 و 37 بود. فقط ازش خروجی نگرفتم.

خیلی ارزش داره! بگیر دیگه سوال هم نکن، مته هم به خشخاش نزار! یکی دوتا تیک دیگه به کارت ربطی نداره!

قدرت این کارتا توی بازیهای DX11 و جدید مشخص میشه، توی اون بازیها ی قدیمی که کارت 300 تومنی هم 60 فریم باید بده!

سلام دوباره
به نظرتون خریدن کارت گرافیک amd معقول تره یا nvidia از باب اینکه amd کارت گرافیک کنسول های جدید رو میزنه و بازی های آینده برای اون بهینه میشن؟؟؟؟
تو رنج 1 میلیون تومن برای گرفتن فرم بالای 60 (یعنی پایین تر از اون نیاد در رزولیشن فول اچ دی و بالاترین کیفیت(aniti aliasing :max) چی پیشنهاد میکنید که با انواع بازی ها مشکلی نداشته باشه؟
سیستم الان من :
ram :apacer 8gb 1666mhz
cpu :phenom 1055t 3.5 ghz oc six core

سلام دوباره
به نظرتون خریدن کارت گرافیک amd معقول تره یا nvidia از باب اینکه amd کارت گرافیک کنسول های جدید رو میزنه و بازی های آینده برای اون بهینه میشن؟؟؟؟
تو رنج 1 میلیون تومن برای گرفتن فرم بالای 60 (یعنی پایین تر از اون نیاد در رزولیشن فول اچ دی و بالاترین کیفیت(aniti aliasing :max) چی پیشنهاد میکنید که با انواع بازی ها مشکلی نداشته باشه؟
سیستم الان من :
ram :apacer 8gb 1666mhz
cpu :phenom 1055t 3.5 ghz oc six core

چیزی که شما در نظر داری با خرج 3 میلیون تومن هم قابل دسترس نیست، چه برسه با 1 میلیون!
اگه یه بازی توی تنظیماتش 16X MSAA داشته باشه و موتور گرافیکی سنگینی هم داشته باشه، حتما باید تمام طول بازی روی رزولوشن 1920 و بالای 60 فریم اجرا بشه؟! حتی روی سریعترین کارتهای موجود دنیا مثل GTX 690/780Ti و 7990 هم همچین اتفاقی نمی افته!

بعنوان مثال در بازی AC4 با آخرین تنظیمات و 4X TXAA حتی روی کارت 690 هم برخی صحنه ها فریم بازی به 50 فریم افت پیدا می کنه و روی BF4 هم اگر Resolution Scale رو بالای 150 ببرید فریم بازی به زیر 30 فریم افت می کنه! (اینکه بازی بهینه نیست یا فوق قدرت کارتهای نسل فعلی هست بماند)

چیزی که شما در نظر داری با خرج 3 میلیون تومن هم قابل دسترس نیست، چه برسه با 1 میلیون!
اگه یه بازی توی تنظیماتش 16X MSAA داشته باشه و موتور گرافیکی سنگینی هم داشته باشه، حتما باید تمام طول بازی روی رزولوشن 1920 و بالای 60 فریم اجرا بشه؟! حتی روی سریعترین کارتهای موجود دنیا مثل GTX 690/780Ti و 7990 هم همچین اتفاقی نمی افته!

بعنوان مثال در بازی AC4 با آخرین تنظیمات و 4X TXAA حتی روی کارت 690 هم برخی صحنه ها فریم بازی به 50 فریم افت پیدا می کنه و روی BF4 هم اگر Resolution Scale رو بالای 150 ببرید فریم بازی به زیر 30 فریم افت می کنه! (اینکه بازی بهینه نیست یا فوق قدرت کارتهای نسل فعلی هست بماند)

به جان خودم رفیقم کارت گرافیک 5850 داره بدون اورکلاک همه ی بازی ها رو،با آخرین تنظیمات اجرا میکنه اونم با 60 فریم
قبلش هم یه gtx 9800 داشت برند سوزوکی،بیشتر بازی های 2012 رو با 30 فریم تو رزولیشن فول اچ دی اجرا میکرد...

به نظرت من چی بخرم که مثه اینا جواب بده با یه تومن؟

به جان خودم رفیقم کارت گرافیک 5850 داره بدون اورکلاک همه ی بازی ها رو،با آخرین تنظیمات اجرا میکنه اونم با 60 فریم
قبلش هم یه gtx 9800 داشت برند سوزوکی،بیشتر بازی های 2012 رو با 30 فریم تو رزولیشن فول اچ دی اجرا میکرد...

:-w:-??:wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash:

آقا شرمنده....
پس یه کارت گرافیک خوب رنج 1 تومن معرفی کنید
ای ام دی الان بهتره با توجه به اینکه کنسولای جدید کارتشون از اون شرکته؟

با 900 تومن می تونید بهترین کارتی که میشه خرید ASUS GTX 760 OC هست و تا 1 تومن هم مدل بهتر از این نداریم،
این که پردازنده های کنسول رو AMD میزنه خیلی نمی تونه روی انتخاب گرافیک اصلی دستگاه PC تاثیر بزاره.

این تجربه منه کلی خرج کردم برای کیس 775 اخرش هییچی

گرافیک مین قبلی رو مفت دادم رفت باز 775 بستم از ترس خرج 1 میلیون بیشتر
یا760 ایسوس ضعیفه یا مین وسی پی یو من
حالا موندم چکار کنم باز کلی ضرر بدم 1150 بگیرم یا 2011

Last edited by a moderator:
این تجربه منه کلی خرج کردم برای کیس 775 اخرش هییچی

گرافیک مین قبلی رو مفت دادم رفت باز 775 بستم از ترس خرج 1 میلیون بیشتر
یا760 ایسوس ضعیفه یا مین وسی پی یو من
حالا موندم چکار کنم باز کلی ضرر بدم 1150 بگیرم یا 2011
این عددا چین الان؟

775 و 2011 و 1150 اسم سوکت های CPU اینتل هستن. 760 اسم کارت گرافیک.

اشتباه بزرگ شما این بود که پلاتفرم مطرود 775 رو انتخاب کردی، کمترین توجیهی برای خریدش نیست، حتی برای استفاده ی دفتری
جدیدترین پلاتفرم هم همون 1150 هست و سوکت 2011 هم برای سیستمهای بازی ضروری نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or